Rikas Homie Quan nettovarallisuus

Paljonko Rich Homie Quan on arvoinen?

Rich Homie Quanin nettovarallisuus: 3,5 miljoonaa dollaria

Rich Homie Quanin nettovarallisuus ja palkka: Rich Homie Quan on amerikkalainen räppäri ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus on 3,5 miljoonaa dollaria. Hän julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2018, vaikka hän oli julkaissut lukuisia miksauksia ja sinkkuja ennen sitä. Hän on kiertänyt Trinidad Jamesin kanssa, esiintynyt vieraana Gucci Manen, YG: n ja 2 Chainzin kappaleilla ja saanut useita BET Hip Hop -palkintoja.

Aikainen elämä: Quan syntyi Dequantes Devontay Lamarina 4. lokakuuta1989 Atlantassa Georgien osavaltiossa. Quan osallistui Ronald McNairin vanhempaan lukioon, jossa hänen suosikkiaineitaan olivat kirjallisuus ja luova kirjoittaminen. Hän pelasi lukion baseball-joukkueessa kaikki neljä vuotta ja pyrki pelaamaan ammattimaisesti. Lopulta hän ansaitsi stipendin Fort Valley State Universitystä baseballin pelaamiseksi, mutta hän hylkäsi tarjouksen ja päätti keskittää kiinnostuksensa muualle.

Quan alkoi rappailla ja työskennellä lentokentällä. Kun hän menetti työpaikkansa, Quan sekoittui laittomaan toimintaan, ja vietti lopulta 15 kuukauden vankeustuomiota. Quan oli sanonut, että 'vankilasta poistumiseni aloin ottaa musiikkia vakavammin, ja silloin unelmani toteutui.'

Ura: Vuonna 2012 Quan julkaisi ensimmäisen miksauksensa nimeltä Still Going, ja vuonna 2013 hän aloitti kiertueen Trinidad Jamesin kanssa. Elokuussa 2013 Quan julkaisi kolmannen miksauksensa Still Goin In: Reloaded, jossa on kappale Type of Way. The New York Times tarkisti kappaleen ja kuvasi Quania 'osana Atlantan kasvavaa räppärisukupolvea'. Type of Way saavutti Yhdysvaltain Billboard Hot 100: n 50. sijan. Rolling Stone -lehti nimeltä Still Goin In: Reloaded, vuoden 2013 kymmenes paras miksaus.

Rikas Homie Quan

(Kuva: Rachel Murray / Getty Images)

Quan jatkoi ensimmäisen albuminsa valmistamista samalla, kun hän julkaisi miksauksia ja esiintyi muiden artistien musiikissa. Hän esiintyi vieraana YG: n kappaleessa 'My Nigga', joka saavutti Hot 100: n 19. sijan. Michiganin osavaltion Spartans-jalkapallojoukkue otti hymniksi tyypin Way, ja Quan liittyi 1. tammikuuta 2014. joukkue sivussa 100. Rose Bowl -pelissä. Hän osallistui myös heidän pelin jälkeiseen pukuhuoneen juhliin.

29. syyskuuta 2014 Quan julkaisi miksauksen Birdmanin ja Young Thugin kanssa nimellä 'Rich Gang: Tha Tour Pt. 1 'Sekoitus sai kriitikoiden suosiota, ja Exclaim! -Lehti nimitti vuoden 2014 parhaaksi miksaukseksi! Vuonna 2015 Quan julkaisi viidennen miksauksensa 'If You Ever Think I Stop Goin' in Ask RR (Royal Rich), jossa on single '' Flex (Ooh, Ooh, Ooh). ' Singli sai ehdokkaat vuoden 2015 BET Hip Hop -palkinnoissa Best Club Banger- ja People's Champ -palkinnoista.

Vuonna 2018 Quan julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Rich as in Spirit. Kaksi singleä tuki albumia, 'Muutettu' ja '34'. Levy julkaistiin suurella levy-yhtiöllä Motown Records. Levy sai vähäistä menestystä, vaikka se debytoi USA: n Billboard 200: n numerolla 32. Albumilla esiintyy lukuisten muiden räppärien, mukaan lukien Rick Rossin, vierasesityksiä.

25. tammikuutathVuodesta 2021 Quan julkaisi singlet Clusters.

Lakiasiat: Marraskuussa 2016 Quan haastoi entisen 'Think It's A Game' -merkinsa kahden miljoonan dollarin takia väittäen, ettei hän ollut saanut rojaltimaksuja, joihin hänellä oli oikeus. Etiketti vastasi häntä sopimuksen rikkomiseen. Quan ja etiketti ratkaisivat lopulta riidan tuomioistuimen ulkopuolella.

Vuonna 2017 Quan ja neljä muuta pidätettiin huumausainerikoksista, kun heidät oli pysäytetty valtatien yhdellä tarkastuspisteellä Louisvillessä Georgiassa. Poliisi väitti löytäneensä ajoneuvosta heroiinia, marihuanaa, aseita ja huumeetarvikkeita. Poliisi syytti Quania törkeästä huumeiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Rikas Homie Quan nettovarallisuus

Rikas Homie Quan

Nettovarallisuus: 3,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. lokakuuta 1989 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu