Prinssi Michael Jackson Net Worth

Paljonko prinssi Michael Jackson on arvoinen?

Prinssi Michael Jacksonin nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Prinssi Michael Jacksonin nettovarallisuus: Prinssi Michael Jackson on amerikkalainen teini-ikäinen, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Tunnetaan parhaiten Michael Jackson , Prinssiä ei pidä sekoittaa prinssi Michael Jackson II: een, hänen nuorempaan velipuoleensa (joka tunnetaan myös nimellä 'Peitto'). Vuosien varrella Prince on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa sekä näyttelijänä että televisio-persoonana. Vaikka Prince on ilmeisesti pyrkinyt 'tekemään oman tiensä' elämässä, hänen identiteettinsä pysyy isänsä, legendaarisen 'Popin kuninkaan' varjossa. On epätodennäköistä, että hän tulee koskaan esiin tästä varjosta ja kaikista Michael Jacksonin elämään liittyvistä kiistoista.

Aikainen elämä: Michael Joseph Jackson nuorempi syntyi 13. helmikuuta 1997 Beverly Hillsissä, Los Angelesissa. Hänen äitinsä on dermatologiaavustaja Debbie Rowe, joka meni naimisiin Michael Jacksonin kanssa vuonna 1996. Ennen avioliittoa Rowe oli ilmaissut halunsa synnyttää Jacksonin lapsia, kun hän sai tietää hänen epäonnistuneesta avioliitostaan ​​Lisa Marie Presleyn kanssa. Väitetysti hän oli ilmaissut nämä halunsa, vaikka Jackson ja Presley olivat naimisissa.

Rowe on ilmoittanut olevansa keinosiemennetty, vaikka hän aluksi kieltäytyi paljastamasta mitään yksityiskohtia poikansa käsityksestä. Tämä on herättänyt monia huhuja, ja jotkut väittävät, ettei Prinssi ole hänen isänsä biologinen poika. Jotkut sanovat, että hänen todellinen isänsä on näyttelijä Mark Lester, kun taas toiset väittävät, että se on dermatologi tohtori Arnold Klein. Kaiken tämän sanottuaan Prince on sanonut, että riippumatta siitä, hän näkee itsensä isänsä pojana, koska hän kasvatti hänet sisarustensa kanssa.

Kun Michael Joseph Jackson nuorempi oli naimisissa, hänet kutsuttiin nopeasti prinssiksi. Hänen isänsä otti nopeasti yksin huoltajuuden ja otti täyden huoltajuuden. Vuoteen 1999 mennessä hän ja Rowe olivat eronneet, ja Jackson otti täyden huoltajuuden. Vaikka Princein äiti ilmoitti saavansa 8 miljoonan dollarin ratkaisun ja talon Beverly Hillsissä, hän oli allekirjoittanut 'vakaan' avioliiton solmimisen, joten hänellä ei ollut pääsyä Jacksonin todelliseen varallisuuteen.

Prinssi Michael Jackson

Kevin Winter / Getty Images

Pois Neverland Ranchille, Prince näki äitinsä harvoin nuorena pojana. Hänet nosti ensisijaisesti kuuden lastenhoitajan ja talonmiehen 'joukkue'. Vuoteen 2004 mennessä Michael Jacksonia on syytetty 10 lapsen hyväksikäytöstä. Debbie Rowe tuli huolestuneeksi ja yritti olla keskeisemmässä roolissa Prince-elämässä - vaikka hän oli aiemmin irtisanonut lailliset vanhempainoikeutensa vuonna 2001. Hän kuitenkin yritti saada päätöksen päinvastaiseksi ja lopulta saamaan lisää pääsyä lapsiinsa. Prince väitettiin kuitenkin kieltäytyneen kutsumasta äitiään.

Kun Michael Jackson kuoli vuonna 2009, hänen äidilleen Katherine sai Prinssin ja hänen sisarustensa huoltajuuden. Siitä lähtien hän on väitetysti ollut mukana monissa riidoissa isänsä omaisuudesta muun perheen kanssa. Hänen kummi-isänsä ovat näyttelijöitä Macaulay Culkin ja Elizabeth Taylor, jotka molemmat olivat ystäviä Michael Jacksonin kanssa.

Ura: Suurimmaksi osaksi Prince elää hyvin yksityistä elämää ja esiintyy harvoin televisiossa. Ehkä yksi hänen merkittävimmistä esiintymisistään tuli isänsä hautajaisissa, kun hän lauloi lavalla perheensä kanssa. Hän kuitenkin kieltäytyi pitämästä puhetta toisin kuin monet hänen perheenjäsenistään.

Prinssi Michael Jackson

(Kuva: James Coldrey / Getty Images)

Vuonna 2003 hän esiintyi dokumenttielokuvassa Living with Michael Jackson. Vuonna 2009 hän esiintyi suorassa televisioesityksessä isänsä muistopalvelusta. Vuotta myöhemmin hänet huomattiin 52. vuotuisessa Grammy-palkinnossa. Myös vuonna 2010 hän esiintyi The Oprah Winfrey Show -tapahtumassa, puhuen Oprahille vuosien kokemuksista sisarustensa ja isoäitinsä Katherinen rinnalla. Vuonna 2011 hän esiintyi jälleen lyhyesti X-tekijässä. VUONNA 2013 hän esiintyi jälleen Entertainment Tonight -elokuvassa. Tuona vuonna hän esiintyi myös ensimmäisessä näyttelijäroolissaan - soittaen Cooperin roolia Beverly Hills 90210 -jaksossa. Vaikka tämä oli hänen ensimmäinen näyttelijän roolinsa, ei ole selvää, toimiiko hän koskaan uudelleen.

Prinssi Michael Jackson Net Worth

Michael Joseph Jackson, nuorempi

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. helmikuuta 1997 (24 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Näyttelijä, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu