Ray J Nettovarallisuus

Paljonko Ray J Worth maksaa?

Ray J Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria

Ray J: n palkka

Miljoona dollaria vuodessa

Ray J nettovarallisuus ja palkka: Ray J on näyttelijä, musiikin tuottaja ja räppäri, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Hän on ehkä tunnetuin osallistumalla 'kotivideoon', joka teki Kim Kardashianista 'supertähden'. Hänellä oli myös laulu- ja TV-isäntäuraa.

Aikainen elämä: William Norwood, nuorempi, syntyi 17. tammikuuta 1981. Muuten nimellä Ray J, syntyi McCombissa Mississippissä, mutta hänen vanhempansa Willie Norwood ja Sonja Bates-Norwood kasvattivat Kaliforniassa. Ray J on multi-platinalaulaja Brandyn nuorempi veli ja rap-artistin Snoop Doggin serkku.

Näyttelijäura: Hän aloitti näyttelijänuransa ensimmäisen kerran vuonna 1989, kun hän alkoi esiintyä erilaisissa televisiomainoksissa. Hän sai sijaispojan roolin The Sinbad Show -sarjassa vuosina 1993-1994. Ray J näytteli myös isosiskossa Brandy show, Moesha, kahden vuoden ajan ja One on One. Hän esiintyi myös elokuvissa, mukaan lukien Mars Attacks!, Steel ja Envy. Vuonna 2005 Norwood esiintyi UPN: n One-On-One-lehdessä. Ray palasi televisioon vuonna 2009 For Love of Ray J: n kanssa, VH1: n todellisuusdateshow, joka esitettiin kaksi vuodenaikaa ja synnytti spin-off-show'n, Brandy ja Ray J: A Family Business, joka esitettiin huhtikuussa 2010. 27. tammikuuta Ray J oli osa UK Celebrity Big Brother -elokuvaa, mutta hän käveli sarjasta vain viikon kuluttua.

Musiikin ura: Vuonna 1995 Ray J allekirjoitti Elektra Recordsin kanssa ja alkoi äänittää debyyttialbuminsa Everything You Want. Tuo aluna julkaistiin maaliskuussa 1997 Lead Singlen kanssa Let It Go (ei, ei juuri sitä, joka juuri pomppasi juuri nyt!). Single esiteltiin myös Set It Off -elokuvan ääniraidalla ja saavutti ykkönen USA: n R&B -listalla. Toisen singlen huippu oli numero 54. Ray J pudotettiin levy-yhtiöltä vuonna 1997. Seuraavana vuonna hän esiintyi Dr. Doolittle -ääniraidalla alkuperäisellä singlellään That Why I Lie. Hän tuotti myös kappaleita Mattel-yhtiölle ja koonnut musiikkia useille mainoksille.

Ray J ja sis Brandy tekivät yhteistyötä Another Day in Paradise -tapahtumassa, joka saavutti kymmenen parhaan menestyksen Isossa-Britanniassa, Itävallassa, Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Belgiassa, Norjassa, Irlannissa ja Alankomaissa. Ray J julkaisi toisen levynsä, This Ain't a Game, kesäkuussa 2001. Johtava single, Wait a Minute, saavutti Yhdysvaltain listan 30. sijan.

Kahden vuoden tauon jälkeen, vuonna 2004, Ray J perusti oman levy-yhtiön Knockout Entertainmentin, joka on julkaissut musiikkia taiteilijoille kuten Brandy, Shorty Mack ja Ray J itse. Ray J on työskennellyt muiden huippunimituottajien ja levy-artistien kanssa R. Kelly , Timbaland , Lil Kim ja The Neptunes. Tänä aikana hän myös viimeisteli kolmannen studioalbuminsa Raydiation, joka julkaistiin syyskuussa 2005 ja joka debytoi Billboard 200 -listalla nro 48. Levyn johtava single One Wish oli 20 parhaan hitin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Uudessa-Seelannissa. Se myi 400,00 kappaletta kotimaassa. Rayn neljäs albumi, All I Feel, jossa The Game ja Yung Berg esiintyvät albumin ensimmäisessä singlessä Sexy Can I, julkaistiin 1. huhtikuuta 2008. Singlen huippu oli Top Singles Hot 100 -listalla kuuden viikon ajan. Kappaleen videon ohjasi R. Malcolm Jones, ja se ammuttiin joulukuussa 2007.

Mike Windle / Getty Images

Muut harrastukset : Ray J on perustanut Raytroniksin, joka on kulutuselektroniikkasarja, johon kuuluvat sähköpyörät, älypuhelimella ohjattavat tuulettimet ja älykellot. Scoot-sähköpyörälle Ray toteutti laajan virusmarkkinointistrategian. Tähän sisältyi turvattujen tuotesijoittelujen hankkiminen erilaisten julkkisten kautta, kuten serkku Snoop, Chris Brown, Sean Puffy Combs, Justin Bieber ja muut, mukaan lukien tuki urheilutiimeiltä, ​​kuten LA Clippers ja Los Angeles Rams. Marraskuussa 2017 Ray J ja Cowboy Wholesale saivat aikaan miljoonan dollarin sopimuksen laajentaa Scoot E-Bike -tuotetta tuotteilla, jotka sopivat sähköiseen elämäntyyliin: mukaan lukien Bluetooth-ääni ja droonit. Rayllä on aktiivinen rooli kumppanuudessa ja hän toimii strategiajohtajana sekä valvoo markkinointia ja globaalia brändäystä.

Kim Kardashian Sex Tape -korvaukset : Helmikuussa 2007 julkistettiin Ray J: n Kim Kardashianin kanssa vuonna 2003 tekemä kotitekoinen seksiteippi-video. Vivid Entertainmentin toimitusjohtajan Steve Hirschin mukaan Ray J ansaitsee tyypillisesti 90 000 dollaria kolmen kuukauden välein rojalteistaan ​​Kim Kardashianin kanssa tekemänsä kotivideon suhteen. Se vastaa 360 000 dollaria vuodessa, mikä on melko vaikuttava, kun otetaan huomioon, että nauha on lähes kaksi vuosikymmentä vanha. Kun Kim on uutisissa, kuten hänen häät tai alasti esiintyminen Paper Magazinesin kannessa, Ray J: n rojaltien tiedetään nousevan jopa 50000 dollariin viikossa. Oikeudenkäynnin jälkeen Kim itselle maksettiin kertaluonteinen 5 miljoonan dollarin kertakorvaus roolistaan ​​nauhassa jo vuonna 2007.

Ray J Marijuana Tycoon : Ray J ilmoitti kesäkuussa 2019, että hän oli lanseerannut oman Marihuana-linjan nimeltä William Ray LA ja ilmoitti käyttäneensä 5 miljoonaa dollaria omasta rahastaan ​​liiketoiminnan rakentamiseen. Elokuussa 2019 Ray J ilmoitti olevansa kirjautunut MarijuanaStock.org -yhtiön strategiseksi mediapäälliköksi. TMZ: n saaman paperityön mukaan asema maksaa Ray J: lle miljoona dollaria vuodessa!

Henkilökohtainen elämä : Ray J: llä oli hyvin läheinen suhde Whitney Houstoniin elämänsä viime vuosina. Vaikka spekuloitiin, että heillä oli romanttinen suhde, Ray J on vaatinut, että he olivat vain ystäviä eivätkä koskaan treffanneet. Kun hän kuoli 11. helmikuuta 2012, hän oli San Diegossa ja kiirehti Beverly Hiltoniin, missä hän oli kuollut. Hänen kerrotaan vihastuneen kuulleensa erään paikalla olevan poliisin esittävän epäkunnioittavaa kommenttia Houstonista. Ray Jay oli hillitty yrittäessään pakottaa pääsyn hotelliin. Rayn sisar Brandy kuvasi Ray J: tä Houstonin kuoleman aikana hyvin levottomaksi ja masentuneeksi.

21. toukokuuta 2012 Ray havaittiin hotellihuoneestaan, joka ei pystynyt nousemaan sängystä. Hänet vietiin sairaalaan ambulanssilla. Päivä edellisenä päivänä kerrottiin, että hänellä oli vastakkainasettelu, kun vuoden 2012 Billboard Music Awards -tapahtumassa Whitney Houstonin appi (Pat Houston) vaati häntä turvallisuuteen nähtyään, että hän istui Whitneyn tyttären Bobbi Kristina Brownin vieressä.

Ray meni naimisiin muotisuunnittelijan prinsessa Loven kanssa Los Angelesissa elokuussa 2016. Heidän ensimmäinen tytär syntyi toukokuussa 2018 ja poika syntyi tammikuussa 2020.

Ray J Nettovarallisuus

Ray J

Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria
Palkka: Miljoona dollaria vuodessa
Syntymäaika: 17. tammikuuta 1981 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, levytuottaja, muusikko, lauluntekijä, räppäri, taiteilija, televisiotuottaja, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu