Raven Symone nettovarallisuus

Kuinka paljon Raven Symone on arvoinen?

Raven Symonen nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Raven-Symonen nettovarallisuus: Raven-Symone on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Raven tuli ensin kuuluisaksi näyttelijänä The Cosby Show -elokuvassa. Sitten hän aloitti menestyvän näyttelijäuran aikuisena. Hän on myös ansainnut kymmeniä miljoonia dollareita tuottoisalla lisenssivaltiolla.

Nettovaraa väärinkäsitys: Vastoin yleistä käsitystä, Raven Symonen arvo ei ole 400 miljoonaa dollaria . Tämä huhu on peräisin perusteettomasta tiedotusvälineiden raportista, jonka mukaan Ravenin liiketoiminta-imperiumi tuottaisi lopulta 400 miljoonaa dollaria tuloja emoyhtiö Disneylle. Tämä tilasto on aivan erilainen kuin Raven Symonen henkilökohtainen nettovarallisuus 400 miljoonaa dollaria. Olettaen, että 400 miljoonan dollarin määrä oli totta, Ravenilla olisi todennäköisesti oikeus vain pieneen prosenttiosuuteen näistä voitoista. Se olisi todennäköisesti 10–20% verojen, hallinnon, asianajajan ja toimintamaksujen jälkeen. Ravenin otto, joka olisi paljon pienempi kuin 400 miljoonaa dollaria, mutta silti melko vaikuttava summa. Lisäksi jokaiselle, jolla on edelleen käsitys siitä, että Raven Symonen arvo on henkilökohtaisesti 400 miljoonaa dollaria, se tarkoittaisi, että hän on onnistunut ansaitsemaan noin miljardi dollaria elinaikanaan verojen, maksujen ja kustannusten kattamiseksi. Vaikka Raven on palkattu hyvin urallaan, se ei yksinkertaisesti ole totta.

Aikainen elämä: Georgiassa Atlantassa syntynyt Raven-Symone, joka tunnetaan myös nimellä Raven-Symone Christina Pearman, muutti pikkulapsena New Yorkiin ja aloitti työskentelyn mallina melkein välittömästi. Hän työskenteli Ford-mallien kanssa ja kahden vuoden iässä hän oli ilmestynyt mainoksissa sellaisille tuotemerkeille kuin Ritz Crackers, Jell-O ja Cool Whip. Symone, yhdessä vanhempiensa Lydian ja Christopher Pearmanin kanssa, muutti Ossiningiin New Yorkiin, kun Raven oli kolme, ja hän opiskeli Park Schoolissa.

Ura: Kokeiltuaan roolia vastakkaisessa Ghost Dad -elokuvassa Bill Cosby , hänet kutsuttiin The Cosby Show -elokuvan näyttelijöiksi vuonna 1989. Hänestä tuli kotinimi, joka esiintyi Oliviana näyttelyssä kahden viimeisen kautensa aikana. Sitten hän esiintyi useissa televisio-projekteissa ja elokuvissa, mukaan lukien Queen: The Story of an American Family, jossa hän soitti nuorempaa versiota Halle Berryn päähenkilöstä.

Raven aloitti laulajauran seitsemän vuoden iässä. Hänet allekirjoitettiin MCA Recordsin kanssa ja hän vietti kaksi vuotta laulutunteja Missy Elliotilta. Symone julkaisi ensimmäisen albuminsa 'Here's to New Dreams' vuonna 1993. Hänen kaksi singleäänsä 'Siitä pikku tytöt ovat tehty' ja 'Raven on maku' saavuttivat Billboard Hot 100: n alemman puoliskon. Alhaisen myynnin takia hänet pudotettiin levy-yhtiöltä vuonna 1995. Hänen albumiaan oli myyty Yhdysvalloissa alle 100 000 kappaletta.

Myöhemmin samana vuonna Raven sai Nicole Leen roolin Hanginille Mr. Cooperin kanssa. Hän pysyi näyttelyssä viimeiseen jaksoon asti vuonna 1997. Vuonna 1994 hän sai ensimmäisen suuren elokuvan roolin elokuvassa 'Pikku Rascals', jossa hän esiintyi Stymien tyttöystävän hahmona. Elokuva ansaitsi 67,3 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Raven ja hänen isänsä perustivat vuonna 1996 RayBlaze Recordsin, jonka kautta hän julkaisi toisen albuminsa 'Undeniable' toukokuussa 1999. Levyä myytiin Yhdysvalloissa hieman yli 2000 kappaletta. Hän lähti kiertueelle N Syncin avajaisnäyttelyksi. vuosina 1998/1999.

Symone valettiin toiseen teatterielokuvaansa, tällä kertaa tärkeänä roolina 1998: n Dr. Doolittle. ' Hän soitti Eddie Murphyn hahmon vanhinta tytärtä. Elokuva oli menestyvä ja ansaitsi 294,5 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Hän toisti roolinsa myös jatko-osassa.

Vuonna 2001 Symone kuuli roolin Disney-kanavalla teini-ikäisestä tytöstä, jolla on psyykkisiä kykyjä. Hän sai pääroolin ja vuonna 2003 hän alkoi esiintyä Disney Channelin elokuvassa That’s Raven. Näyttelystä tuli yksi menestyneimmistä Disney Channel -historiassa. Se juoksi neljä vuodenaikaa ja synnytti franchising-ääniraitoja, nukkeja, DVD-levyjä ja videopelejä. Pelkästään 'That So Raven' -tuotteet ovat tähän mennessä tuottaneet 400 miljoonan dollarin myynnin maailmanlaajuisesti. 'That So Raven' nimitettiin kahteen Emmyyn.

Symone jatkoi sitten esiintymistä Kim Possible -sarjassa toistuvassa roolissa Monique, Kim Possiblein paras ystävä. Tuo sarja synnytti kaksi elokuvaa, joissa Symone esiintyi kussakin. Symone esiintyi myös Cheetah Girls -sarjassa ja sen spin-off-elokuvissa.

Christopher Polk / Getty Images

Vuonna 2003 Raven kokeili käsiään uudelleen musiikkiuralla. Hän allekirjoitti sopimuksen Hollywood Recordsin kanssa ja teki ääniraidan Cheetah Girls -elokuvalle. Se debytoi Billboard-listalla nro 33, myi 2 miljoonaa kappaletta ja on nyt Double Platinum -sertifioitu. Se oli vuoden 2004 toiseksi myydyin ääniraita. Ajamalla ääniraidan menestyksen aallon, hän julkaisi kolmannen studioalbuminsa kohtuulliseen menestykseen. Myöhemmin samana vuonna hän esiintyi ensimmäisessä Walt Disney -elokuvassaan 'Prinsessa päiväkirjat 2', jossa hän lauloi duetin Julie Andrewsin kanssa.

Raven esiintyi vuonna 2006 ensimmäisessä dramaattisessa roolissaan 'Yhden yön' Lifetime Movie Networkissa. Samaan aikaan hän toimi Cheetah Girls -elokuvan toisessa erässä ja toimi tuottajana. Siitä tuli yli 8 miljoonaa katsojaa avaamisillalla, ja siitä tuli Disneyn katsotuin elokuva. Elokuvan ääniraita debytoi Billboard-listan numerolla 5 ja on sertifioitu platinaa. Vuonna 2008 Raven esiintyi ensimmäisessä johtavassa elokuvaroolissaan '' College Road Trip '', josta tuli menestys ja joka sijoittui toiseksi Yhdysvaltain ja Kanadan lipputuloon.

Raven julkaisi neljännen albuminsa vuonna 2008 ja kiersi tuona kesänä sen tueksi. Vuonna 2013 Raven jäi eläkkeelle hetkeksi jatkaakseen tutkintoa Taideakatemian yliopistossa. Hän suoritti tutkintonsa vuonna 2018 työskennellessään samalla The View -tapahtuman isäntänä vuosina 2015-2016. Valmistuttuaan Symone jatkoi toimintaa pienissä osissa, mukaan lukien aikuisemmissa näyttelyissä, kuten Empire ja Black-ish. Hän on jatkanut kappaleiden julkaisemista, vaikka hän ei ole julkaissut albumia vuodesta 2008 lähtien, ja hän on esiintynyt televisiossa ja elokuvissa sekä The Masked Singer -todellisuussarjassa.

Raven aloitti pääosassa Raven's Home -esityksessä vuonna 2017.

Cosby-rojaltit : Toukokuussa 2020 haastattelussa Raven paljasti, että hän ansaitsee edelleen terveellisen rojaltivirran joka vuosi Cosbylta, eikä ole hämmästyttävää, ettei hän ole koskaan koskenut yhtään penniäkään tämän näyttelyn tuloistaan.

Henkilökohtainen elämä: Raven päivitti AzMarie Livingstonia vuosina 2012--2015. Monien vuosien ajan hän ei määritellyt julkisesti seksuaalista suuntautumistaan. Hän kuvaili katsovansa sekä miehiä että naisia ​​romanttisina kumppaneina 12-vuotiaasta lähtien. Haastatteluissa Symone selitti hylkäävänsä kaikki tarrat ja viitaten itseään 'amerikkalaiseksi ja ihmiseksi, joka rakastaa ihmisiä'.

Vuonna 2020 Raven meni naimisiin tyttöystävänsä Miranda Madayn kanssa.

Kiinteistöt : Vuonna 2009 Raven maksoi 1,4 miljoonaa dollaria 4000 neliömetrin kodista Sherman Oaksissa Kaliforniassa. Hän listasi tämän myytävän kodin marraskuussa 2020 hintaan 2,1 miljoonaa dollaria.

Raven Symone nettovarallisuus

Raven-Symoné

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. joulukuuta 1985 (35 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 ft 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Koomikko, televisiotuottaja, näyttelijä, ääninäyttelijä, tanssija, laulaja, elokuvatuottaja, muotimalli
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu