Richard Rawlingsin nettovarallisuus

Paljonko Richard Rawlings on arvoinen?

Richard Rawlingsin nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria

Richard Rawlingsin nettovarallisuus : Richard Rawlings on amerikkalainen autonrakentaja, maastohiihtäjä, yrittäjä ja todellisuus-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on 18 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten televisio-tv-sarjan 'Fast N 'Loud' tähtinä ja Gas Money Garagen omistajana. Hän omistaa myös Gas Monkey Bar N 'Grill- ja Gas Monkey Live -musiikkipaikat Dallasissa, Texasissa.

Aikainen elämä: Richard Rawlings syntyi 30. maaliskuuta 1969 Fort Worthissa Texasissa. Kun hän oli lapsi, hän ja hänen isänsä menivät autonäyttelyihin yhdessä. Hän auttoi isäänsä rakentamaan autoja. Hän osti ensimmäisen autonsa, vihreän 1974 Mercury Cometin, kun hän oli 14. Kun hän oli 16-vuotias ja pystyi ajamaan laillisesti, hän oli jo ostanut ja myynyt useita autoja. Lukiossa hän ajoi vuonna 1977 Pontiac Trans Am. Hän valmistui Eastern Hillsin lukiosta vuonna 1987.

Ura: Ennen autotallin avaamista Rawlings työskenteli lainvalvontaviranomaisena, palomiehenä, ensihoitajana ja oman Lincoln Press -nimisen tulostus- ja mainostoimistonsa omistajana ja operaattorina. Vuonna 2002 Rawlings myi Lincoln Pressin avatakseen Gas Monkey Garagen. Autokauppa luo autoja asiakkaille kaikkialla maailmassa, ja siitä on tullut maailmankuulu kuumavavat. Vuodesta 2012 lähtien Rawlings ja Gas Monkey Garage ovat olleet Discovery-kanavan todellisuusnäyttelyn kohteena nimeltä Fast N 'Loud. Rawlings esiintyy näyttelyssä työntekijöidensä Aaron Kaufmanin, KC Mathieun ja Scot McMillanin rinnalla. Neljä miestä etsivät harvinaisia ​​autoja ja palauttavat ne. Rawlings on myös ollut Discovery Channel -näyttelyn Garage Rehab -elokuvan isännöitsijä vuodesta 2017. Tässä näyttelyssä Rawlings auttaa kamppailevia autokauppoja menestymään.

(Kuva: Mike Coppola / Getty Images)

Syyskuussa 2013 Rawlings avasi Gas Monkey Bar N 'Grillin Luoteis-Dallasissa. Hän avasi toisen sijainnin Dallas Fort Worthin kansainväliseltä lentokentältä maaliskuussa 2014. Lokakuussa 2014 hän avasi elävän musiikkipaikan Gas Monkey Live.

Toukokuussa 2015 Rawlings julkaisi ensimmäisen omaelämäkerransa 'Fast N' Loud: Blood, Sweat, and Beers '.

Vuonna 2019 Rawlings lisensoi Gas Monkey -brändin energiajuomavalikoimaan.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1990 Rawlings meni naimisiin Karen Gramesin kanssa, mutta erosi seuraavana vuonna.

Vuonna 1999 hän meni naimisiin toisen vaimonsa Suzanne Marie Mergelen kanssa. Pari erosi vuonna 2009, mutta avioitui uudelleen vuonna 2015. Maaliskuussa 2019 Rawlings ilmoitti Twitter-tilinsä kautta, että Suzanne ja Rawlings erosivat ja tekivät avioeroa.

Elokuussa 2019 Rawlings ehdotti tyttöystävää Katerina Deasonia. Rawlings ilmoitti sitoutumisestaan ​​sosiaalisessa mediassaan julistaen rakkautta ensi silmäyksellä: 'Heti sekunnin, kun silmäin sinut, tiesin ... .. Sitten vain muutama sekunti myöhemmin tajusin, että uskomaton kauneus ja armo tuli sisältäsi ... .. Juuri sitten päätin Halusin viettää kaikki sekuntini kanssasi ... Katerina, sinä olet kaikkeni ja lupaan tehdä loppuelämästämme täynnä rakkautta ja naurua. … Sinä olet todellakin paras ystäväni ja sielunkumppani ... .. Jumala antakoon Jumalan johtaa meidät läpi koko loppuelämämme YKSIÄ ... .. Rakastan sinua kaikella mitä olen. R '

Legendan mukaan Richard otti luodin 1990-luvulla törmätessään huijariyritykseen, joka yritti varastaa hänen 1965 Mustang 2 + 2 -autonsa.

Richard Rawlings on myös intohimoinen mannertenvälinen kilpailija ja osallistunut useisiin ralliin. Hänellä oli kerran maailmanennätys Cannonball Run -nopeimmalla nopeudella, kunnes pisteet pudotettiin vuonna 2013. Tämän vuoden 1979 jälkeen ennätyksen saavuttamiseksi Rawlings matkusti 2811 mailia New Yorkista Los Angelesiin 31 tunnissa 59 minuutissa. . Tämä vastaa keskimääräistä ajonopeutta 87,6 MPH. Hän on myös voittanut sekä Gumball 3000: n että The Bullrunin ennennäkemättömän kaksi kertaa.

Kiinteistöt: Rawlings omistaa talon Dallasissa, Texasissa. Rakennettu vuonna 1960 1,46 eekkeriä, kodissa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi puoli kylpyhuonetta, ja se tarjoaa vuosisadan puolivälin modernin tyylin baarin, jossa on sisäänvedettävä ovi, useita kansia, upotettu kylpyamme, zen-puutarha, pääkylpyamme ja yksityinen järvi. Hänen kotinsa on vain neljän mailin päässä Gas Monkey Garagesta.

Richard Rawlingsin nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 18 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu