Kuningatar Latifahin nettovarallisuus

Paljonko kuningatar Latifah on arvoinen?

Kuningatar Latifahin nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Kuningatar Latifahin nettovarallisuus: Queen Latifah on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, räppäri, näyttelijä, malli, televisiotuottaja, levytuottaja, koomikko ja talk-show-emäntä, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Häntä on pitkään pidetty yhtenä hiphopin uraauurtavista feministeistä.

Aikainen elämä: Kuningatar Latifah syntyi Dana Elaine Owens 18. maaliskuuta 1970 Newarkissa New Jerseyssä. Hän varttui pääasiassa East Orange, New Jersey. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli kymmenvuotias. Hänen näyttämönsä nimi Latifah tarkoittaa arabiaksi 'herkkä' ja 'erittäin ystävällinen'. Klo 5'10 'Latifah oli voimavoima hänen lukion tyttöjen koripallojoukkueessa. Valmistuttuaan Irvingtonin lukiosta hän osallistui luokkiin Manhattanin kaupunginosassa.

Musiikin ura: Latifah aloitti beatboxin 80-luvun lopulla ja sai ilmoituksen 'Yo! MTV Raps. ' Laulu sai Tommy Boy Musicin työntekijän Dante Rossin huomion, joka allekirjoitti Latifahin ja antoi vuonna 1988 ensimmäisen singlensä 'Wrath of My Madness'. Latifah teki jälkensä hiphopiin räppäämällä mustien naisten aiheista. Hänen kappaleissaan käsiteltiin aiheita perheväkivallasta, häirinnästä kaduilla ja suhdeongelmista. Hän julkaisi ensimmäisen albuminsa 'All Hail the Queen' vuonna 1989. Vuonna 1992 hän sai Candace-palkinnon 100 mustan naisen kansalliselta koalitiolta. Hän julkaisi vielä kaksi albumia, minkä jälkeen Motown Records allekirjoitti hänet neljännelle studioalbumilleen 'Order in the Court'. Tämän albumin jälkeen Queen Latifah siirtyi soul- ja jazzmusiikkiin ja julkaisi vuonna 2004 The Dana Owens Albumin. Vuonna 2007 hän toimi pääelokuvana live-jazz-esityksessä Hollywood Bowlissa Los Angelesissa, jossa häntä tuki 10-kappaleinen orkesteri. Hänen seuraavalla albumillaan 'Trav'lin' Light 'esiintyi vieraita esiintymisiä eri tyylilajeilta. Albumi nimitettiin Grammy-palkinnoksi. Hänen viimeisin albumi, Persona, palaa hiphopiin, julkaistiin vuonna 2009 ja saavutti kolmannen sijan Yhdysvaltain R&B -listalla. Hänen singlet 'Unity' ja 'Bananas (Who You Gonna Call?)' Saavuttivat molemmat 2. sijan Yhdysvaltain rap-listalla. `` Unity '' voitti grammyn. Kuningatar Latifah on myynyt musiikkiuransa aikana yli 2 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

Näyttelijäura: Kuningatar Latifah on esiintynyt pitkän uransa aikana lukuisissa korkean profiilin elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Yksi hänen ensimmäisistä rooleistaan ​​oli vieraana pääosassa oleva NBC-hitti The Belic Airin prinssin toisen kauden kahdessa jaksossa. Hän esiintyi FOX-sitcomissa 'Living Single' vuosina 1993-1998, joka sai erittäin korkeat arvosanat. Hän oli menestyksekkään Queen Latifah -näyttelyn isäntä vuosina 1991-2001, ja sen jälkeen se uudistettiin kahdeksi vuodeksi 2013 ja 2014. Latifah sai valtavirran huomiota sen jälkeen, kun hänet oli valettu Chicago-musiikkielokuvaan, joka voitti paras kuva. Latifah nimitettiin roolistaan ​​parhaaksi naisnäyttelijäksi, mutta hävisi tähti Catherine Zeta-Jonesille. Latifah on yksi viidestä R & B-taiteilijasta, jotka ovat saaneet Oscar-ehdokkuuden näyttelijäluokassa. Ensimmäisen kultaisen maapallonsa hän sai vuonna 2007, kun hän esiintyi elokuvassa Life Support, jossa hän kuvasi HIV-positiivista naista. Hän on esiintynyt useissa elokuvissa, kuten 'House Party 2', 'Set It Off', 'Brown Sugar', 'Bringing Down the House', 'Taxi', 'Barbershop 2: Back in Business', 'Beauty Shop', Hiuslakka, 'Ystävänpäivä', 'Just Wright', 'Dilemma', '22 Jump Street', 'Girls Trip' ja paljon muuta. Vuonna 2017 hänestä tuli vastaava tuottaja MTV: n Scream-TV-sarjan kolmannelle kaudelle, joka aloitettiin vuonna 2019.

Kuningatar Latifahin työ musiikissa, elokuvissa ja televisiossa on ansainnut hänelle Golden Globe -palkinnon, kolme näyttelijöiden kiltapalkintoa, kaksi NAACP Image -palkintoa, Grammy-palkinnon, useita muita Grammy-ehdokkaita, Emmy-ehdokkuuden ja Oscar-ehdokkuuden. Kuningatar Latifah sai 4. tammikuuta 2006 tähden Hollywoodin kuuluisalla kävelykadulla.

Nicholas Hunt / Getty Images

Muut hankkeet: Viihdyttävän uransa ulkopuolella hän on CoverGirlin, Pizza Hutin ja Jenny Craigin tiedottaja. Hänellä on oma kosmetiikkasarja naisille, joilla on väriä. Queen Latifahilla on myös oma hajuvesilinja, jossa on tuoksuja Queen and Hearts. Hän on myös kirjoittanut kirjan 'Ladies First: Revelations of a Strong Woman'.

Henkilökohtainen elämä: Latifahin vanhempi veli tapettiin vuonna 1992 moottoripyöräonnettomuudessa. Hän on keskustellut siitä, kuinka veljensä kuolema johti lyhyeen masennukseen ja huumeiden väärinkäyttöön. Vuonna 1995 hän joutui autoilun uhriksi. Latifah pidätettiin ja syytettiin marihuanan hallussapidosta vuonna 1996. Hänet pidätettiin jälleen ajamisesta vaikutuksen alaisena Los Angelesissa ja hän koetti kolme vuotta. Vuonna 2018 kuningatar Latifah vahvisti äitinsä kuoleman sydänsairauden takia.

Kuningatar Latifahin seksuaalisuus on ollut huhujen kohteena vuosien varrella, ja hän pysyy yksityisenä rakkauselämästään. On huhuttu, että hän on tavannut koreografi Eboni Nicholsin.

Vuoden 1996 puolivälissä alkoi riita kuningatar Latifahin ja Foxy Brownin välillä. Media kertoi, että Foxy Brown oli kohde Latifahin kappaleessa 'Name Callin', joka oli Set It Off -elokuvan ääniraidalla. Foxy Brown alkoi kyseenalaistaa julkisesti Latifahin seksuaalisuutta erilaisissa radio-haastatteluissa, ja vuonna 1998 Foxy Brown julkaisi diss-levyn asiasta. Latifah vastasi julkaisemalla toisen diss-levyn levittäen Brownia hänen riippuvuudestaan ​​vähäisiin asuihin ja seksuaalisuuteen levyjen myyntiin. Vuonna 2000 molemmat sovittelivat ja esittivät laulun yhdessä The Queen Latifah Show -näyttelyssä aselepon osoittamiseksi.

Kuningatar Latifahin nettovarallisuus

Kuningatar Latifah

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. maaliskuuta 1970 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Malli, Näyttelijä, Levytuottaja, Laulaja-lauluntekijä, Televisio-tuottaja, Koomikko, Räppäri, Elokuvatuottaja, Ääninäyttelijä, Televisio-juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Queen Latifah -tulos

  • Kauneushoitola 10 000 000 dollaria
  • Tuominen alas taloon 1 000 000 dollaria
  • Chicago 325000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu