Richard Pryor Nettovarallisuus

Paljonko Richard Pryor Worth on?

Richard Pryorin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Richard Pryor Nettovarallisuus ja palkka: Richard Pryor oli amerikkalainen koomikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 40 miljoonaa dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen. Richard ansaitsi omaisuutensa albumimyynnistä, kiertuelippujen myynnistä ja palkoista erittäin onnistuneesta elokuva- ja televisio-urasta.

Richard Pryor muistetaan kenties parhaiten koomikkona tekemästään lavasta. Hänen standup-erikoisuutensa ansiosta hänestä tuli yksi kaikkien aikojen ihailuneimmista koomikoista. Hänen materiaaliaan rakastettiin ja vihattiin pelottomasta luonteestaan, joka sytytti tulen rodun suhteisiin Amerikassa, kasvoi mustaksi, kieleksi ja itse Pryoriksi. Mikään ei ollut kiellettyä Pryorille, jolla oli ainutlaatuinen kyky muuttaa henkilökohtainen tragedia hauskoiksi vitseiksi ja nokkeiksi. Richard Pryor ansaitsi myös mainstream-tyyppisen maineen Hollywood-komedioissaan - monet heistä usein näyttelijät Gene Wilder .

Palkkojen kohokohta: Richard ansaitsi vuonna 1984 4 miljoonaa dollaria tähdittääkseen kriittisesti upotetussa Superman III: ssa. Se on sama kuin ansaita 10 miljoonaa dollaria tänään ja riitti tekemään hänestä yhden tuolloin maailman parhaiten palkattuja näyttelijöitä.

Hänen uransa komedian ulkopuolella alkoi Sanfordin ja Sonin kaltaisten ohjelmien kirjailijana ja lopulta hittielokuvien levytykseksi TV-luonnoskomediasarja nimeltä The Richard Pryor Show. Näyttelyä pidettiin liian kiistanalaisena yleisön yleisölle, mutta sitä pidetään innovatiivisena ja tänään aikasarjaansa edellä.

Yksi surullisimmista tapauksista Pryorin uralla tapahtui yksityisesti. Vuonna 1980 Pryor sytytti itsensä vahingossa vapauttamalla kokaiinia. Hän melkein kuoli. Tästä tapahtumasta tuli tietysti myöhemmin rehua hänen komediarutiinilleen, joista yksi näkyy Richard Pryor: Live on the Sunset Strip -elokuvassa.

Richard Pryor on ollut kaikkien aikojen arvostetuin stand-up-koomikko sen jälkeen, kun hän oli kuollut sydänkohtaukseen pitkään multippeliskleroosin taistelun jälkeen.

Richard Pryor Nettovarallisuus

Richard Pryor

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. joulukuuta 1940 - 10. joulukuuta 2005 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, seremonioiden päällikkö, kirjailija, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Richard Pryorin tulos

  • Superman III 4 000 000 dollaria
  • Autopesu 25000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu