Ravintolasta tulossa kokoontumispaikka pienessä Blue Diamondissa

Vieraat syövät lounaalla Cottonwoodin asemalla Blue Diamondissa lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotographVieraat syövät lounaalla Cottonwoodin asemalla Blue Diamondissa lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Punajuurisalaatti vuohenjuustolla ja paahdetuilla saksanpähkinöillä Cottonwoodin asemalla Blue Diamondissa, lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Punajuurisalaatti vuohenjuustolla ja paahdetuilla saksanpähkinöillä Cottonwoodin asemalla Blue Diamondissa, lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Vanhan pick -up -tason lava toimii nyt ruokapöydässä Blue Diamondin Cottonwood -aseman patiolla lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Ulkomerkki Cottonwoodin asemalla Blue Diamondissa, lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Pannetta-, viikuna- ja ricotta -pizza, johon on lisätty balsamivettä ja basilikaa Cottonwoodin asemalla Blue Diamondissa, lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph Pannetta-, viikuna- ja ricotta -pizza, johon on lisätty balsamivettä ja basilikaa Cottonwoodin asemalla Blue Diamondissa, lauantaina 2. kesäkuuta 2018. Richard Brian Las VegasJournal @vegasphotograph

11 vuotta Blue Diamondissa asuneet Steve Enger ja Jody Lyman tutustuvat vihdoin naapureihinsa. Ja heidän täytyi vain avata ravintola tehdäkseen sen.

Heidän Cottonwood Station -ravintolansa, joka avattiin huhtikuun puolivälissä, ei ole vain paikka aterian saamiseen (hyvän kahvin kera) 290 asukkaan pienessä kylässä, vaan myös kokoontumispaikka-jotain, mitä he kokivat puuttuvan.

Jokaisella pienellä paikkakunnalla on sosiaalinen alusta, Enger sanoi.He alkoivat miettiä projektia useita vuosia sitten. Kun innokkaat maastopyöräilijät ja retkeilijät matkustivat ympäri maailmaa, he panivat merkille, mikä teki jokaisesta yhteisön kokoontumispaikasta erityisen ja lainasi muutamia ideoita. Innostuneena paikasta Bendissä, Oregonissa, he asensivat kannelle lämmitetyn 40 jalan betonipenkin kylmiä talvi-iltoja varten. Laajat lasitilat päästävät sisään paljon luonnonvaloa.

rakkaus ja hip hop mendeecees nettovarallisuus

Enger sanoi, että ravintolaideasta oli keskusteltu yli vuosikymmenen; Suuri osa siitä, miksi aikaisempia unelmia ei toteutettu, oli naapuruston oppositio. Ihmiset siirtyvät Blue Diamondiin hitaammin, näkymistä autiomaalle ja Red Rockin kansalliseen suojelualueeseen. He pitävät siitä, että liikenteen sijaan he kuulevat kojootin ja burron melodiat ja että he voivat nähdä tähtiä yöllä. Enger ja Lyman halusivat olla herkkiä sille.

Tämä on ensin kotimme, Lyman sanoi. Halusimme työskennellä yhteisön kanssa rakentaaksemme jotain Blue Diamondia.

Paikka, jonka he valitsivat kylän korkeammista korkeuksista - Vanhan espanjalaisen reitin varrella - oli vanha rakennus, jossa oli autotallit ja puukauppa, joka on peräisin 30 -luvulta. Se sisälsi joitain mielenkiintoisia esineitä, mukaan lukien valokuvan, jonka he lahjoittivat Spring Mountain State Parkille.

Avioparilla on jatkuva kiinnostus historiaan, ja säilyttäminen oli aina etusijalla. Suuri osa vanhan rakennuksen puusta on käytetty ravintolan sisällä ja kiinteistön ankkuroivan vintage -kuorma -auton vuoteeksi.

Lyman puhui eläkkeellä olevien kaivostyöläisten kanssa, kun hän kootti historianäytön toisesta päästä, ja lisää näyttöjä on suunnitteilla.

kuinka paljon Chanel west Coast on arvo 2016

Historia on vain kadonnut, Enger sanoi.

Kysyttäessä nimeä hän sanoi: Olemme ihastuneita 1800 -luvulle. Ihmiset tapasivat asemalla. Cottonwood tulee kylän alkuperäisestä nimestä Cottonwood Springs.

Mutta heidän olisi saatava yhteisön ja Clarkin piirikunnan virkamiesten hyväksyntä. Pariskunta oli ensin suunnitellut kaksikerroksisen rakenteen, jonka yläkerrassa oli toimistot Rigging Technologies -liiketoiminnalle, mutta he pienensivät sitä, kun asukkaat sanoivat, että se estää heidän näkemyksensä. Naapurit olivat huolissaan melusta ja valosaasteista, joten he poistivat ikkunat Cottonwood Driven puoleiselta puolelta ja asunnot toiselta puolelta.

He tekivät yhteistyötä läänin virkamiesten kanssa luopuakseen katuvalojen ja jalkakäytävien vaatimuksista.

Halusimme tehdä jotain, joka sopii Blue Diamondiin, Enger sanoi.

Kahdeksan viikon aikana, jolloin he ovat olleet auki, he sanoivat, että vastaus on ollut vakaasti positiivinen. He ovat tavanneet enemmän naapureitaan - ja joitakin ranskalaisia ​​kiipeilijöitä, jotka vierailevat Red Rockissa.

Äitienpäivä oli oven takana, Lyman sanoi.

Saimme tietää kaiken, mitä emme tienneet, ettemme tienneet, Enger sanoi.

kuinka paljon pat sajak on arvoinen

Ruoka, jota hän kutsuu yksinkertaiseksi, puhtaasti toteutettuna, nojaa voimakkaasti avokeittiön pizzauunissa valmistettuihin pizzoihin ja panineihin sekä salaatteihin ja erikoisuuksiin.

Aamiainen alkaa klo 6, naapurit tulevat kahville ja leivonnaisille - ei vanhentuneita munkkeja täällä. Heidän leivonnaisensa, Danielle Born, työskentelee myös Wolfgang Puck Bar & Grillissä Summerlinin keskustassa, ja kaikki leivonnaiset leivotaan talon sisällä. Heidän baristansa Alex Sargent työskentelee myös Desert Windsissä, paikallisessa paahtimossa, jonka kahvia he tarjoavat.

Heillä on olutta, viiniä ja siideriä ja koiraystävällinen patio, jonka oma rottaterrieri Nuggy löysi vasta äskettäin.

Illat ovat erittäin miellyttäviä, Lyman sanoi, mutta häntä ilahduttaa eniten refräänin musiikki, jonka hän kuulee yhä useammin:

Tätä olen odottanut.