Raising Cane's avaa Stripin sijainnin tänä vuonna

Nostoruo'on renderöintiRenderöinti Stripille suunnitellusta Nostoruo'osta. (Kasvatusruoko) Raising Cane's on the Stripille suunniteltu ulkoinen videolevy. (Kasvatusruoko) Renderöinti Stripille suunnitellusta Nostoruo'osta. (Kasvatusruoko) Raising Cane's Stripin suunniteltu sisustus. (Kasvatusruoko)

Ihmiset ovat nostaneet Kainia Stripillä vuosikymmenien ajan. Pian he voivat tehdä sen Raising Cane'silla, joka avataan vuoden loppuun mennessä paikassa lähellä T-Mobile Arenaa. Yhtiö kutsuu sitä maamerkiksi, joka on avoinna 24/7.

Tämän tappajan, kaksikerroksisen sijainnin aivan Las Vegas Boulevardilla, tämän ravintolan ikonisen suunnittelun ja hämmästyttävien kanan sormien välillä, sanoi yrityksen alueellinen johtaja Jason Zwerin, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Caniacs kaikkialta maailmasta on menossa tehdä tästä ravintolasta yksi suurimmista menestyksistämme.

Nation's Restaurant News ja Datassential nousivat hiljattain erittäin suosittuun kanasormen brändiin maan 25 nopeimmin kasvavan ketjun joukkoon 1,72 miljardin dollarin liikevaihdolla, mikä on 17,5 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Sen perusti vuonna 1996 lähellä Louisiana State Universityn kampusta Baton Rougessa kaveri, joka työskenteli kattilavalmistajana Los Angelesissa ja lohenkalastajana Alaskassa kerätäkseen pääomaa sen jälkeen, kun pankit eivät antaneet hänelle lainaa. Hän nimesi yrityksen keltaisesta labradorinnoutajastaan ​​Raising Cane I, jonka aurinkolaseilla koristetut valokuvat ovat esillä yrityksen mainoksissa. Raising Cane I kuoli vuonna 1998, jota seurasivat Raising Cane II, 1999-2016 ja Raising Cane III, joka syntyi vuonna 2017.Raising Cane's on toinen kansallinen ketju, joka on hiljattain ilmoittanut avaavansa uusia ravintoloita Las Vegasin laaksoon. A&W Root Beer kertoi allekirjoittaneensa sopimukset franchise-yritysten kanssa viidessä osavaltiossa, mukaan lukien Nevada, jossa kiinteistökehittäjät Mike Swecker ja Alan Perlmutter suunnittelevat viisi ravintolaa Clarkin piirikunnassa. A&W: llä on tällä hetkellä yksi paikka maakunnassa, Boulder Cityssä. McDonald's ja Taco Bell ovat myös avanneet Stripin kaksikerroksisia maamerkkejä vuosina 2012 ja 2016. Valkoisen linnan avaaminen vuonna 2015 Casino Royalessa Stripillä keräsi niin paljon väkeä, että ravintola joutui sulkemaan tilapäisesti yksinkertaisesti siivoamaan ja puhdistamaan -varasto.

Joseph Lema, kouluttaja ja UNLV: n ruoka- ja juoma- ja tapahtumienhallintaosaston puheenjohtaja, sanoi, ettei ole yllättävää, että pikaruoka-, pikapalvelu- ja pikaruokaravintolat ovat olleet nousussa täällä.

Se on tapahtunut jo ennen kuin COVID tuli tänne, Lema sanoi. Ihmiset haluavat nopeutta ja he haluavat hallita kokemuksiaan. Voit tilata puhelimeltasi tai tiskiltä, ​​syödä sisään tai ottaa mukaan. Voit tehdä sen ehdoillasi.