Rachel Maddow Net Worth

Paljonko Rachel Maddow on arvoinen?

Rachel Maddow Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Rachel Maddow'n palkka

7 miljoonaa dollaria vuodessa

Rachel Maddow Nettovarallisuus ja palkka: Rachel Maddow on MSNBC: n uutisankkuri, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Maddow tunnetaan parhaiten MSNBC: n isännöinnistä Rachel Maddow -näyttely . Hän on tunnettu vahvista liberaaleista näkemyksistään, ja hänen poliittiset kommenttinsa otetaan usein vastaan. Maddow on ensimmäinen avoimesti lesbojen uutisankkuri suurelle ohjelmalle Yhdysvalloissa.

Rachel Maddow'n vuotuinen MSNBC-palkka on 7 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Rachel Anne Maddow syntyi 1. huhtikuuta 1973 Castro Valleyssa Kaliforniassa. Hänen isänsä on entinen ilmavoimien kapteeni ja hänen äitinsä oli kouluvastaava. Rachel ja hänen vanhempi veljensä kasvoivat äärimmäisen katolisessa, konservatiivisessa taloudessa. Rachel Maddowista tuli lukiossa käydessään omistautunut urheilija. Hän oli tiiviisti mukana koulun koripallo-, lentopallo- ja uintijoukkueissa.

Valmistuttuaan lukiosta Maddow osallistui Stanfordin yliopistoon ja sai tutkinnon julkisesta politiikasta. Stanfordissa ollessaan yliopistolehti paljasti vahingossa olevansa lesbo. Hänen vanhempansa eivät tienneet hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan ​​tähän asti. Ansaittuaan tutkintonsa Stanfordissa Maddow osallistui Oxfordin Lincoln Collegeen saadakseen jatko-tutkinnon vuonna 1995. Vuonna 2001 hän ansaitsi filosofian tohtorin Oxfordin yliopistosta.

Ura: Yliopistossa ollessaan Rachel Maddow aloitti uransa talkradiossa. Hänen ensimmäinen työpaikkansa oli isännöidä Massachusettsissa sijaitsevan WRNX: n The Dave in the Morning Show -tapahtumaa. Sitten hän muutti toiseen Massachusettsissa sijaitsevaan asemaan isäntänä Iso aamiainen . Hänet esiteltiin paljon laajemmalle yleisölle, kun hän aloitti isännöinnin Suodattamaton , aamunäyttely, jossa esiintyi Public Enemyn jäsen Chuck D ja ryhmän perustaja Daily Show Lizz Winstead. Jälkeen Suodattamaton peruutettiin vuonna 2005, Maddow sai oman radio-ohjelmasi, Rachel Maddow -näyttely . Tätä ohjelmaa jatkettiin, vaikka Maddow siirtyi televisioon, ja se päättyi vuonna 2010.

Vuonna 2005 Rachel Maddow alkoi esiintyä MSNBC: ssä Tucker . Sitten vuonna 2006 hän esiintyi vieraana CNN: ssä Paula Zahn Nyt . Hänen iso tauko tuli vuonna 2008, jolloin hänestä tuli MSNBC: n analyytikko Kilpailu Valkoiseen taloon ja alkoi näkyä säännöllisesti Ajastin Keith Olbermannin kanssa . Jälkimmäisessä näyttelyssä hänellä oli mahdollisuus isännöidä koko segmentti yhdessä vaiheessa, kun Keith Obermann ei ollut käytettävissä. Hän osoittautui suosituaksi isännäksi katsojien keskuudessa, ja Obermann antoi hänelle mahdollisuuden jatkaa tiettyjen jaksojen isännöintiä, kun hän palasi töihin. Sitten Obermann työnsi MSNBC: tä antamaan Maddow'lle oman esityksensä.

Myöhemmin vuonna 2008 MSNBC ilmoitti Rachel Maddow -näyttely . Ohjelma sai heti korkeat arvosanat ja siitä tuli yksi kanavan suosituimmista ohjelmista. Näyttely oli edelleen helmi MSNBC: n kruunussa monien vuosien ajan, ja kriitikot ylistivät Maddow'n `` voittokaavaa ''. Vuonna 2017 MSNBC sai korkeammat luokitukset kuin CNN tai Fox News. Tämä johtui suurelta osin vastavalitun Trumpin hallinnon ympärillä vallitsevasta kiistasta.

Maddow tunnetaan pitkistä monologeistaan Rachel Maddow -näyttely . Joissakin tapauksissa hänen monologinsa kestävät 20 minuuttia tai enemmän.

Theo Wargo / Getty Images

Kiista: Monet yleisön jäsenet olivat yllättyneitä saadessaan tietää, että Rachel Maddowilla oli läheinen ammattisuhde Fox Newsin toimitusjohtajaan Roger Ailesiin. Hän selitti, että puhui usein hänen kanssaan saadakseen teknisiä neuvoja uutisten esittämisestä. Hän ei koskaan paljastanut tätä kenellekään, koska hänen mielestään tällaista suhdetta voitiin käyttää häntä vastaan. Myöhemmin hän väitti, että Ailes oli tarjonnut hänelle sopimuksen 'olla toimimatta' pitääkseen hänet poissa ilmasta.

Vuonna 2019 One America News Network haastoi Maddow'ta vastaan ​​10 miljoonan dollarin kanteesta. Uutisverkosto valitti, että Maddow oli loukannut heidän organisaatiotaan kuvailemalla heitä 'Venäjän maksetuksi propagandaksi'. Nämä valitukset tulivat sen jälkeen, kun Maddow viittasi a Päivän peto artikkeli, joka korosti sitä, että OAN: n työntekijä työskenteli myös venäläisessä Sputnik News -organisaatiossa.

Rachel Maddow'ta kritisoidaan usein äärimmäisen puolueellisesta suhtautumisesta liberaaleihin näkemyksiin. Monet kriitikot huomauttavat, että hän toistaa lähinnä demokraattisen puolueen viralliset mielipiteet. Puolustuksessaan Maddow väittää, että hän ei ole sama kuin muut liberaalit kommentaattorit, koska hän on 'kansallisen turvallisuuden liberaali' eikä siksi puolueellinen. Vaikka hän on ilmaissut vastenmielisyyttä siitä, että Amerikka käyttää sotilaallista voimaa kaikkialla maailmassa, hän vastusti Trumpin päätöstä vetää joukkoja Syyriasta. Maddow on myös pitkäaikainen Trumpin ja Venäjän välisen salaisen teorian kannattaja.

Muut hankkeet: Rachel Maddow käynnisti myös oman podcast-nimensä Laukku joka keskittyi vuoden 1973 Spiro Agnewia koskevaan kiistaan. Maddow oli myös kirjeenvaihtaja Advocate Magazine , LGBT-painotettu julkaisu.

Maddow on taitava kirjailija, joka on julkaissut kaksi kirjaa. Drift: Amerikkalaisen sotavoiman paljastaminen julkaistiin vuonna 2012. Vuonna 2019 hän julkaisi Räjähdys: korruptoitunut demokratia, Rogue State Russia ja maan rikkain, tuhoisin teollisuus .

Rachel Maddow antoi äänen Vesper Fairchildille, hahmolle vuoden 2019 televisiosarjasta Batwoman .

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1999 Rachel Maddow tapasi kumppaninsa Susan Mikulan. Mikula on taiteilija, joka on erikoistunut valokuvaukseen käyttäen vanhempaa tekniikkaa, kuten reikäkameroita ja polaroideja. Pari asuu osittain New Yorkissa ja osittain West Cummingtonissa Massachusettsissa.

Maddow kärsii syklisestä masennuksesta. Vaikka hän päätti olla puhumatta asiasta, hän alkoi lopulta mainita ongelmansa haastatteluissa. Hän ilmoitti haluavansa auttaa muita masennuksesta kärsiviä tarjoamalla neuvoja ja tulemalla heille esimerkkinä. Masennuksen käsittelemiseksi Rachel Maddow käyttää usein, saa riittävästi unta ja harrastaa kalastusta.

Rachel Maddow Net Worth

Rachel Maddow

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Palkka: 7 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 1. huhtikuuta 1973 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Radiohenkilöstö, juontaja, kommentaattori, kirjoittaja, näyttelijä, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu