Resorts World julkisti ensimmäisen asuvan pääesiintyjän

Zeddin on määrä otsikoida Zouk -yökerho ja Ayu -päiväklubi Resorts World Las Vegasissa, kun ...Zeddin on määrä otsikoida Zouk -yökerho ja Ayu -päiväklubi Resorts World Las Vegasissa, kun majoituspaikka avataan joskus tänä kesänä. (Mike Kirschbaum) DJ Zedd otsikoi Hakkasanin MGM Grandissa perjantaina 7. huhtikuuta 2017 Las Vegasissa. (Joe Janet) DJ Zedd otsikoi Hakkasanin MGM Grandissa perjantaina 7. huhtikuuta 2017 Las Vegasissa. (Joe Janet) DJ Zedd otsikoi Hakkasanin MGM Grandissa perjantaina 7. huhtikuuta 2017 Las Vegasissa. (Joe Janet)

Zedd on ensimmäinen Resident World Las Vegasissa asuva DJ ja ensimmäinen kaikenlainen pääesiintyjä.

Kuuluisa Strip DJ on menossa otsikoimaan Zouk -yökerho ja Ayu -päiväklubi uudessa lomakeskuksessa, hotelli ilmoitti keskiviikkona. Kaksois -yöelämän linnoitukset yhdessä hotellin kanssa voitaisiin mahdollisesti avata jo kesäkuussa. Resort Worldin nimenomainen tavoite on avata joskus tänä kesänä.

Esityspäivät ja liputiedot julkistetaan tulevina viikkoina.Zedd pelaa molempia klubeja, jotka ovat ensimmäiset yhdysvaltalaiset paikat Zouk Group of Singapore -tapahtumasta. Zouk Group on toiminut Aasiassa lähes kolme vuosikymmentä.

Las Vegasista on tullut valtava osa elämääni. Mahdollisuus pelata niin monia esityksiä siellä vuosien varrella on tehnyt siitä minulle kuin toisen kodin, 31-vuotias taiteilija sanoi lausunnossaan. Minun Vegas -esityksistäni on tullut keskeinen keskus, joka on yhteydessä faneihin, ystäviin ja taiteilijoihin ympäri maailmaa.

Zedd, jonka virallinen nimi on Anton Zaslavski , oli viimeksi Hakkasan Groupin kokoonpanossa vuonna 2020. Näihin paikkoihin kuuluivat Omnia Caesars Palacessa ja Hakkasan -yökerho ja Wet Republic MGM Grandissa. Zouk Group ja Resorts World ovat siis saaneet todistetun arvonnan kuuluisalta Stripin yöelämäyritykseltä.

Olemme erittäin innoissamme saadessamme Zeddin liittyä lomakeskusperheeseen, Resorts World President Scott Sibella sanoi tiistaina. Hänen lahjakkuutensa ei ainoastaan ​​pelaa suurta osaa yöelämästämme, vaan myös koko kiinteistössä.

Venäläissyntyinen saksalainen viihdyttäjä on myös otsikoinut Electric Daisy Carnivalin Las Vegasissa ja esiintynyt Zouk Groupin yökerhossa Singaporessa.

Useiden ikonisten esitysten jälkeen Zouk Groupin tapahtumapaikoilla viimeisen vuosikymmenen aikana olemme ylpeitä voidessamme nyt tehdä yhteistyötä Zeddin kanssa ja jatkaa pitkäaikaista suhdettamme hänen kanssaan, Zouk Groupin toimitusjohtaja Andrew Li sanoi lausunnossaan. On todella kunnia tarjota tällaiselle musiikkiteollisuuden visionäärille upouusi lava Stripin uusimmassa lomakeskuksessa, ja vieraat voivat odottaa mukaansatempaavaa show-kokemusta, joka ulottuu paljon pidemmälle kuin perinteinen DJ-setti.