Priscilla Presley nettovarallisuus

Paljonko Priscilla Presley on arvoinen?

Priscilla Presleyn nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Priscilla Presleyn nettovarallisuus: Priscilla Presley on amerikkalainen näyttelijä ja liikenainen, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Presley tunnetaan eniten avioliitostaan Elvis Presley samoin kuin hänen roolinsa Naked Gun -trilogiassa ja Dallasissa. Priscilla perusti Elvis Presley Enterprisesin vuonna 1981 ja johti yritystä 80-luvun loppupuolelle saakka. Presley on myös kirjailija, ja hänen vuoden 1985 muistelmansa 'Elvis ja minä: Priscilla Presleyn ja Rock N' Rollin kuninkaan välisen rakkauden todellinen tarina 'oli New York Timesin bestseller.

Aikainen elämä: Priscilla Presley syntyi Priscilla Ann Wagner 24. toukokuuta 1945 Brooklynissa New Yorkissa. Hänen äitinsä Annilla oli Priscilla 19-vuotiaana, ja hänen isänsä James (laivaston lentäjä) kuoli lentokoneonnettomuudessa, kun hänen tyttärensä oli vain 6 kuukautta vanha. Ann meni naimisiin ilmavoimien upseerin Paul Beaulieun kanssa vuonna 1948, ja Priscilla alkoi käyttää sukunimeään Wagnerin sijaan. Perhe muutti muutaman vuoden välein Beaulieun ilmavoimien uran vuoksi, joten Presley varttui Connecticutissa, New Mexico, Maine ja Texas. Paul siirrettiin Saksaan vuonna 1956, ja siellä, missä Priscilla tapasi Elvis Presleyn, joka palveli tuolloin armeijassa.

Suhde Elvis Presleyn kanssa: Syyskuussa 1959 Priscilla tapasi Elvisin juhlissa Bad Nauheimin kotona. Hänen vanhempansa eivät olleet innoissaan ajatuksesta 24-vuotiaan Elvisin ja 14-vuotiaan Priscillan parisuhteesta, mutta Presley voitti heidät, kun hän ilmestyi heidän kotiinsa täysin univormussa. Elvis lähti Länsi-Saksasta maaliskuussa 1960 ja piti yhteyttä Priscillaan puhelimitse, kunnes hän pystyi käymään hänen luonaan Los Angelesissa vuonna 1962. Priscilla muutti Memphisiin, Tennessee, maaliskuussa 1963 ja suostui lopettamaan koulun Immaculate Conception High Schoolissa ja asua Elvisin isän ja äitipuolen kanssa muutaman korttelin päässä Gracelandista. Vaikka Priscilla halusi käydä Elvisissä hänen työskennellessään Hollywoodissa, hän käski hänen jäädä Memphisiin, kun lehdistö kertoi hänen suhteestaan ​​Viva Las Vegas -tähti Ann-Margaretin kanssa, ja kun Priscilla kohtasi hänet, hän kertoi hänelle, että se oli vain huhu, jonka tarkoituksena oli herättää huomiota elokuvaan. (Elvis jatkoi asioiden tekoa monien muiden tähtien kanssa koko suhteessaan Priscillaan.)

Priscilla ja Elvis menivät naimisiin kahdeksan minuutin seremoniassa 1. toukokuuta 1967 Las Vegasissa, ja tytär Lisa Marie syntyi 1. helmikuuta 1968. Priscilla osallistui yksityisiin tanssitunneille vuonna 1968 ja oli suhde ohjaajansa kanssa, minkä hän hyvitys siitä, että hän sai ymmärtämään, ettei hän saanut tarpeeksi irti suhteestaan ​​miehensä kanssa. Myöhemmin hän aloitti karaten Elvisin ehdotuksesta ja aloitti suhde ohjaajansa Mike Stoneen. Myöhemmin Priscilla sanoi, että avioliitto jätti hänet tuntemattomaksi sekä fyysisesti että henkisesti. Presleyt erosivat helmikuussa 1972, ja vaikka Elvis sanoi kerran haluavansa Stonein kuolevan, hän kieltäytyi ryhtymästä toimiin, kun hänen henkivartijansa toi esiin sopimuksen tappamisen. Pari erosi 9. lokakuuta 1973 ja sopi Lisa Marie Priscillan yhteisestä huoltajuudesta. Hän sai myös 725 000 dollarin käteismaksun, elatusavun, puolisotukeen, 50% Beverly Hillsissä sijaitsevan kodin myyntituloista ja 5% rojaltit Elvisin kustantamoilta.

(Kuva: Tibrina Hobson / Getty Images)

Ura: Vuonna 1973 Priscilla ja ystävä / stylisti Olivia Bis avasivat Bis & Beau -vaatekaupan Los Angelesissa, jonka julkkikset, kuten Cher, Barbra Streisand ja Natalie Wood, rakastivat, suljettiin vuonna 1976. Kun Elvis kuoli vuonna 1977, Priscilla oli Lisa Marian toimeenpanija, ja huomattuaan, kuinka suuri osa tyttärensä perinnöstä menisi Gracelandiin (ylläpitoon, veroihin ja muihin kuluihin), hän muutti Gracelandista suositun turistikohteen toimitusjohtaja Jack Sodenin avulla. Graceland avattiin 7. kesäkuuta 1982, ja se oli osuma Elvis-faneille. Museo on ollut kansallinen historiallinen maamerkki vuodesta 2006 ja houkuttelee vuosittain yli 650 000 kävijää. Priscilla toimi Elvis Presley Enterprisesin presidenttinä ja puheenjohtajana, ja kartanon arvo oli yli 100 miljoonaa dollaria siihen mennessä Lisa Marie Presley oli tarpeeksi vanha perimään sen virallisesti vuonna 1993.

Priscillan liiketoimintaan kuuluu myös tuoksu- ja liinavaatteet, ja hän on tuottanut useita elokuva- ja televisioprojekteja, kuten Elvis and Me (1988), Breakfast with Einstein (1998), Gracelandin löytäminen (1998) ja tuleva Netflix-aikuisten animaatiosarja Agent King. Hän liittyi Metro-Goldwyn-Mayerin hallitukseen vuonna 2000, ja hän oli säännöllinen sarja Dallasissa (1983-1988) ja esiintyi kaikissa kolmessa elokuvassa The Naked Gun -franchising -elokuvassa Jane Spencerin näyttelijänä. Leslie Nielsenin luutnantti Frank Drebin. Priscillalle tarjottiin myös päärooli Charlien enkeleissä, mutta hän hylkäsi sen.

Henkilökohtainen elämä: Priscilla asui Mike Stonein kanssa heti avioeronsa jälkeen, ja he pysyivät yhdessä vuoteen 1975 asti. Hän oli suhteessa miesmallin Michael Edwardsin kanssa vuosina 1978-1985, mutta hän lopetti asiat, kun Edwards alkoi käyttäytyä sopimattomasti Lisa Marea kohtaan, joka oli teini-ikäinen aika. Sitten Presley solmi 22 vuoden suhde käsikirjoittaja / tietokoneohjelmoija Marco Garibaldin kanssa, ja pari toivotti poika Navaronen tervetulleeksi 1. maaliskuuta 1987. Priscilla ja Marco hajosivat vuonna 2006, ja hän jatkoi TV-johtaja Nigel Lythgoen kanssa vuodesta 2006 vuoteen 2006. 2009. Presley on ollut yhteydessä myös asianajaja Robert Kardashianiin ja valokuvaaja Terry O'Neilliin.

Presley on toiminut Dream Foundationin suurlähettiläänä vuodesta 2003, jonka järjestö antaa toivomuksille parantumattomasti sairaille aikuisille. Eläinten rakastaja, hän on puhunut vastustavansa Tennessee Ag-Gag Billia, ottamalla yhteyttä kuvernööri Bill Haslamiin siitä vuonna 2013.

Kiinteistöt: Vuonna 1976 Presley osti vanhemmilleen kodin Los Angelesiin, hän maksoi siitä 170 000 dollaria ja myi sen 3,9 miljoonalla dollarilla vuonna 2019.

Useiden vuosikymmenien ajan hänellä oli 7000 neliöjalan koti Beverly Hillsissä. Hän muutti kotiin heti avioeronsa jälkeen Elvisistä. Elokuussa 2020 Priscilla listasi Beverly Hills -kotinsa vaikuttavalla 16 miljoonalla dollarilla. Vuoden 2020 lopussa hän myi tämän kodin 13 miljoonalla dollarilla.

Tammikuussa 2021 hän maksoi vajaat 5 miljoonaa dollaria kattohuoneistosta Century Cityssä Kaliforniassa.

Priscilla Presley nettovarallisuus

Priscilla Presley

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 24. toukokuuta 1945 (75 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Kirjailija, liikemies, näyttelijä, televisiotuottaja, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu