Richard 'Old Man' Harrison nettovarallisuus

Paljonko Richard “Old Man” Harrison Worth on?

Richard “Old Man” Harrisonin nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria

Richard 'Old Man' Harrison nettovarallisuus: Richard 'Old Man' Harrison oli amerikkalainen panttilainaamojen omistaja ja todellisuuden televisio-persoona, jonka nettovarallisuus oli 8 miljoonaa dollaria kuollessaan vuonna 2018. Hän oli kuuluisa siitä, että hän oli yksi hitti Historia -kanavan todellisuuksista sarja 'Sotilastähdet' (2009–2015). Vanha mies tuli tunnetuksi lempinimestään, kun hän oli 30-luvun lopulla ulkonäönsä ja yleisen asenteensa vuoksi. Richard avasi poikansa Rickin kanssa Nevadan Las Vegasissa kultaisen ja hopean panttikaupan vuonna 1989, ja vuodesta 2010 lähtien hän ei ollut kaipannut työpäivää kaupassa vuodesta 1994. 'Pawn Stars' debytoi vuonna 2009, ja vajaat kolme kuukautta myöhemmin siitä tuli History Channelin katsotuin ohjelma, ja siitä syntyi suosittu spin-off-sarja, American Restoration, vuonna 2010. Harrison esiintyi yli 270 jaksossa Sotilastähdissä.

Aikainen elämä: Richard 'Old Man' Harrison syntyi Richard Benjamin Harrison Jr. 4. maaliskuuta 1941 Danvillessä Virginiassa. Kun Richard oli hyvin nuori, hänen perheensä muutti Lexingtoniin Pohjois-Carolinaan. Hän opiskeli Lexingtonin lukiossa, mutta keskeytti nuorempana vuonna, ja 14-vuotiaana Harrison ajoi koulubussin auttaakseen perhettään toimeentuloon. 17-vuotiaana Richard tapasi tulevan vaimonsa, ja juuri ennen kuin he menivät naimisiin, hänet pidätettiin auton varastamisesta. Kun Harrison sai valita vankilaan menemisen tai armeijaan siirtymisen, hän valitsi armeijan. Hän värväytyi laivastoon ja lähti vuonna 1962, minkä jälkeen hänet värvättiin uudelleen seuraavana vuonna, koska hän tarvitsi terveydenhoitoetuja tyttärensä sairauskulujen maksamiseksi. Richard vietti kaksi vuosikymmentä laivastossa, ja erotettuaan hän työskenteli vaimonsa kiinteistöyrityksessä, kunnes se suljettiin vuonna 1981.

Ura: Harrison-perhe muutti Las Vegasiin vuonna 1981, ja Richard ja Rick avasivat 300 neliömetrin myymälän nimeltä Gold & Silver Coin Shop Las Vegas Boulevardilla. He muuttivat myymälän Fremont Street -kadulle vuonna 1986, ja he alkoivat ostaa ja myydä käytettyjä tavaroita vuonna 1987. Kaksi vuotta myöhemmin Richard ja Rick avasivat kulta- ja hopea-panttilainaamon Las Vegas Boulevard Southilla. Kauppa sai ensimmäisen maineensa maineesta sen jälkeen, kun se oli esillä Comedy Central -näyttelyssä ”Insomniac with Dave Attell” vuonna 2003. Attell vieraili kaupassa Las Vegasissa ollessaan ja huomasi, että sitä johti hyvin ainutlaatuinen näyttelijä. merkkiä. Insomniac-jaksonsa jälkeen Rick alkoi lyödä jalkakäytävää tuotantostudioilla saadakseen täyden aikasarjan. Näyttelyn valitsi lopulta History-kanava, joka debytoi Sotilastähtien ensimmäisen jakson heinäkuussa 2009. Sarjassa näyttelivät Richard, Rick, Rickin poika Corey ('Big Hoss') ja Coreyn ystävä Austin Russell ('). Chumlee '), ja esityksen ensi-iltansa myymälän päivittäinen asiakasmäärä kasvoi 70: stä 700: een. Vuoden 2012 alkuun mennessä myymälässä kävi 3000 - 5000 kävijää päivittäin.

Henkilökohtainen elämä: Richard meni naimisiin Joanne Rhuen kanssa 7. heinäkuuta 1959, ja he pysyivät yhdessä kuolemaansa asti vuonna 2018. Pariskunnalla oli kolme poikaa, Joseph, Christopher ja Rick, ja heidän ensimmäinen lapsensa, tytär Sherry, syntyi Downin oireyhtymällä ja kuoli 6-vuotiaana Harrison rakasti autoja, ja hänen poikansa ja pojanpoikansa palauttivat vuonna 1966 tehdyn keisarillisen kruunun Richardin ja Joannen 50-vuotisjuhlille. Hänellä oli myös vuoden 1957 Chevy 150, joka oli lahja elokuvien Counting Cars, American Restoration ja American Pickers näyttelijöiltä.

Vuonna 2012 Daniel Callahan haastoi Richardin ja Rickin syytteeseen, koska he eivät toimittaneet kohtuullista ja välttämätöntä turvallisuutta Gold & Silver Coin Shopissa. 20 000 dollarin oikeusjuttu nostettiin, koska Callahan väitti kärsineensä loukkaantumisia, kun hänet 'vedettiin ulos panttilainaamosta ja heitettiin jalkakäytävälle' saatuaan riidan kivääristä, jota hän yritti myydä. Harrisonin pojanpoika Corey totesi, että Richardilla tai Rickillä ei ollut suoraa yhteyttä kantelijaan. Myöhemmin samana vuonna Harrisonsin entinen johtaja Wayne F.Jefferies haastoi Sotilas Tähdet. Jeffries totesi, että hänellä oli tärkeä rooli sarjan käynnistämisessä ja hänet erotettiin perusteettomasti esityksen ensi-iltansa jälkeen, ja Jeffries väitti, ettei hänelle koskaan maksettu luvattuja palkkioita ja kauppahintoja. Hänet erotettiin sen jälkeen, kun TMZ julkaisi tarinan tulevasta spinoffista, 'Cajun Pawn Stars', josta näyttelijät eivät tienneet.

Kuolema: Harrison kärsi Parkinsonin taudista, ja hän kuoli 25. kesäkuuta 2018 77 vuoden ikäisenä. Hän asetti Rickin omaisuuteensa ja leikkasi nuorimman poikansa Christopherin tahdosta sen jälkeen, kun se oli päivitetty sitä vuotta aikaisemmin. kuolema, kirjoittaminen 'Haluan ilmaista rakkauteni ja kiintymykseni Christopher Keith Harrisonia kohtaan, mutta tämän testamentin tarkoituksia varten en ole tarkoituksellisesti ja täysin tietäen pystynyt tarjoamaan hänelle ja hänen asiaansa.' Vaimonsa ja poikiensa lisäksi Richardista selviytyi myös 10 lastenlasta ja viisi lastenlastenlapsea. Harrisonin kuoleman jälkeen 'Sotilastähdet' kunnioitti häntä jaksolla nimeltä Muistettu aarre.

Kunniamaininnat ja tunnustaminen: Maaliskuussa 2010 Las Vegasin pormestari Oscar Goodman antoi Sotilastähdille avaimen kaupunkiin, ja he osoittivat arvostavansa antamalla hänelle joukon keräilykolikoita. Vuonna 2012 Harrisonille myönnettiin avain kotikaupunkiinsa Lexingtonin pormestarin Clark Newellin toimesta, ja Sotilastähdet olivat suurmestareita History 300 NASCAR -kilpailussa Charlottessa, Pohjois-Carolinassa. Clarkin piirikunnan toimikunta nimitti 17. heinäkuuta 2012 'Sotilastähdet / kulta- ja hopea-sotilaspäivän', ja Richard antoi 1000 dollarin lahjoituksen Clarkin piirikunnan museolle. Hän osallistui myös museon senaattori McCarranin esitykseen lainaamalla heille senaatin lattiatuolin, jota hän käytti tuolia myytiin panttilainaamolle vuonna 2011 'Pawn Stars' -jaksossa.

Richard

Richard Benjamin Harrison

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. maaliskuuta 1941 - 25. kesäkuuta 2018 (77 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu