Rachael Ray Net Worth

Kuinka paljon Rachael Ray Worth on?

Rachael Ray Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Rachael Rayn palkka

25 miljoonaa dollaria

Rachael Ray Nettovarallisuus ja palkka: Rachael Ray on amerikkalainen kokki, kirjailija ja TV-persoona, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Vaikka Rachael Ray kertoo meille kerta toisensa jälkeen, ettei hän ole 'kokki', hänestä on kuitenkin tullut yksi taloudellisesti menestyvimmistä kulinaarisen teollisuuden henkilöistä. Hänen luovat ja sielukkaat keittokirjat ovat osoittautuneet uskomattoman suosituiksi kansainvälisellä tasolla, ja esiintymisensä erilaisissa ruoanlaitto-ohjelmissa ja tv-sarjoissa ovat tehneet hänestä yleisen nimen viihdemaailmassa. Vuodesta 2020 lähtien Rachael Rayn ruoanlaitto-ohjelmat ovat voittaneet kolme päiväsaikaan Emmy-palkintoa. Hän ansaitsee noin 25 miljoonaa dollaria vuodessa erilaisista pyrkimyksistään, lähinnä näyttelypalkastaan ​​ja kirjamyynnistään.

Aikainen elämä: Rachael Domenica Ray syntyi 25. elokuuta 1968 Glens Fallsissa New Yorkissa. Hänen äitinsä, joka on syntyperäinen Sisiliasta, johti useita ravintoloita Albanyssa, kun Rachael oli kahdeksanvuotias. 27-vuotiaana hän muutti New Yorkiin ja työskenteli useissa ruokakaupoissa, kuten Macy's Marketplace ja Agata & Valentina.

Hänen äitinsä jalanjäljissä hän johti loitsua New Yorkin osavaltiossa sijaitsevassa pubissa. Sitten hän työskenteli gourmet-ruokamarkkinoilla. Tässä työssä idea 30 minuutin ateriat löi hänet ensimmäisen kerran, kun hän yritti saada vastahakoiset asiakkaat kokkaamaan itse.

Ura: Annettuaan asiakkaille live-ruoanlaittotunteja työskennellessään gourmet-ruokamarkkinoilla, paikallinen uutisasema huomasi hänet. He vakuuttivat hänet antamaan oppituntinsa suorassa televisiossa ja 30 minuutin ateriat on syntynyt. Myöhemmin hän julkaisi saman nimisen kirjan, ja Food Network ja Tänään näytä.

30 minuutin ateriat juoksi 11 vuodenaikaa Food Networkissa vuosina 2001--2012, ja vuonna 2019 sarja käynnistettiin uudestaan. Vuonna 2005, esiintyessään monta kertaa Oprah Winfrey -näyttely , Ray sai oman keskusteluohjelmansa, jolla oli yksinkertainen oikeus Rachael Ray . Näyttää kuten Rachaelin loma ja Rachael vs. Guy: Julkkis Cook-Off keskittyä myös Rachael Rayyn.

Tähän mennessä Ray on julkaissut melkein liian monta kirjaa luetteloitavaksi. Vuosina 1999--2019 hän julkaisi 28 kirjaa. Monet näistä kirjoista keskittyvät yhteen erityiseen ruoanlaittoon, kuten hampurilaisiin, kasvisruokiin tai lasten ruoanlaittoon.

D Dipasupil / Getty Images

Henkilökohtainen omaisuus: Rachael Ray on menestyksekkäästi hajauttanut salkkuaan siinä määrin, että hän ansaitsee yleensä yli 25 miljoonaa dollaria vuodessa erilaisista tulovirroista. Televisio-ohjelmiensa ja kirjojensa lisäksi Ray ansaitsee huomattavia tuloja tuotemerkinnöillä.

Vuonna 2006 hänestä tuli Nabisco Crackersin kasvot. Vuonna 2007 hän teki yhteistyötä WestPoint Homen kanssa ja julkaisi sarjan henkilökohtaisesti suunnittelemiaan arkkeja, huopia ja peitteitä. Vuonna 2007 hän teki yhteistyötä Dunkin 'Donutsin kanssa tulla heidän julkkistensa suosittelijaksi ja toisti edellisen tunnustuksensa siitä, ettei hän voinut tehdä omaa kahviaan. Tuona vuonna hänen reseptinsä saatiin saataville myös sisäisen sovelluksen kautta kaikkiin AT&T Wireless -puhelimiin.

Rachael Ray aloitti myös oman lemmikkieläinten ruokavalionsa vuonna 2008 nimeltä Nutrish. Lemmikkieläinten ruoka perustuu Rayn omaan pitbulliinsa luomiin resepteihin. Kaikki Nutrish-myyntituotot menevät hänen eläinlääkäriinsä, Rachael's Rescue. Vuonna 2016 hän lanseerasi toisen kodinsisustuslinjan PulteGroupin kautta, jossa on itse suunnitellut huonekalut.

Hyväntekeväisyys: Rachaelin pelastamisen lisäksi hän loi myös Yum-O! voittoa tavoittelematon järjestö vuonna 2006. Yum-O: n ilmaistu tehtävä! on kouluttaa lapsia ja perheitä terveellisistä ruokailutottumuksista ja rahoittaa ruoanlaittokoulutusta.

Kiinteistöt : Kesäkuussa 2008 Rachael maksoi 2,6 miljoonaa dollaria kahdessa erillisessä tapahtumassa kootakseen yhteen yli 6 hehtaarin suuruisen yhdistelmän Southamptonissa New Yorkissa. Rachael listasi kiinteistön elokuussa 2017 hintaan 4,9 miljoonaa dollaria. Hän ei löytänyt ostajaa edes hinnan alentamisen jälkeen 4,5 miljoonaan dollariin ja omistaa kodin tämän kirjoituksen jälkeen. Hänen ensisijainen asuinpaikkansa monien vuosien ajan, ainakin kuvauskauden aikana, on kolmen yksikön yhdistetty huoneisto New Yorkin Union Square -alueella. Huoneistossa on kuusi tasoa ja noin 2000 neliömetriä. He ostivat ensimmäisen yksikön vuonna 2004 hintaan 1,4 miljoonaa dollaria. Vuonna 2009 he ostivat naapurin 1,25 miljoonan dollarin yksikön, jota he pitävät erillisenä perheyksikkönä.

He omistavat myös mittatilaustyönä rakennetun talon New Yorkin osavaltiossa lähellä Rachael kasvoi. He ostivat pienen mökin Luzerne-järven alueelta vuonna 2002 hintaan 118000 dollaria ja laajenivat lopulta noin 200 hehtaareihin.

Rachael Ray Net Worth

Rachael Ray

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. elokuuta 1968 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: TV-persoonallisuus, liikemies, kirjailija, juontaja, julkkiskokki, näyttelijä, käsikirjoittaja, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu