Rikas Dollazin nettovarallisuus

Paljonko Rich Dollaz on arvoinen?

Rich Dollazin nettovarallisuus: 2,5 miljoonaa dollaria

Rich Dollazin nettovarallisuus ja uratulot: Rich Dollaz on amerikkalainen musiikkijohtaja ja todellisuuden televisiotähti, jonka nettovarallisuus on 2,5 miljoonaa dollaria. Rich Dollaz sai ensimmäisen tauonsa musiikkialalla, kun hän teki harjoittelun ja Diddy Bad Boy Records. Diddy itse antoi Rich Dollazille lempinimen. Dollaz työskenteli Bad Boy Recordsissa kahdeksan vuotta, missä hän auttoi aloittamaan ja johtamaan muusikoiden, kuten Cassie, Yung Joc ja Gorilla Zoe, uraa. Tarralla ollessaan Richillä oli tärkeä rooli Cassien varhaisen menestyksen muokkaamisessa. Poistuttuaan Bad Boysta Dollaz palkattiin Universal Music -palveluun, jossa hän on tällä hetkellä radion myynninedistämisjohtaja. Rich Dollaz liittyi äskettäin todellisuuden televisiotähtien joukkoon, koska hän esiintyi VH1: n Love and Hip Hop: New York -elokuvassa. Todellisuutensa ja universaalien tehtäviensä lisäksi Rich Dollaz on oman hallintoyhtiönsä, nimeltään Dollaz Unlimited, toimitusjohtaja. Dollaz Unlimited edustaa rakkauden ja hiphopin näyttelijöitä Erica Menaa, Olivia Longot muiden joukossa. Erica Mena on Rich Dollazin pitkäaikainen tyttöystävä. Heistä huhutaan usein sitoutuvan, mutta toistaiseksi sitä ei ole tapahtunut. Richillä on tytär nimeltä Chaundrea Nicolle aiemman tyttöystävänsä kanssa.

Rich Dollaz esiintyi tosi-tv-sarjoissa Love & Hip Hop: Hollywood vuonna 2015 ja sarjassa Love & Hip Hop vuodesta 2011. Hän on myös auttanut muun muassa R-Lesiä, Danity Kane, Cory Gunzia ja Cheri Dennistä. Rich Dollaz syntyi Richard Trowersiksi 4. elokuuta 1977 Waterburyssä Connecticutissa.

Rikas Dollazin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 2,5 miljoonaa dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu