Rhett McLaughlin nettovarallisuus

Kuinka paljon Rhett McLaughlin on arvoinen?

Rhett McLaughlinin nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria

Rhett McLaughlinin nettovarallisuus: Rhett McLaughlin on amerikkalainen YouTube-persoonallisuus, koomikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten YouTube-kumppanuuden Rhett and Link perustajana. Link Nealin ohella duo isännöi useita YouTube-ohjelmia, erityisesti Hyvä myyttinen aamu . He ovat suosituimpia ja eniten palkattuja YouTubereita maailmassa. Pelkästään vuonna 2020 he ansaitsivat yhteensä 20 miljoonaa dollaria.

Heidän liiketoimintansa, Mythical Entertainment Co., työllistää 100 henkilöä. He ylläpitävät faniklubia, jossa fanit maksavat 10-20 dollaria kuukaudessa pääsyn yksinoikeuteen.

Aikainen elämä: Rhett McLaughlin syntyi Maconissa Georgiassa lokakuussa 1977. Hän tapasi Rhett & Link YouTube -kanavan yhteistyökumppaninsa Link Nealin ensimmäisen luokan ensimmäisenä päivänä Buies Creekin peruskoulussa vuonna 1984. Hänen perheensä oli juuri muuttanut Buiesiin. Creek, Pohjois-Carolina, Macon, Georgia. Monta vuotta myöhemmin he kirjoittivat laulun ja tekivät kokouksestaan ​​dokumenttielokuvan nimeltä '' Etsitään Ms Locklearia ''. Kahden pojan piti jäädä lepotilaan aikana rangaistuksena, koska molemmat olivat kirjoittaneet kirouksia työpöydälleen. He sitoutuivat tähän ja piirtivät myyttisiä olentoja, kuten yksisarvisia, tästä johtuen heidän YouTube-show'nsa nimi `` Hyvä myyttinen aamu ''.

Kun Rhett ja Link olivat 14-vuotiaita, he kirjoittivat käsikirjoituksen nimeltä 'Gutless Wonders' ja alkoivat tehdä sen perusteella elokuvaa. He kuvasivat vain pari kohtausta eivätkä koskaan lopettaneet elokuvaa. Käsikirjoitus luettiin vuosia myöhemmin useiden Good Mythical Morning -jaksojen aikana. Lukiossa Rhett ja Link kuvasivat 25 minuutin parodian Oedipus Rexin tarinasta. Rhett oli Oidipus ja Link isänsä palvelija. Myös lukiossa ystävät olivat The Wax Paper Dogz -nimisen punkrock-yhtyeen jäseniä.

Rhettillä on ennätys vanhassa lukiossaan useimmista kolmipistemäärästä, jotka on tehty yhden koripallokauden aikana, 77, Harnettin keskiasteen lukiossa tähän päivään asti.

Rhett aloitti yliopiston Pohjois-Carolinan osavaltion yliopistossa vuonna 1996. Link oli hänen kämppiksensä yliopistossa. Rhett opiskeli maa- ja vesirakentamista ja valmistui magna cum laudesta joulukuussa 2000. Rhett työskenteli Black & Veatchissä jonkin aikaa yliopiston jälkeen ennen kuin lopetti toimintansa YouTube-kanavallaan kokopäiväisesti.

YouTube-ura: Pian yliopiston valmistuttua Rhett ja Link lopettivat insinöörityönsä keskittyen YouTube-kanavaansa. Tänään 42 ja 41 vastaavasti tämä komediaduo on OG YouTube -tähtiä. He isännöivät suosittua päivittäistä ohjelmaa Hyvä myyttinen aamu , jossa he syövät asioita, kuten Cheetos-maustettuja Pop-Tarts. Heillä on neljä kanavaa, podcast ja kaksi kirjaa.

Heidän ensimmäinen virusvideo oli 'Wolfpack vai Tarheels?' ladannut Rhettin henkilökohtaiseen YouTube-kanavaan vuonna 2006 (ei enää aktiivinen) 3-vuotiaan poikansa Locke McLaughlinin itkevän NC: n osavaltion Wolfpackin menetyksen ja heidän kilpailunsa Pohjois-Carolina Tar Heelsin kanssa. YouTube halusi sisällyttää tämän videon kotisivulle, mutta duo pyysi, että yksi heidän kappaleistaan ​​esitettäisiin sen sijaan, koska he halusivat tuntemaansa koomisen työnsä eikä virusvideon. Kun video poistettiin tuntemattomista syistä, duo latasi sen kanavallensa Rhett & Link.

Rhett ja Link liittyivät YouTubeen 18. syyskuuta 2008. Tammikuusta 2020 heidän Good Mythical Morning -kanavallaan on yli 6 miljardia katselukertaa ja yli 16 miljoonaa tilaajaa. He kuvaavat kanavaaan: 'Tervetuloa hyvää myyttistä aamua Rhett & Linkin kanssa! Viritä joka maanantai-perjantai katsomaan, kuinka syömme todella uskomattomia asioita, tutkia yllättäviä uusia tuotteita ja trendejä, kilpailla alkuperäisissä peleissä julkkisvieraiden kanssa, toteuttaa vakavia kokeita hauskoilla tavoilla ja paljon muuta. ''

Rhett & Link oli esillä YouTuben kotisivulla ja julkaissut sen jälkeen Facebook-kappaleen (heidän useiden vuosien katsotuin video). Syyskuussa 2012 Rhett & Link latasi videon, jossa he lauloivat Lionel Richien 'All Night Long', tallentamalla yli 11 tunnin videomateriaalin alkaen Santa Monican laiturilta klo 19.25 ET ja päättäen koko yön tallennuksen klo 6.30. olen Mt. Wilson.

Katsotuimmat videot Good Mythical Morning -kanavalla vuoden 2020 alkupuolella ovat '' Eating a Scorpion - Bug War Challenge '', jolla on yli 27 miljoonaa katselukertaa, '' Amazing Game Show Cheaters '', myös yli 27 miljoonaa katselukertaa ja '' World's Hottest Pepper Challenge - Carolina Reaper ', jolla on yli 26 miljoonaa katselukertaa. Kesäkuusta 2019 lähtien heidän kanavansa katsotuimmat videot ovat My OCD (Song), jolla on yli 49 miljoonaa katselukertaa, jota seuraa Epic Rap Battle: Nerd vs.Näytä yli 44 miljoonalla katselukerralla, ja minä m lomalla (laulu) ', yli 29 miljoonaa katselukertaa.

Duolla oli televisio-ohjelma Rhett & Link: Commercial Kings, joka esitettiin Independent Film Channel -kanavalla. Näyttely kertoi Rhett & Linkin pyrkimyksestä matkoilla maata tehdessään paikallisia mainoksia pienyrityksille. Kymmenen osan dokumenttikomedia perustuu heidän menestyvään verkkosarjaansa Rakastan paikallisia mainoksia.

Rhett ja Link voittivat Shorty-palkinnon vuonna 2016 Best Mythical Morning -verkkosarjasta.

22. helmikuuta 2019 paljastettiin, että Rhett ja Link olivat hankkineet Smosh-tuotemerkin (Smosh, Smosh Games, Smosh Pit & ElSmosh) sen jälkeen kun kanavan entinen emoyhtiö Defy Media oli joutunut selvitystilaan. Smoshin perustaja Ian Hecox selitti, että Mythical Entertainment-bannerin alla kanavalla olisi täysi luovuusvapaus ja se laukaisi oman podcastinsa, joka tunnetaan nimellä SmoshCast. Heidän ilmoitettiin maksaneen 10 miljoonaa dollaria SMOSH: n hankkimisesta.

Henkilökohtainen elämä: Rhett meni naimisiin Jesse Lanen (nykyisen McLaughlin) kanssa 29. maaliskuuta 2001. Pariskunnalla on kaksi poikaa, Locke ja Shepherd, ja he asuvat Los Angelesissa.

Lapsena Rhett kärsi kuumakohtauksista. Hänen poikansa perivät saman piirteen.

Rhett ja Link pitivät alkupuheen vanhassa lukiossaan vuonna 2012 Link Nealin kanssa, jossa he esittivät kappaleen ja antoivat valediktorialaisille murskata Charmander piñata.

Palkan kohokohdat : Vuonna 2019 Rhett ja Link ansaitsivat yhteensä 18 miljoonaa dollaria eri pyrkimyksistään. Se riitti tekemään heistä vuoden neljänneksi korkeimman YouTuberin maailmassa. Vuonna 2020 he ansaitsivat 20 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 2015 Rhett ja hänen vaimonsa ostivat 3 214 neliömetrin talon Los Angelesin esikaupungissa La Crescentassa 1,425 miljoonalla dollarilla. Koti on moderni perinteinen talo, joka on rakennettu vuonna 1978 ja jossa on tummat parkettilattiat, uponnut perhehuone, muodollinen ruokasali, keittiö graniittitasoilla, iso ulkokoripallokenttä sekä uima-allas ja kylpylä.

Rhett McLaughlin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 20 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu