Ray William Johnsonin nettovarallisuus

Paljonko Ray William Johnson on arvoinen?

Ray William Johnsonin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Ray William Johnsonin nettovarallisuus: Ray William Johnson on amerikkalainen koomikko, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Ray William Johnson on ansainnut nettovarallisuutensa erittäin suositulta YouTube-kanavalta. Ray William Johnsonin kanava on yksi YouTuben tilatuimmista kanavista. Kanavalla on yli 4,7 miljoonaa tilaajaa ja yli 1,3 miljardia videon katselukertaa. Teollisuuden julkaisu ilmoitti, että helmikuusta 2011 lähtien Johnsonilla oli kuusi kuukauden katsotuimmista kahdestakymmenestä parhaasta videosta.

Aikainen elämä: Johnson syntyi 14. elokuuta 1981 ja kasvoi Oklahoma Cityssä Oklahomassa. Hän osallistui Columbian yliopistoon tekemään uraa lakimiehenä, kun hän alkoi katsella videoita YouTubessa ja lopulta itse tehdä videoita. Nämä videot olivat tavallisia videoblogeja tai 'vlogeja', jotka hän julkaisi nyt poistetulla YouTube-kanavalla. Hänen varhaiset videonsa keräsivät noin 30 ihmisen seurannan.

Ura : Huhtikuussa 2009 hän aloitti postituksen Ray William Johnsonin kanavallaan, ja myöhemmin vuonna vuonna kanavasta oli jo tullut YouTuben ensimmäinen, joka saavutti 5 miljoonaa tilaajaa. Kanava oli jo saanut lähes 2 miljardia katselukertaa. Hän huomasi ihmisten vierailevan YouTubessa joko katsomassa virusvideoita tai seuraamaan suosikkibloggaajiensa videoita, ja se synnytti hänen ideansa ensimmäisestä muotoillusta näyttelystään, Equals Three, tämä oli hänelle tapa yhdistää kaksi suosittua videotyyliä. Alun perin Ray tuotti videonsa New Yorkin huoneistosta, mutta vuonna 2011 hän allekirjoitti sopimuksen Maker Studiosin kanssa videoiden tuottamiseksi Culver Cityssä Kaliforniassa. Maker Studiosissa Johnson tuotti espanjankielisen sarjan nimeltä Igual a Tres.

Johnson aloitti uuden YouTube-kanavan nimeltä YourFavoriteMartian tammikuussa 2011, tällä kanavalla oli animoituja komediamusiikkivideoita. Kappaleita esitti fiktiivisten sarjakuvahahmojen virtuaalinen yhtye, Ray kirjoitti sanoituksia ja biittejä, ja toisinaan teki yhteistyötä muiden muusikoiden kanssa kappaleiden tuottamiseksi. Kanavalla käytettyjä hahmoja ovat: Puff Puff Humbert (päälaulaja, Johnsonin ääni), DeeJay (DJ), Axel Chains (rumpali) ja Benatar (kitara / näppäimistö).

Lokakuussa 2012 Johnson ilmoitti lähtevänsä Maker Studiosista väittäen, että he olivat painostaneet häntä allekirjoittamaan uuden sopimuksen, joka rajoitti hänen pääsyään Google AdSense -tiliinsä, ja ilmoitti vievänsä 40 prosenttia tuloistaan ​​Equals Three. Tämä sopimus olisi myös edellyttänyt häntä luopumaan puolesta henkisestä omaisuudestaan ​​sekä näihin näyttelyihin että 'Suosikkimarsiasi'. Marraskuussa 2012 Johnson perusti oman tuotantostudionsa Equals Three Studio. Hän jatkoi Equals Three -tuotteen tuottamista yksin. Hän lopetti 'Suosikkimarsiasi' samassa kuussa.

Johnson ilmoitti lopettavansa Equals Three -tapahtuman lähitulevaisuudessa keskittyä muihin projekteihin joulukuussa 2013. Hänen viimeinen isäntäshow nimeltä Kiitos kaikesta julkaistiin 12. maaliskuuta 2014. Johnsonin lähdön aikaan , kanavalla oli yli 10 miljoonaa tilaajaa ja 2,6 miljardia katselukertaa. Näyttely palasi heinäkuussa 2014, tällä kertaa Robby Motzin isäntänä. Motz lähti heinäkuussa 2015, jolloin Kaja Martin otti tehtävän, mutta Martin korvattiin Carlos Santos muutama kuukausi myöhemmin. Sarjan aikana esiteltiin lukuisia julkkisvieraita, kuten Robin Williams, Jason Biggs ja Sarah Silverman.

Johnson esitteli ensimmäisen käsikirjoitetun sarjansa Riley Rewind joulukuussa 2013. Se julkaistiin alun perin Facebookissa ennen kuin se muutti YouTubeen. Sarja pyöri teini-ikäisen ympärillä, jolla oli erityinen ajansiirtovoima. Se julkaistiin viidessä osassa ja se oli noin 50 minuuttia. Johnson kertoi, että sarja oli saanut 10 miljoonaa katselukertaa Facebookissa vuoteen 2015 mennessä. Johnson jatkoi koomisen materiaalin tuottamista tärkeimmälle Ray William Johnsonin kanavalleen. Hänen uuteen sarjaansa kuului Booze Lightyear, Top 6 ja Comedians On. 'Top 6', joka kantaesitettiin helmikuussa 2015, on luettelosarja, jonka on kirjoittanut ja isännöinyt Kelly Landry ja jossa käsitellään kuutta kohdetta tietystä aiheesta jokaisessa jaksossa. Koomikot ja Booze Lightyear lopulta peruutettiin.

Johnson aloitti päivittäisen videoblogin tai vlogin nimeltä BreakingNYC. Hän teki vlogeja melkein päivittäin asuessaan New Yorkissa kesäkuuhun 2010 asti. Johnson muutti Los Angelesiin ja melkein vuoden pituisen tauon jälkeen jatkoi osallistumistaan ​​videoblogikanavaan. luomalla uusi korkealaatuisempi sarja, joka sisälsi samanlaisen muodon. Uusi sarja oli nimeltään Breaking Los Angeles and the Adventures of Puff Puff. Uusi video julkaistaan ​​joka perjantai, ja se kuvataan Los Angelesissa. Raylla on usein kanavalla suosittuja vieraita, kuten räppärit Wax, Hoodie Allen ja Dumbfounded, slam runoilija George Watsky.

YouTube-uransa ulkopuolella Johnson oli mukana indie-elokuvaprojektissa nimeltä Who Who Driving Doug toukokuussa 2017. Johnson näytti uuden kuljettajan roolia vammaiselle erakolle, jota entinen Breaking Bad -tähti RJ Mitte. Elokuvan on kirjoittanut Michael Carnick, ja pääosissa on myös Paloma Kwiatkowski. Johnsonilla oli myös osa Jay & Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie -elokuvassa. Tammikuussa 2016 hän esiintyi DiGiorno-pizzan mainossarjassa. Johnson on myös elokuvantuottajayrityksen Mom & Pop Empire yhteisluoja. Yhtiö on aiemmin tuottanut elokuvan nimeltä Manson Family Vacation yhdessä Mark ja Jay Duplassin kanssa. Elokuva sai ensi-iltansa South by Southwestissä vuonna 2015, ja Netflix osti levitysoikeudet pian sen jälkeen.

Ray William Johnsonin nettovarallisuus

Ray William Johnson

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 14. elokuuta 1981 (39 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Vlogger
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu