Richard Dean Anderson Net Worth

Paljonko Richard Dean Anderson Worth on?

Richard Dean Andersonin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Richard Dean Anderson Net Worth: Richard Dean Anderson on amerikkalainen näyttelijä, televisiotuottaja ja säveltäjä, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Anderson aloitti näyttelijänuransa 70-luvulla, ennen kuin hänestä tuli tunnettu televisio-näyttelijä 80-luvulla ja 90-luvun alussa. 90-luvun loppupuolella hän esiintyi myös useissa korkean profiilin elokuvissa. Richard tunnetaan todennäköisesti parhaiten pääroolista TV-sarjoissa, kuten MacGyver ja Stargate: SG-1. Hän esiintyi kaikissa MacGyverin 139 jaksossa ja Tähtiportti 173 214 jaksossa. Hän toimi myös yhtenä näyttelyn tuottajista koko sarjassa.

Aikainen elämä: Richard Dean Anderson syntyi 23. tammikuuta 1950 Minneapolisissa, Minnesotassa. Minnesotassa Rosevillessä kasvanut kolmen veljen rinnalla Richardin isä oli opettaja, kun taas hänen äitinsä oli taiteilija. Andersonin mukaan hänellä on Mohawkin, skandinaavisen ja skotlantilaisen perintö.

Vaikka Richard Dean oli alun perin kuollut tullessaan ammattimaiseksi jääkiekkoilijaksi, hänen unelmansa hävisivät lukiopäivinä, kun hän rikkoi molemmat kätensä. Urheilun sijaan Anderson alkoi keskittyä taiteellisiin harrastuksiin, kuten taiteeseen, musiikkiin ja näyttelemiseen. Näistä kolmesta kiinnostuksesta musiikki tuli alussa hänen ensisijaiseksi tavoitteekseen, ja hän yritti aluksi tulla jazzmuusikoksi.

Valmistuttuaan lukiosta Richard Dean Anderson osallistui St.Cloud -yliopistoon, jossa hän opiskeli näyttelijäksi. Lopulta hän siirtyi Ohion yliopistoon ennen tutkintonsa saamista. Opiskeluelämä ei ollut samaa mieltä Andersonin kanssa, ja hän liittyi ystäviensä kanssa maastopyöräretkelle Minnesotasta Alaskaan.

Seuraavien vuosien aikana Richard Dean Anderson meni edestakaisin Los Angelesin ja New York Cityn välillä ja asettui lopulta Los Angelesiin silloisen tyttöystävänsä kanssa jatkaakseen kokopäiväistä näyttelijäuraa. Elättääkseen itsensä tänä aikana hän työskenteli useita outoja töitä, mukaan lukien valaiden käsittely meripuistossa, esiintyminen keskiaikaisessa ravintolassa ja esiintyminen katumimeinä. Huolimatta siitä mitä luulet, Anderson kuvailee tätä ajanjaksoa 'elämänsä onnellisimmaksi'.

Ura: Andersonin ensimmäinen suuri rooli oli kuuluisassa komediasarjasta 'General Hospital'. Hän varasi toistuvan roolin tohtori Jeff Webberinä vuosina 1976-1981, ja altistuminen laittoi hänet varmasti kartalle. Sitten hän vieraili näyttelijänä Elämän tosiasiat, ennen kuin hän esiintyi sarjassa Seven Brides for Seven Brothers. 80-luvun puolivälissä Anderson otti roolin elokuvassa Emerald Point N.A.S.

80-luvun loppupuolella Richard jatkoi merkittävien rooliensa aloittamista liittymällä TV-elokuvan Ordinary Heroes näyttelijöihin, joka sai positiivisia arvosteluja. Kaikki hänen edelliset roolinsa kuitenkin haalistuivat verrattuna seuraavaan. Vuonna 1985 hän varasi Angus MacGyverin roolin MacGyver-hittisarjassa, joka juoksi seitsemän vuotta laajalle kriitikoille. MacGyverin hahmosta tuli popkulttuurikuvake, ja Richard Dean Anderson korotettiin myöhemmin laajalle levinneelle maineelle. Sarjassa Anderson soitti toimintasankaria, joka mieluummin käytti Sveitsin armeijan veistä aseen sijaan ongelmien ratkaisemiseksi.

MacGyverin rooli vie kaiken Andersonin ajan seitsemän vuoden aikana, ja hänellä oli hyvin vähän aikaa muihin projekteihin spin-off-MacGyver-elokuvien lisäksi. Richard palasi näkyvyyteen vuonna 1997, kun hän varasi uuden pääroolin Stargate SG-1 -sarjassa. Tieteiskirjallisuussarja perustui vuoden 1994 elokuvaan Stargate, ja se kehitti kultin vuosien varrella. Anderson oli innostunut projektista, mutta pyysi antamaan hänelle huomattavan luovuuden vapauden (varsinkin kun on kyse koomisten hetkien luomisesta). Hän halusi myös, että esitys noudattaa näyttelijöiden muotoa, jotta hänellä ei olisi niin paljon vastuuta 'kantaa' esitystä.

Kun Stargate SG-1: n kausi 8 saapui, Richard Dean Anderson alkoi ottaa vähemmän merkittävän roolin sarjassa, ja lopulta hän vetäytyi näyttelemästä huononemisensa vuoksi. Macgyverin ja Stargate SG-1: n ulkopuolella Anderson sai mainetta useista lisäprojekteista. Vuonna 1995 hän esiintyi yhdessä kriitikoiden ylistämässä sarjassa Legend. Hän soitti myös vierailevana pääosana elokuvassa The Simpsons vuonna 2005. Vuonna 2010 hän esiintyi kolmessa jaksossa 'Fairly Legal'.

Lisäksi Richard Dean Anderson on taitava tuottaja. Hän on toiminut vastaavana tuottajana useissa näyttelyissä, mukaan lukien MacGyver: Lost Treasure of Atlantis, Stargate: SG-1 ja Legend.

(Kuva: Randy Shropshire / Getty Images for Sea Shepherd Conservation Society)

Muut hankkeet: Aikana, jolloin hän esiintyi Stargate: SG-1 -elokuvassa, Richard aloitti yhteistyön Michael Greenburgin kanssa perustamaan tuotantoyhtiö Gekko Film Corporation. Tämä yritys osallistui Stargate: SG-1: n jokaisen jakson tuotantoon vuosina 1997-2007 - vaikka Gekko Film ei ollut aktiivinen vuonna 2006.

Tuotemerkin suositukset: Richard Dean Anderson on kuvannut Macgyverin hahmoa useissa mainoksissa, kuten Mastercard ja Pepsi.

Terveysasiat: Koko uransa ajan Richard Dean Anderson on säilyttänyt huomattavan yksityisyyden suojan henkilökohtaisessa elämässään. Joitakin terveysongelmia mainittiin kuitenkin lyhyesti sen jälkeen, kun hän jäi eläkkeelle elokuvasta Stargate: SG-1. Jotkut lähteet väittävät, että hän sai leikkauksen jalkavammasta, minkä seurauksena hänelle määrättiin steroideja. Nämä steroidit ilmeisesti aiheuttivat näyttelijälle muita terveysongelmia. Monet näistä leikkauksista olivat väitetysti tarpeellisia kroonisten loukkaantumisten hoitamiseksi koko hänen aktiivisen näyttelijänuransa ajan.

Ihmissuhteet: Jälleen Richard Dean Anderson ylläpitää tiukkaa yksityisyyttä henkilökohtaisessa elämässään, mutta jotkut lähteet sanovat, että hän oli pitkäaikaisessa suhteessa suunnittelija Apryl Roseen. Vaikka nämä kaksi eivät koskaan menneet naimisiin, heillä oli ilmeisesti tytär yhdessä. Julkisesti Anderson ilmoitti jättäneensä Stargate: SG-1 -levyn, koska halusi viettää enemmän aikaa tyttärensä kanssa. Hän asuu Vancouverissa, Minnesotassa ja Los Angelesissa jakamalla aikansa kaupunkien välillä.

Kiinteistöt : Richard maksoi vuonna 1987 1,06 miljoonaa dollaria 3800 neliömetrin kodista Malibussa bluffista, josta oli näkymät merelle. Sen perusteella, mitä voimme kertoa julkisten tietueiden perusteella, vuonna 1998 Richard maksoi 2 miljoonaa dollaria toisesta kodista Malibussa, joka oli todennäköisesti vieressä oleva koti, koska hänen alkuperäinen 1 hehtaarin kiinteistönsä on nyt pakattu 2 hehtaarin kokoiseksi ja siinä on 7000 neliömetriä. vuonna 2007 rakennettu jalkakoti. Valmistunut koti esiteltiin vuonna 2017 julkaistussa Architectural Digest -lehdessä, jossa hän selitti, että kiinteistön entisestä alkuperäisestä karjatilasta tuli käytännöllisesti katsoen käyttökelvoton ajan kulumisen takia. Minnesotan juurilleen nyökkäsi hän rakensi uuden rakenteen lapsuutensa klassisten navarakenteiden suunnittelussa. Nykyään tämän kodin arvo on vähintään 10 miljoonaa dollaria. Ehkä paljon, paljon enemmän oikeilla kiinteistömarkkinoilla. Lääninrekisterien mukaan kodin arvioitu arvo on 9,5 miljoonaa dollaria ja sen vuotuinen kiinteistöverolaskutus on 112 000 dollaria.

Richard saattaa vielä omistaa ylimääräisen kodin Malibussa, huoneisto Laguna Woodsissa Kaliforniassa sekä kiinteistöjä Minnesotassa ja Vancouverissa.

Richard Dean Anderson Net Worth

Richard Dean Anderson

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. tammikuuta 1950 (71 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu