Ree Drummondin nettovarallisuus

Paljonko Ree Drummond Worth on?

Ree Drummondin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Ree Drummondin nettovarallisuus: Ree Drummond on amerikkalainen bloggaaja, kirjailija, ruokakirjoittaja, valokuvaaja, televisio-persoona ja julkkiskokki, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Hän asuu toimivalla karjatilalla Pawhuskan ulkopuolella Oklahomassa aviomiehensä ja neljän lapsensa kanssa.

Aikainen elämä: Ann Marie 'Ree' Smith syntyi 6. tammikuuta 1969 Oklahomassa ortopedisen kirurgin William 'Bill' Smithin ja Gerre Schwert Smithin luona. Ree ja hänen sisaruksensa (kaksi veljeä, Doug ja Mike sekä sisar Betsy) varttuivat Bartlesvillen kaupungissa Oklahomassa. Kaupunki tunnetaan ensisijaisesti öljykaupungina ja se sijaitsee noin 50 mailia Tulsasta pohjoiseen, lähellä Kansasin rajaa. Hän valmistui Bartlesvillen lukiosta vuonna 1987. Hän ilmoittautui Etelä-Kalifornian yliopistoon Los Angelesiin. Hän oli Pi Beta Phi -yhdistyksen jäsen korkeakoulussa. Hän valmistui vuonna 1991 kandidaatin tutkinnolla gerontologiassa. Hän muutti kotiin kesäksi aikomuksena seurata poikaystävänsä Chicagoon ja mennä lakikouluun. Suunnitelma muuttui, kun hän tapasi Ladd Drummondin eräänä iltana baarissa.

Ura: Ree Drummond aloitti bloggaamisen vuonna 2006, kirjoittamalla kotikoulutuksesta ja jakamalla reseptejä kattavilla ohjeilla ja valokuvilla koko prosessista. Hänen bloginsa nimeltä Pioneer Woman (sitä alun perin kutsuttiin pioneerinaisen tunnustukseksi) voitti useita palkintoja, mukaan lukien huippuluokan palkinnot Weblog Awards -palkinnoissa. Blogi nimettiin myös vuoden 2010 Weblogiksi. Hän käynnisti myös suositun reseptisivuston TastyKitchen.com. Hän on julkaissut useita myydyimpiä kirjoja. Hänen muistelmansa Mustasta korosta traktoripyörään, joka kertoo hänen kokemuksestaan ​​Los Angelesin elämästä ja aikoo käydä Chicagon lakikoulussa nykyiseen elämäänsä maaseututilalla Oklahomassa, saavutti 2. sijan New York Times Bestseller -listalla elokuvissa Reese Witherspoonin kanssa, joka pelaa Reeä. Se ei ole koskaan toteutunut. Hän kirjoitti myös myydyimmän kirjan The Pioneer Woman Cooks: Food from My Frontier. Muita hänen kirjoittamiaan kirjoja ovat Charlie ja Christmas Kitty, The Pioneer Woman Cooks: A Year of Holidays: 140 askel-askeleelta-reseptejä yksinkertaisiin, herkullisiin juhliin sekä Charlie ja uusi vauva. Tämän kirjoituksen jälkeen Drummond on kirjoittanut 15 kirjaa.

Drummondin blogiin on viitattu Los Angeles Timesissa, The New York Timesissa ja BusinessWeekissä. Vuonna 2009 Time Magazine nimitti Drummondin tienraivaajan tunnustukset yhdeksi maailman 25 parhaasta blogista.

Getty Images

Drummondin ensimmäinen kokeilu televisioon oli Throwdown-jaksossa. Bobby Flayn kanssa. Hän haastoi julkkiskokin kiitospäivään. Flay teki matkan Reen Oklahoman tilalle erityistapahtumaa varten. Jakso esitettiin marraskuussa 2010 Food Networkissa. Drummond voitti Flayn kapeasti kilpailussa. Useita vuosia myöhemmin, vuonna 2017, Drummond sai oman näyttelynsä Food Networkissa.

Loppuvuodesta 2016 Drummonds avasi The Merc -ravintolan vähittäismyymälän, joka sijaitsee 100 vuotta vanhassa Pawhuskan keskustan rakennuksessa, jonka he ostivat ja aloittivat kunnostamisen vuonna 2012. Huhtikuussa 2018 Drummonds avasi myös bed and breakfast -nimisen The Boarding House . Drummondit avasivat myös P-Town Pizzan ja Charlie's Sweet Shop -nimisen jäätelöbaarin Pawhuskan keskustassa, Oklahomassa. Ree halusi turistien nauttivan pikkukaupungistaan ​​yhtä paljon kuin hän. Hän tarjoaa myös retkiä The Lodge -huoneistoon, joka on karjatilansa rakennus, johon hänen valokuvauksensa ja televisio-esiintymisensä on nauhoitettu. Reen verkkosivusto tarjoaa Pawhuskan vierailusta kiinnostuneille ihmisille erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten Osage Outfittersin vierailun saadakseen aidon parin cowboy-saappaita, kävelemällä vuodelta 1926 peräisin olevalla heiluvalla puusillalla, vierailemalla Osage Nation Museumissa tutustumalla alkuperäiskansojen heimoon, joka kutsuu Oklahoman tätä osaa kotiin, ja vierailemalla luonnonkauniissa Tall Grass Prairie Preservessä.

Henkilökohtainen elämä: Ree tapasi Ladd Drummondin baarissa 1990-luvun puolivälissä. Ree meni naimisiin Laddin kanssa 21. syyskuuta 1996. Hän viittaa aviomiehensä 'Marlboro-mieheksi' kirjoissaan ja blogissaan. He viettivät häämatkansa Australiassa. Drummondit elävät karjatilalla noin kahdeksan mailia länteen Pawhuskasta Oklahomassa. Ladd Drummond on merkittävän Oklahoman karjatilojen perheen neljännen sukupolven jäsen. Ladd Drummond työskenteli jo cowboyna, kun Ree tapasi hänet. Hän on valmistunut Arizonan osavaltion yliopistosta.

Heillä on neljä lasta - Alex, Paige, Bryce ja Todd. Alex on valmistunut Texas A&M -yliopistosta, kun taas Paige opiskelee Arkansasin yliopistossa. Pari kotikoulu lapsensa.

Kiinteistöt: Ladd Drummondin perhe on Yhdysvaltojen 23. suurin maanomistaja. Perheenä he omistavat hämmästyttävän 433 000 hehtaarin maata 675 neliökilometrillä. Hallituksen raportin mukaan Drummond-perheelle on maksettu viimeisten 10 vuoden aikana yli 24 miljoonan dollarin vuokraus pelkästään Yhdysvaltain hallitukselta. Suurin osa vuokramaksuista on jatkanut eläinsuojelun tukemista heidän laajalla kiinteistössään. Ladd-perhe ylläpitää Drummond Land & Cattle Co: ta, jonka perhepatriarkka Fred Drummond perusti 1800-luvun lopulla Skotlantista muuttaessaan. Hallituksen tietojen mukaan Drummond-yhtiön omistaa vain neljä ihmistä.

Drummond Land & Cattle Co. on yksityinen perheyritys, jossa on neljä henkilöä ja jonka vuotuinen liikevaihto on 2,5 miljoonaa dollaria. Drummond Land & Cattle -yhtiö kerää myös sekin Yhdysvaltain hallituksen maahallintovirastolta vuosittain. He saavat noin 2 miljoonaa dollaria vuodessa pitääkseen villi hevosia ja burroja omaisuudessaan suojellakseen heitä. Asiakirjat osoittavat, että maanhallintovirasto on maksanut Drummond Land & Cattle Co: lle joulukuusta 2006 lähtien 23,9 miljoonaa dollaria.

Ree Drummondin nettovarallisuus

Ree Drummond

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. tammikuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Ruokakirjoittaja, valokuvaaja, kirjailija, ruokakriitikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu