Rick Harrison Net Worth

Paljonko Rick Harrison Worth on?

Rick Harrison Nettovarallisuus: 9 miljoonaa dollaria

Rick Harrisonin nettovarallisuus: Rick Harrison on yhdysvaltalainen yritysomistaja ja reality-tähti, jonka nettovarallisuus on 9 miljoonaa dollaria. Rick Harrison on osa Harrison-perhettä, joka omistaa kulta- ja hopea-panttilainaamon Las Vegasissa, Nevadassa. Harrison-perheestä on tullut kuuluisa tosi-tv-esityksen '' Sotilastähdet '' ansiosta, joka seuraa kulta- ja hopea-panttilainaamossa tapahtuvia kiusauksia ja hijinxiä.

Aikainen elämä: Richard Kevin Harrison syntyi Lexingtonissa, Pohjois-Carolinassa 22. maaliskuuta 1965 Richard Benjamin Harrison Jr. ja Joanne Harrison. Richard on kolmas lapsi. Hänellä oli vanhempi sisar Sherry, joka kuoli kuuden vuoden ikäisenä, ja hänellä oli vanhempi veli Joseph ja nuorempi veli Chris. Hänen isänsä on Yhdysvaltain laivaston veteraani. Kun Harrison oli kaksi vuotta vanha, hänen isänsä siirrettiin San Diegoon ja perhe muutti. Harrisonilla oli epileptisiä kohtauksia kahdeksasta iästä alkaen. Koska tämä rajoitti hänet usein nukkumaan, se johti elinikäiseen rakkauteen lukea Harrisonia kohtaan. Harrison osallistui Taft Middle Schooliin San Diegossa, mutta keskeytti toisen vuodensa jatkaakseen '2000 dollarin viikoittaista liiketoimintaansa väärennettyjen Gucci-laukkujen myymiseksi'. Harrison-perhe muutti Las Vegasiin Nevadaan huhtikuussa 1981.

Ura: Kun perhe asui Las Vegasiin, Harrisonin isä avasi ensimmäisen käytetyn myymälänsä vuonna 1981. Alkuperäinen kulta- ja hopeakolikkokauppa oli 300 neliön jalka reikä Las Vegas Boulevardin seinässä. Harrison työskenteli päivällä isänsä kaupassa. Yöllä hän otti autoja takaisin. Vuonna 1986 myymälä muutti suurempaan tilaan Las Vegasin keskustassa. Valitettavasti vuonna 1988 Harrisonit menettivät vuokrasopimuksen tälle tilalle. Sitten he muuttivat myymälän uuteen liikerakennukseen Las Vegas Boulevardille. Harrison ja hänen isänsä olivat puhuneet vuosia kolikkokaupan muuttamisesta panttilainaamoksi. Heille se tuntui heidän liiketoimintansa luonnollisesta kehityksestä. Se ei kuitenkaan ollut niin helppoa, koska Las Vegas -lain laki vuodelta 1955 edellytti, että panttilainaamojen uusien toimilupien myöntämistä rajoitettiin kaupungin väestön perusteella. Vuoteen 1988 mennessä Las Vegasissa oli yli 640 000 asukasta suuremmalla metroalueella. Harrison soitti kaupungin tilastotieteilijään joka viikko, jotta he voisivat hakea yhtä kaupungin harvoista ja himoituista panttiluvista heti, kun Las Vegasin väestö osui seuraavaan vertailuarvoon, joka avasi nämä lisenssit. Se tapahtui seuraavana vuonna vuonna 1989, ja Harrisonsille myönnettiin panttilupa. Samana vuonna Harrison ja hänen isänsä avasivat Kulta- ja hopea-panttilainaamot lähellä Las Vegas Stripiä.

Harrison ja hänen isänsä lainasivat noin 3 miljoonaa dollaria vuodessa vuoteen 2005 mennessä. Tämä teki Harrisonsille noin 700 000 dollarin tulot lainojen koroista. Vuoteen 2006 mennessä panttilainaamo tuli tunnetuksi ainutlaatuisten urheiluvälineiden myymisestä. Se oli myös paratiisi pelaajille, jotka tarvitsevat panttaamaan jotain ostamaan kaasua ajaakseen takaisin minne tahansa.

Harrison vietti neljä vuotta ajatuksensa panttilainaamostaan ​​televisio-ohjelmasta sen jälkeen, kun hänen myymälänsä oli 2001 PBS-dokumenttielokuvan aihe ja suosittu Comedy Central -näyttely Insomniac Dave Attellin kanssa vuonna 2003. Idea potkittiin HBO: n ja YouTuben ympärillä ennen History Channelia soitti ja kehitti konseptista Sotilastähdet, jotka tunnemme tänään History Channelin korkeimmaksi näyttelyksi. Sotilas tähteä esiteltiin heinäkuussa 2009 ja kesäkuusta 2020 lähtien, se on ollut käynnissä 17 kautta ja 577 jaksoa. Sotilas Tähdet on ylivoimaisesti suosituin ohjelma The History Channel. Ohjelma on niin suosittu, että History uudistaa sarjan 80 jakson erissä, mikä on erittäin epätavallista mille tahansa televisio-ohjelmalle, puhumattakaan todellisuudesta.

Tänään Rickin poika Corey Harrison työskentelee myös kaupassa, ja hänet nähdään näyttelyssä yhdessä lapsuuden parhaan ystävän Austin 'Chumlee' Russellin kanssa. Rickin lempinimi näyttelyssä on 'The Spotter', koska hän tarkkailee aliarvostettuja esineitä.

(Kuva: Ethan Miller / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Kun Harrison oli 17, hänen tyttöystävänsä Kim tuli raskaaksi. Keskenmenosta huolimatta pari päätti mennä naimisiin. Heidän ensimmäinen lapsensa, Corey, syntyi 27. huhtikuuta 1983. Kaksi vuotta myöhemmin syntyi heidän toinen lapsi, Adam. Pian Aadamin syntymän jälkeen Harrison ja Kim erosivat.

Yhdeksän kuukautta myöhemmin Harrison tapasi naisen, josta tuli hänen toinen vaimonsa, Tracy, sokeaan kaksoistapaamiseen. Kuuden kuukauden seurustelun jälkeen he muuttivat yhdessä, ja kahdeksan kuukautta tämän jälkeen he menivät naimisiin ja ottivat vastuun kasvattaa Corey ja Adam. Myöhemmin he erosivat.

Vuonna 2012 kahdesti eronnut Harrison ilmoitti sitoutuvansa Deanna Burdittiin, joka oli myös kahdesti eronnut. Pari meni naimisiin 21. heinäkuuta 2013 Laguna Beachillä Kaliforniassa.

Kiinteistöt: Vuonna 2019 Harrison listasi Red Rock Country Club -talonsa Summerliniin Las Vegasiin 3,99 miljoonalla dollarilla. 8845 neliömetrin koti rakennettiin vuonna 2001. Hän osti talon vuonna 2016 ja käytti noin 600 000 dollaria kunnostustöihin. Muodollisen olohuoneen lattia on valmistettu graniitista, joka on pesty hapolla, leikattu lankkuiksi ja asetettu kuin parketti 45 000 dollarin hintaan. Kodissa on kaksi makuuhuonetta alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Kodissa on myös kuntosali, jota voidaan käyttää myös makuuhuoneena. Kodissa on seitsemän kylpyhuonetta, 12-paikkainen kotiteatteri, jossa on 150 tuuman näyttö ja verho. Viinikellarissa on yli 1000 pulloa. Kodissa on hissi ja keskusäänijärjestelmä, jossa joku, jolla on puhelin, voi toistaa musiikkia missä tahansa huoneessa.

Talon etuosasta on näkymät Red Rock Canyonin kevätvuorille, ja takapihalla on näkymät Stripille ja Arroyo Golf Clubille. Yläkerran pelihuoneessa on parveke kodin takana. Takapihalla on laguunityylinen uima-allas ja kohonnut kylpylä sekä portti, joka johtaa golfkentälle. On 10-jalkainen vesiputous sekä laiska joki, joka johtaa uima-altaaseen. Takapihalla on myös ulkokeittiö. Harrison valitsi naapuruston, koska heidän lapsensa menivät lukioon alueella, mutta koska lapset ovat aikuisia, he eivät enää tarvitse tilaa.

Rick Harrison Net Worth

Rick Harrison

Nettovarallisuus: 9 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. kesäkuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Television tuottaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu