Rick Harrison edelleen 'Pawn Stars' 500 -kilpailun ratissa

Rick Harrison osallistuu taiteilija Tim CantoriinRick Harrison osallistuu taiteilija Tim Cantorin näyttelyn avajaisiin AFA -galleriassa Fashion Show Mall -ostoskeskuksessa Las Vegasissa lauantaina 1. lokakuuta 2016. Loren Townsley/Las VegasJournal Follow @lorentownsley Rick Harrisonilla ja Austin Russellilla on ollut perheyritys 37 vuoden ajan Las Vegasin keskustassa, ja he ovat nyt paikallisesti tunnettuja henkilöitä. Joulukuuta T-Mobile Arenalla. | Kuva Cristian De la Rosa / El Tiempo. 'Pawn Stars signs autographs at Gold & Silver Pawn shop in downtown Las Vegas on Thursday, July 17, 2014. (Chase Stevens/Las Vegas Revie ...Rick Harrison todellisuus -tv -sarjasta Pawn Stars jakaa nimikirjoituksia Gold & Silver Pawn -kaupassa Las Vegasin keskustassa torstaina 17. heinäkuuta 2014. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Virallinen Elvis Presleyn hopearaha myydään Gold & Silver Pawnissa. (Kulta ja hopea sotilas) Virallinen Elvis Presleyn hopearaha myydään Gold & Silver Pawnissa. (Kulta ja hopea sotilas)

Rick Harrison edelleen retorisesti kysyy: 'Kuka todella haluaa katsoa TV -ohjelmaa neljästä lihavasta kaverista, jotka työskentelevät panttilainaamossa?'

Tahdon.

Katson Sintra Starsia niin paljon, että sanon: Näin ei tapahdu, aivan Harrisonin kanssa, kun asiakas tarjoaa tuotteen myytäväksi tai pantiksi Las Vegasin Gold & Silver Pawnissa.

Miljoonat kaapelikanavat ovat koukussa Pawn Starsiin, jonka pääosissa ovat Harrison ja hänen poikansa, Corey Harrison ; hänen isänsä, Richard Harrison ; ja perheen ystävä ja luottamusmies Austin Chumlee Russell. Ohjelma sai ensi -iltansa heinäkuussa 2009 ja 22. tammikuuta kulkee merkittävä virstanpylväs, kun sarja saavuttaa 500. jaksonsa.

Harrison vain nauraa, kun harkitsee tätä vertailuarvoa, ja muistelee sellaisia ​​pitkäaikaisia ​​sarjoja kuin Gunsmoke 635 jaksolla ja Lassie 591 jaksolla.

Ajattelet olla kyseisessä yrityksessä ja se on uskomatonta, Harrison sanoo. Katsot ”Lassieta” ja hetken kuluttua rupesit ihmettelemään, kuinka monta kertaa Lassie voisi pelastaa Timmyn kaatumisen jälkeen. Mutta ihmiset katsovat edelleen ohjelmaa, he katsovat sitä binge-tilassa, ja me vain jatkamme loistavaa suhdettamme historiaan.

kuinka paljon Scott Disick peri vanhemmiltaan

Harrison on aina pyrkinyt laajentamaan Pawn Stars -imperiumia, ja Pawn Plaza -kauppakompleksi sijaitsee Gold & Silver Pawnin eteläpuolella ja hänen muut liike- ja henkilökohtaiset intressinsä. Hän on aloittanut keräilykolikoiden valmistuksen ja saanut lisenssin kehittää virallisia Elvis Presleyn jalometalliharkot. Muistomitalit ovat myynnissä maanantaista alkaen - Presleyn syntymän 83. vuosipäivästä - hintaan 27,95 dollaria. Kultainen versio myydään 59,95 dollarilla.

Harrisonilla on suunnitelmia kasvattaa tätä sivuliiketoimintaa, mikä jos kohtalo toimii hänen hyväkseen, kestää pidempään Pawn Stars -sarjan.

Haluan tehdä kolikoiden keräämisestä jälleen siistiä, Harrison sanoo. Se ei ole korkea tilaus kaverille, joka muutti neljä pullea panttilainaamon työntekijää TV-ilmiöksi.

Westgate -merkkejä

Westgate on parantanut merkittävästi Paradise Roadia vastapäätä olevaa telttaansa. 28-kerroksisessa kyltissä on nyt massiivinen valoa lähettävä diodinäyttö. Se on kooltaan 15 000 neliömetriä, ja se on suurempi kuin Dallasissa sijaitsevan AT&T Stadiumin näyttö, mikä on tyypillisesti standardi videonäyttöjen keskuudessa.

kuinka paljon on Samuel Jacksonin nettovarallisuus

Näyttävät kuvat auttavat vähentämään merkin voin keltaista WESTGATE-kirjainta. Nämä kirjeet kierrätetään Westgate Resortsin aikaosakkeesta, jota yritys hallinnoi, kunnes Hilton Grand Vacations otti sen haltuunsa. Elara Lomakeskukset.

Ja pian odotamme Barry Manilow'n kuvan toistuvan koko videopaneelissa. Ehkä jopa tällä viikolla.

Lisää tästä hotellista

Westgate Superbookin päällikkö Jay Kornegay vahvistaa kuuluisaa luetteloaan Super Bowlin ehdotusvedoista. Odota jopa 20 uutta pottipanosta, kokonainen arkki, pelin aikana (mukaan lukien kuinka monta haastetta on annettu). Westgate aikoo myös avata jälleen kansainvälisen teatterin Super Bowlin - anteeksi, Big Game - katselubileille.

Celine on poissa

Celine Dion peruutti esityksensä lauantai -iltana. Hän ilmoitti Twitter -sivullaan, että hän oli lääkärin määräyksen mukaan levätä, ja hänen odotettiin palaavan tiistai -iltana.

kuinka paljon nicki minaj on arvoltaan 2016

Uudenvuodenaattona Colosseumilta klo Keisarit Palace, Celine, kysyivät CNN -isännät Anderson Cooper ja Andy Cohen olisiko hän valmis esittämään dueton hiljattain julkistetun Park Theatre -päälaulajan Lady Gagan kanssa.

Celine otti ehdotuksen Cohenilta kaukosäätimen kautta. Hän pysähtyi, suoristi harteitaan ja sanoi: Ooooh, älä saa minua alkuun nyt! kun yleisö huusi. Olisi kiva, että. Rakastan häntä niin paljon.

mikä on trisha payytasin nettovarallisuus

Ei ole sopimuksellista syytä, miksi he eivät voineet laulaa kappaletta yhdessä kummassakaan paikassa.

Cohen kysyi myös, oliko Celineillä neuvoa Gagalle (Celine kysyy usein tätä kysymystä uusista Stripin asukkaista).

Onko minulla neuvoja Lady Gagalle? Ei, hän sanoi. Ensinnäkin tämä tyttö tietää tarkalleen mitä tekee. Hän tietää mitä tehdä. En koskaan, koskaan, koskaan, koko elämäni aikana, sanoisi jollekin ammattilaiselle, joka on ylivoimainen, kuten hän on, kuinka tehdä asioita. Menen katsomaan hänen esitystään - milloin hän alkaa?

Gaga -aika Park Theatressa alkaa joulukuussa.