R Kelly Nettovarallisuus

Kuinka paljon R Kelly Worth on?

R Kelly Nettovarallisuus: - 2 miljoonaa dollaria

R Kelly nettovarallisuus: R. Kelly on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja levytuottaja. Vuodesta 2020 lähtien R Kellyn nettovarallisuus on NEGATIIVINEN 2 miljoonaa dollaria, huipussaan nettovarallisuus oli helposti kymmenissä miljoonissa, ehkä jopa 100 miljoonaa dollaria. Huhtikuussa 2020 Kelly paljasti tuomarille - vankilasta vapauttamista koskevassa asiassa - että hän on lähes IRS: n velkaa lähes 1,9 miljoonaa dollaria.

Robert Sylvester Kelly syntyi Chicagon eteläpuolella 8. tammikuuta 1967. Hän keskeytti lukion esiintyäkseen metro-muusikkona. Hän ansaitsi suuren tauonsa, kun hän voitti 100 000 dollarin palkinnon television lahjakkuuden näyttelyssä Iso tauko . Kelly allekirjoitti Jive Records vuonna 1991 ja julkaisi ryhmänsä kanssa albumin 'Born into the 90s' Julkinen ilmoitus Pian sen jälkeen hän julkaisi soolodebyyttinsä '12 Play ', joka lopulta sertifioitiin kuusi kertaa platinaksi.

Samalla hän aloitti uran tuottamalla levyjä muille, mukaan lukien teini-ikäisen poplaulajan debyyttialbumi Aaliyah . Vuonna 1995 hänen levynsä 'R. Kellyä myytiin neljä miljoonaa kappaletta. Pian sen jälkeen hänen singlensä 'I Believe I Can Fly' voitti listan kärjessä ja voitti kolme Grammy-palkintoa. Kelly julkaisi 2000-luvulla sarjan platinaa sisältäviä albumeja sekä moniosaisen hiphop-oopperan Loukussa kaapissa , jonka hän julkaisi radioasemille lyhyinä annoksina. Viimeinen osa julkaistiin virallisesti yleisölle keväällä 2010.

Vuonna 1994 Kelly meni salaa naimisiin Aaliyah , vaikka avioliitto myöhemmin mitätöitiin. Hän jatkoi naimisiin tanssijaa Andrea Lee vuonna 1996 ja pariskunnalla oli kolme lasta ennen avioeroa vuonna 2009. R Kellyn uralla on ollut kiistoja vuosien varrella. Hänet pidätettiin ja hänet syytettiin väitetysti seksiä alaikäisen tytön kanssa. Hänet vapautettiin lopulta kaikista 14 syytteestä. R Kelly on julkaissut 14 studioalbumia, viisi kokoelma-albumia ja kolme yhteistyöalbumia. Kolmen Grammyn lisäksi Kelly on voittanut kymmeniä palkintoja, mukaan lukien useita AMA-palkintoja, BET-palkinnon ja monia Billboard-palkintoja. Hänen viimeisimmät albumit 'Black Panties' ja 'The Buffet' julkaistiin vuosina 2013 ja 2015. Hän on myös osallistunut 12 viralliselle kiertueelle ympäri maailmaa vuosina 1994–2013. Hän aikoo debyytti elokuvajohtajana ja tuottajana myös parin seuraavan vuoden aikana ja valmistautuu ottamaan musiikin, Loukussa kaapissa , Broadwaylle.

R Kelly Nettovarallisuus 2019 : Jos R.Kelly ei olisi koskaan kokenut oikeudellisia ongelmia, hänen nettovarallisuutensa olisi helposti 150-200 miljoonaa dollaria. Vuosien varrella Kelly on maksanut kymmeniä miljoonia dollareita väitetysti ratkaisemaan kymmeniä oikeusjuttuja, joita naiset ovat väittäneet laulajan väärinkäyttäjiksi. Kelly ilmoitti menettäneensä suuren osan nettovarallisuudestaan ​​eron jälkeen Andrea Lee, hänen vaimonsa vuosina 1996-2009, joka on uransa tuottoisimmat vuodet. Vuonna 2012 paljastettiin, että Kelly oli velkaa 5 miljoonaa dollaria maksamattomia veroja seitsemän vuotta sitten. Vuonna 2013 hän menetti Chicagon kodin sulkemiseen, koska hän ei ollut maksanut asuntolainaa vuodesta 2010. Vuonna 2018 hänet karkotettiin kahdesta Atlantan alueen kodista, koska hän ei maksanut yli 30 000 dollarin takuumaksua. Tammikuusta 2019 lähtien hän asuu vuokratussa kaupunkitalossa Chicagon Trump Towerissa.

R Kellyn taloudelliset ja oikeudelliset ongelmat :

Heinäkuussa 2018 R.Kelly julkaisi 19 minuutin kappaleen Spotifyssa, jossa hän käsitteli monia väitteitään. Tässä kappaleessa Kelly väitti olevan rikki ja täytyy kiertää 'vain maksaa vuokra'. Hän myöntää myös, että IRS on velkaa 20 miljoonaa dollaria kerralla ja että hänet on pakko lainata useita miljoonia dollareita etiketiltään laskujen maksamiseksi. Hänen taloudellisiin kamppailuihinsa liittyy se tosiasia, että hän ei voi kiertää monissa valvotuissa maissa kiistojensa vuoksi ja mielenosoitukset estävät hänen Yhdysvaltain kiertueensa. Lisäksi Spotify ja muut suoratoistopalvelut ovat lopettaneet hänen kappaleidensa tarjoamisen omissa julkisissa soittolistoissaan. Spotifyssä ihmiset voivat edelleen suoratoistaa hänen kappaleitaan omalta tililtään, mutta hänen kappaleitaan ei suositella julkisissa soittolistoissa, kuten Discover Weekly, tai muissa Spotify-kuratoiduissa soittolistoissa ja radiokanavissa.

Tammikuussa 2019 Chicagon rakennustarkastajille annettiin oikeus etsiä R.Kellyn äänitysstudiosta saatuaan ilmoituksen siitä, että rakennetta on uudistettu useita kertoja ilman lupia. R. Kelly ei omista studiota, hän on vuokrannut sen vuodesta 2017. 8000 neliön jalkainen rakennus oli todellakin myytävänä tarkastuksen aikaan 4 miljoonalla dollarilla. Samalla rakennuksen omistaja oli nostanut oikeudenkäynnin R. Kellyä vastaan ​​pyytääkseen maksamatonta vuokraa. Oikeudenkäynnin mukaan Kellyn vuokra on 23 000 dollaria kuukaudessa, eikä hän ole maksanut seitsemän kuukautta. Hän oli vuokranantajalle velkaa 167 000 dollaria hakemuksen tekohetkellä.

R. Kellyn levy-yhtiö RCA / Sony paljasti 14. tammikuuta, että kaikki hänen tulevat musiikkijulkaisunsa pidätettiin, mikä pakotti Kellyn ansaitsemaan enemmän rahaa. Hän on velkaa RCA: lle / Sonylle vielä kaksi albumia uusimmasta levysopimuksestaan. RCA / Sony on myös kieltäytynyt antamasta rahaa uusille musiikkivideoille. Tarra on vaikeassa asemassa, koska tästä kirjoituksesta lähtien Kellyä ei ole tuomittu mistään rikoksesta. Vaikuttaa laillisesti hankalalta irtisanoa hänet ja pidättää rahaa väitteiden perusteella. Jos hänen sopimukseensa sisältyy moraalilauseke, on mahdollista, että RCA / Sony voisi käyttää sitä irti sopimuksesta.

Helmikuun lopulla 2019 R.Kelly pidätettiin useilla uusilla syytteillä. Hänen vakuudeksi asetettiin miljoona dollaria, mikä olisi voinut tyydyttää 100 000 dollarin maksun. Valitettavasti Kelly on niin köyhä, että kesti useita päiviä, ennen kuin hän keksi rahan. Itse asiassa kerrottiin, että 100 000 dollaria tosiasiallisesti tuli naiselta nimeltä Valencia Love, jonka tarkka suhde R.Kellyyn on epäselvä. Kun Kelly oli vankilassa, hänen entinen vaimonsa Andrea haastoi kanteen ja vaati 160 000 dollarin arvosta maksamatonta elatusapua.

R Kelly Nettovarallisuus

R. Kelly

Nettovarallisuus: - 2 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. tammikuuta 1967 (54 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,854 m)
Ammatti: Laulaja, levytuottaja, lauluntekijä, laulaja-lauluntekijä, musiikkivideojohtaja, näyttelijä, muusikko, musiikin johtaja, moninstrumentalisti, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu