Ralph Macchio Net Worth

Paljonko Ralph Macchio on arvoinen?

Ralph Macchio Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Ralph Macchio Nettovarallisuus: Ralph Macchio on amerikkalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten päärooleistaan ​​Daniel La Russona 'Karate Kid' -elokuva-franchising-ohjelmassa sekä jatko-tv-sarjassa 'Cobra Kai'.

Aikainen elämä: Ralph George Macchio Jr. syntyi 4. marraskuuta 1961 Huntingtonissa New Yorkissa. Hänen vanhempansa Rosalie (os. DeSantis) ja Ralph Macchio, vanhempi, omistivat karjatilan. Macchio on italialaista ja kreikkalaista alkuperää. Hän aloitti tapitanssin varhaisessa iässä, aloittaen oppitunnit vasta kolmen vuoden ikäisenä.

Ura: Macchio löydettiin, kun hän oli kuusitoista vuotta vanha, ja myöhemmin heitettiin toistuvaksi hahmoksi Jeremy Andrettiksi televisio-ohjelmassa Eight Is Enough (1980-1981). Hän teki elokuvan debyyttinsä komediassa 'Up the Academy' (1980), jota seurasi elokuva 'Ulkopuoliset' (1983). Juuri hänen roolinsa jälkimmäisessä elokuvassa auttoi häntä saamaan Daniel LaRusso -elokuvan Karate Kid -elokuvassa (1984). Tätä roolia pidetään laajalti hänen läpimurto roolinaan, ja se auttoi katapultoimaan hänet Hollywoodin tähtiin. Se oli niin onnistunut, että se ei nauttinut yhdestä vaan kahdesta jatkoelokuvasta: Karate Kid Part II (1986) ja Karate Kid Part III (1989). Muita elokuvia, joissa hän esiintyi, ovat 'Crossroads' (1986), jossa hän kuvasi musiikkiopiskelija Eugene Martonea draaman 'Distant Thunder' (1988), näyttelemässä John Lithgow'n hahmon poikaa, ohjattu komedia 'Too Much Sun' (1990). Robert Downey Sr. ja pääosassa Robert Downey Jr., komedia 'My Cousin Vinny' (1992), Joe Pesciä ja Marisa Tomeia vastapäätä, yhtye valitsi romanttisen komedian 'Naked in New York' (1993) komedia-draaman 'Can't Be Heaven (1999), trilleri A Good Night to Die (2003), kuten Michael Rapaport, Gary Stretch ja Ally Sheedy sekä elokuvat 'Hitchcock' (2012), 'A Little Game' (2014). ja 'Psych: The Movie' (2017).

Televisio osoittaa, että Macchio on esiintynyt vierailevana tähtinä, mukaan lukien HBO-sarja Entourage (2005), jossa hän pelaa itseään ABC-sarjassa Ugly Betty (2008) Archie Rodriguezina, Hildan rakkaudenkäynnissä ja sarjassa How I Met Äitisi (2013), kuten hän itse. William Zabka esiintyy myös samassa 'Kuinka tapasin äitisi' -jaksossa, otsikolla 'The Bro Mitzvah'. Lisäksi vuonna 2011 hän liittyi todellisuuskilpailun 'Dancing with the Stars' kaudelle 12 kilpailijana. Hänen ammattikumppaninsa oli Karina Smirnoff, ja hän pääsi puolivälieriin asti ennen pudotusta ja sijoittui lopulta neljänneksi kilpailussa.

Näyttelijärooliensa lisäksi Macchio on esiintynyt myös useissa menestyksekkäissä näyttämötuotteissa. Vuonna 1986 hän esiintyi näytelmässä 'Kuuba ja hänen nallekarhu' yhdessä Robert DeNiron kanssa. Vuonna 1996 hän esiintyi pääroolissa J.Pierrepont Finchinä Yhdysvaltain elpymiskiertueella Tony-palkitussa musikaalissa '' Kuinka menestyä liiketoiminnassa todella yrittämättä ''. Vuonna 2010 hän luki aikuisen Carl Morellin roolin Bleecker Street Theatre Companyn lavastetussa näytelmässä 'Oma huone', jonka Charles Messina kirjoitti. Hän näytti myöhemmin näytelmän Off-Broadway-tuotannossa helmikuusta toukokuuhun. Maaliskuussa 2016 yhdessä Mario Cantonen kanssa.

Hänet oli hillitty / Getty Images

Cobra Kai : Vuonna 2018 Macchio palasi dojoon, kun hän näytteli YouTuben tuottamassa Karate Kidin uudelleenkäynnistyksessä nimeltä Cobra Kai. Cobra Kai: n toinen kausi kantaesitti huhtikuussa 2019. Sekä Ralph että William Zabka , joka toistaa roolinsa Johnnyna, ansaitsi raportoidut 100 000 dollaria jaksoa kohden kahden ensimmäisen kauden aikana, mikä on noin miljoona dollaria vuodessa / henkilö. He toimivat yhteistyössä tuottajina projektissa.

Sarjan on tuottanut executive Will Smith siitä lähtien, kun hänen yrityksensä Overbrook Productions lisensoi oikeudet Jerry Weintraubin yhtiöltä Weintraub Entertainment Groupilta. Tämä on Macchion ensimmäinen hanke työskennellä verkkosarjojen parissa, mutta aiemmin hänellä on ollut paljon kokemusta työskentelystä televisiossa.

Ensimmäinen kausi julkaistiin toukokuussa 2018. Se sai yleistä suurta kiitosta, mutta valitettavasti heikosta katsojaosuudesta, koska kenelläkään ei ole YouTube Rediä… ja kukaan ei halua YouTube Rediä - riippumatta siitä, kuinka monta kertaa sovellus yrittää epätoivoisesti lyödä sinua yli pään ponnahdusikkunoilla ja muistutuksia. Onneksi näyttely julkaistiin elokuussa 2020 Netflixissä, jossa se löysi laajemman yleisön ja siitä tuli yksi alustan suosituimmista ohjelmista. Näyttely lähetetään vähintään neljä kokonaiskautta Netflixissä.

Henkilökohtainen elämä : Näytön ulkopuolella Ralph Macchio on naimisissa sairaanhoitajan Phyllis Fierron kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta. Hänen isoäitinsä esitteli ne, kun hän oli vain 15-vuotias. He menivät naimisiin vuonna 1987. Hän omistaa vuoden 1947 keltaisen Fordin, jonka hän teki Karate Kidissä.

Ralph Macchio Net Worth

Ralph Macchio

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. marraskuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu