Randy Quaid Nettovarallisuus

Paljonko Randy Quaid on arvoinen?

Randy Quaidin nettovarallisuus: - miljoona dollaria

Randy Quaidin nettovarallisuus: Randy Quaid on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on - miljoona dollaria. Randy Quaid tunnetaan monipuolisesta näyttelijätyylistään vuosien varrella useissa merkittävissä elokuvissa. Quaid on myös vakiintunut televisio-näyttelijä ja lahjakas ääninäyttelijä. Lisäksi hän on esiintynyt useissa teatteriesityksissä. Uransa aikana Randy Quaid on nimitetty useille palkinnoille, kuten Emmys- ja Oscar-palkinnoille.

Aikainen elämä: Randy Randall Rudy Quaid syntyi 1. lokakuuta 1950 Houstonissa Texasissa. Hän kasvoi Bellairessa, Texasissa, nuoremman veljensä rinnalla Dennis Quaid , josta kasvoi myös näyttelijä. Hän aloitti näyttelyn ensin lukiossa, ja hänestä tuli heti intohimoinen taiteellinen tavoittelu. Pian hän päätti, että hän pyrkii kokopäiväiseen näyttelijäuraan, ja opiskeli draamaa Houstonin yliopistossa.

Ura: Opiskellessaan Houstonin yliopistossa draamanopettaja lähetti hänet elokuvan koe-esiintymiseen Viimeinen kuvaesitys . Randy Quaid varasi roolin ja aloitti virallisesti uransa elokuvanäyttelijänä. Hän seurasi rooleja esimerkiksi elokuvissa Mitä kuuluu, dokumentti? ja Paperikuu . Hän sai ensin laajaa huomiota esiintyessään elokuvassa Viimeinen yksityiskohta ja hänet nimitettiin Oscar-palkinnoksi parhaaksi naisnäyttelijäksi. Lisäksi hänet nimitettiin Golden Globe -palkinnolle ja BAFTA-palkinnolle.

Seuraavan ajanjakson aikana nyt perustettu Quaid esiintyi elokuvissa, kuten Missouri taukoja , Midnight Express, Breakout, marsilaiset menevät kotiin, Goyan haamut ja Kylmä koirakeitto . Vuonna 1987 Quaid voitti Kultaisen maapallon kuvannut presidentti Lyndon B. Johnsonia televisio-elokuvassa LBJ: Varhaiset vuodet .

90-luvulla Quaid esiintyi elokuvissa, kuten Kingpin, itsenäisyyspäivä, nopea muutos, ja alkoi näkyä Lampoonin kansallinen loma elokuvasarja. Vuonna 2004 hän ilmaisi animaatioelokuvan päähenkilön Koti Range-alueella . Vuonna 2005 hän varasi tärkeän roolin elokuvassa Brokeback-vuori .

Randy Quaid on esiintynyt useissa TV-ohjelmissa uransa aikana, mukaan lukien Lauantai-ilta, minisarja Elvis, The Ren ja Stimpy Show ja Texas Ranch House . Lisäksi Quaidilla on pitkä historia pääosissa suurissa teatterituotannoissa, mukaan lukien Sam Shepard Todellinen länsi ja Helvetin Jumala .

JAVIER SORIANO / AFP Getty Imagesin kautta

Ihmissuhteet: Randy Quaidin ensimmäinen avioliitto oli entisen mallin Ella Marie Jollyn kanssa. He menivät naimisiin vuonna 1980 ja saivat yhden lapsen yhdessä ennen avioeroa vuonna 1989. Randy meni heti naimisiin Evi Motolanezin kanssa, jonka hän tapasi vuonna 1987 elokuvissa.

Kiistat ja oikeudelliset kysymykset: Randy Quaidin elämä on ollut melko myrskyisä, ja villi ratsastus alkoi noin 90-luvulla. Pian sen jälkeen, kun hän oli naimisissa toisen vaimonsa Evin kanssa, Quaid alkoi puhua salaliittoteoriasta, johon osallistui rikollinen yritys, joka varastaa hänen rahojaan. Hän totesi, että tämä salaperäinen ryhmä perusti nimirahaston ja alkoi ohjata hänelle oikein kuuluvia rojalteja.

Vuonna 2005 Randy Quaid haastoi tuottajat Brokeback-vuori 10 miljoonasta dollarista, väittäen, että he olivat maksaneet hänelle selvästi alle markkinakoron harhaanjohtamisen jälkeen. Quaidin mukaan tuottajat kertoivat Randylle sen Brokeback-vuori oli pieni, itsenäinen tuotanto, jolla ei ollut todellista toivoa ansaita rahaa. Elokuva keräsi 178 miljoonaa dollaria ja näytti siltä, ​​että Quaid tunsi olevansa hieman manipuloitu.

Myöhemmin Randy Quaid kiellettiin näyttelijän pääomayhdistyksestä ja sakotettiin 81 000 dollarilla sen jälkeen, kun sarja outoja tapahtumia harjoituksissa Yksinäinen tähtirakkaus , Broadway-musikaali. Tuli esiin raportteja, joiden mukaan Evi oli häirinnyt tuottajia ja näyttelijöitä lähettämällä töykeitä, eksplisiittisiä ja uhkaavia sähköposteja. Väitettiin myös, että Quaid oli käyttänyt suullisesti ja fyysisesti muita toimijoita ja tuotantohenkilöstöä. Jotkut raportit viittaavat kuitenkin siihen, että tuottajat ryhtyivät toimiin Quaidia vastaan ​​ryöstääkseen tältä sopimusoikeuden osallistua luovaan prosessiin.

Asiat alkoivat todella vakaviksi, kun Evi ja Randy pidätettiin vuonna 2009, koska he eivät olleet maksaneet 10000 dollarin seteliä Santa Barbara -hotellissa. He lähtivät hotellista maksamatta, ja heidät pidätettiin ja syytettiin petoksista. Vaikka Evi todettiin syylliseksi, Randyn tapaus hylättiin todisteiden puutteen vuoksi.

Tänä aikana Randy ja Evi jättivät usein esiintymiset tuomioistuimissa, ohittivat takuita vastaan ​​ja antoivat pidätysmääräykset. Tiedotusvälineet huomasivat, ja Randy Quaidin maine näyttelijänä alkoi kärsiä. Lopulta heidät löydettiin kyykyssä heidän omistamansa kiinteistön vierastalossa. Puolustuksessaan Randy Quaid väitti, että kiinteistöä ei ollut koskaan myyty ja että hänen allekirjoituksensa oli väärennetty tapahtuman aikana. Kiinteistön uusi omistaja pidätti parin saadessaan selville, että he olivat aiheuttaneet omaisuudelle 30 000 dollaria vahinkoa.

Jälleen kerran Randy ja Evi päättivät jättää takuita ja unohtaa tuomioistuimen päivämäärät, mutta tällä kertaa he pakenivat maasta ja hakivat turvapaikkaa Kanadasta. Tänä aikana he alkoivat ilmaista pelkonsa rikollisesta yrityksestä nimeltä Star Wackers. Randyn ja Evin mukaan tämä ryhmä oli ollut vastuussa Heath Ledgerin kuolemasta muiden julkkisten joukossa.

Vaikka Eville myönnettiin Kanadan kansalaisuus vuonna 2011 perheperinteensä vuoksi, Randyn hakemus pysyvän asukkaan asemaan hylättiin. Pari haastoi ulkoministeriön passien peruuttamisesta, mutta heidät pakotetaan pian palaamaan Yhdysvaltoihin ja heitä kohdellaan vanhoilla rikossyytteillä. Kanada päätti lopulta karkottaa pariskunnan.

Kuaidit olivat ilmeisesti päättäneet lyödä Kanadan hallitusta lyömällä, kun he ajoivat rajan yli Vermontiin vuonna 2015. Heidät otettiin heti kiinni ja lähetettiin erillisiin vankeinhoitolaitoksiin, joiden takuumaksu oli 500 000 dollaria. Oletuksena oli, että heidät lähetetään takaisin Kaliforniaan syytteitä vastaan, mutta Vermontin tuomari havaitsi sääntöjenvastaisuuksia heidän tapauksessaan ja mitätöi luovuttamismääräyksen.

Myöhemmässä lehdistötiedotteessa Randy Quaidin asianajaja totesi, että Kalifornian tuomari oli alun perin antanut pidätysmääräyksen ennen väitetyn rikoksen tapahtumista. Randy ja Evi päättivät sitten tehdä Vermontista kodin, koska valtio antoi pariskunnalle luvan jäädä ilman ehtoja. Vaikka oletettiin, että heidät pidätettäisiin, jos he lähtisivät Vermontista, kuaidit matkustivat Kaliforniaan vuonna 2017, eikä heitä vastaan ​​ryhdytty toimiin.

Randy Quaid Nettovarallisuus

Randy Quaid

Nettovarallisuus: - miljoona dollaria
Syntymäaika: 1. lokakuuta 1950 (70 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, muusikko, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Randy Quaid -tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Goyan haamut 1 000 000 dollaria
  • Pluto Nashin seikkailut 1 250 000 dollaria
  • Kingpin 2250 000 dollaria
  • Joululoma 1 000 000 dollaria plus 5% bruttomäärästä
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu