Rick Ross Nettovarallisuus

Kuinka paljon Rick Ross on arvoinen?

Rick Rossin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Rick Rossin nettovarallisuus: Rick Ross on amerikkalainen räppäri, lauluntekijä, yrittäjä, levynjohtaja, tuottaja ja toimitusjohtaja, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Tähän uraansa mennessä Rick on myynyt miljoonia albumeja ja kymmeniä miljoonia sinkkuja maailmanlaajuisesti. Eri aikoina urallaan hän on ollut yksi kymmenestä eniten palkatusta räppäristä maailmassa. Hänen uransa kokonaistulot tämän kirjoituksen jälkeen ovat 85 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: William Leonard Roberts II syntyi 28. tammikuuta 1976 Clarksdalessa Mississippissä. Hänet kasvatettiin Carol Cityssä Floridassa. Hän valmistui Miami Carol Cityn vanhemmasta lukiosta ja osallistui historiallisesti mustaan ​​yliopistoon Albanyn osavaltion yliopistoon jalkapallo-apurahalla.

Ura: Ross työskenteli korjaavana virkamiehenä 18 kuukautta joulukuusta 1995 asti eroamiseensa kesäkuussa 1997. Ross teki debyyttinsä nimimerkillä Teflon Da Don. Hän muutti nimensä Rick Rossiksi 2000-luvun puolivälissä. Hänen näyttämönsä inspiroi entinen huumekuningas '' Freeway '' Rick Ross.

Hän julkaisi debyyttinsinglinssinsä Hustlin vuonna 2006 ja joutui tarjoussodan kohteeksi. Hän sai tarjouksia Diddy's Bad Boy Entertainmentilta ja Irv Gottin Murder Inc. -yritykseltä. Ross päätyi allekirjoittamaan monimiljoonisen sopimuksen Jay-Z: n Def Jam Recordsin kanssa. Myöhemmin samana vuonna hän julkaisi debyyttialbuminsa Port of Miami, joka debytoi Billboard 200 -albumin ykkönen. Ross julkaisi toisen albuminsa Trilla vuonna 2008. Se debytoi myös Billboard 200 -albumin toisella sijalla.

Ross perusti levymerkin Maybach Music Group vuonna 2009, jonka kautta hän julkaisi studioalbuminsa Syvempi kuin rap (2009), Teflon Don (2010), Jumala antaa anteeksi, minä en (2012), Sielu , Hupun miljardööri (molemmat vuonna 2014), Mustapörssi (2015), Pikemminkin sinä kuin minä (2017), ja Miamin satama 2 (2019). Ross oli myös ensimmäinen taiteilija, joka allekirjoitettiin Diddyn hallintoyritykseen Ciroc Entertainment.

Vuoden 2012 alussa MTV nimesi Rossin pelin kuumimmaksi MC: ksi.

Ross esiintyi VH1: n suositussa näyttelyssä Snoop ja Martan Potluck Dinner Party. Jaksossa hänet yhdistettiin kokkaamaan Martha Stewartin kanssa.

Rick Ross Nettovarallisuus

(Kuva Paras Griffin / Getty Images)

Lakiasiat: Rossilla on ollut ongelmia perinteisessä mielessä lain kanssa - hänet on pidätetty aseiden ja huumeiden takia, ja hänellä on myös ollut oikeusjuttuja useilta muilta musiikkialan ihmisiltä. Tammikuussa 2008 Ross pidätettiin aseista ja marihuanasta. Rossin pidättäneen Miami Beachin poliisin upseeri Rey Hernandezin asettamisen aikana Rossin asianajaja kysyi Hernandezilta, miksi Rossin tapaus osoitettiin jengin työryhmälle. Upseeri totesi, että se johtui siitä, että Ross väitti kuulumisestaan ​​Triple C: n (alias Carol City Cartel) ja muiden tunnettujen jengiläisten kanssa. Upseeri ei toimittanut todisteita Rossin kuulumisesta jengiin

Elokuussa 2008 YouTuben viihdyttäjä DJ Vlad nosti kanteen Rossia vastaan ​​pahoinpitelystä ja akusta. Vlad väitti, että Ross järjesti hänelle väijytyksen vuoden 2008 Ozone Awards -palkinnoissa Houstonissa Texasissa, koska hän esitti kysymyksiä menneisyydestään virkailijana.

Kesäkuussa 2010 'Freeway' Ricky Ross haastoi Rossin nimensä käyttämiseen haastamalla tekijänoikeusrikkomusoikeudenkäynnin Kalifornian liittovaltion tuomioistuimeen. 30. joulukuuta 2013 tuomioistuin päätti räppäri Rick Rossin puolesta ja antoi hänelle mahdollisuuden pitää nimi ensimmäisen muutoksen tuomion perusteella.

Henkilökohtainen elämä: Rossilla on neljä lasta: Toie Roberts, William Roberts III, Berkeley Hermes Roberts ja Billion Leonard Roberts.

Rick Ross on kristitty, ja haastattelussa Corey 'Coco Brother' Condrey on Lift Every Voice -tapahtumassa hän ilmoitti, että 'olin kertonut itselleni yhdessä vaiheessa riippumatta siitä, mitä käyn läpi, en koskaan kyseenalaista Jumalaa.' Lisäksi Ross ilmoitti rukoilevan joka kerta, kun hän menee lavalle esiintymään.

Ross ja hänen tyttöystävänsä juhlivat 37. syntymäpäiväänsä 27. tammikuuta 2013 Floridan Fort Lauderdalessa ammutun ammuksen kohteina. Kumpikaan Ross eikä hänen tyttöystävänsä loukkaantunut, mutta he päätyivät kaatamaan autonsa asuntoon yrittäen paeta ampumisesta.

Vuonna 2015 Ross oli hetken kihloissa Lira 'Galore' Mercerin kanssa.

Vuonna 2017 Rossia kritisoitiin haastattelussa sanomasta, että hän ei koskaan allekirjoittanut naisräppäriä, koska 'päädyin f * cking [häntä] ja f * cking yritystä ylöspäin'. Ross pyysi anteeksi nopeasti Facebook-viestin kautta, jossa hän kutsui kommenttinsa 'epäherkiksi' ja 'virheeksi [hän pahoittelee]'.

Palkan kohokohdat: Olemme seuranneet Rick Rossin palkkaa ja nettovarallisuutta vuodesta 2007. Hän on ollut kiireinen mies. Tässä on erittely hänen palkastaan ​​vuosi vuodelta.
2007 - 2 miljoonaa dollaria
2008 - 3 miljoonaa dollaria
2009 - 6 miljoonaa dollaria
2010 - 5 miljoonaa dollaria
2011 - 6 miljoonaa dollaria
2012 - 9 miljoonaa dollaria
2013 - 6 miljoonaa dollaria
2014 - 7 miljoonaa dollaria
2015 - 9 miljoonaa dollaria
2016 - 10 miljoonaa dollaria
2017 - 11 miljoonaa dollaria
2018 - 4 miljoonaa dollaria
2019 - 5 miljoonaa dollaria

Kaikki yhteensä: 83 miljoonaa dollaria

Helmikuussa 2009 kilpaileva räppäri 50 Cent ilmestyi Ed Loverin aamunäyttelyssä kopion Rickin taloudellisesta erittelystä, joka saatiin lapsen elatusaputapauksessa. Nämä asiakirjat paljastivat, että tuolloin Rossin todellinen taloudellinen tilanne oli kaukana kuvasta, jota hän halusi kuvata. Ross väitti omistavansa kolme autoa: 2004 Maybach, jonka arvo oli 55 000 dollaria, vuokrattu 2007 Cadillac Escalade, jonka arvo oli 30 000 dollaria, ja 2006 Infinity Q56, jonka arvo oli 30 000 dollaria. Ross ilmoitti lisäksi omistavansa 45 000 dollaria koruja, joiden olisi tarkoitus tarkoittaa, että kaikki korut, joita hän käytti videoissaan ja televisiossaan, olivat joko väärennettyjä tai lainattuja. Hänen kuukausittaiset kiinnitysmaksut olivat yhteensä 9 700 dollaria ja hän väitti käyttävänsä joka kuukausi tosiasiallisesti 7000 dollaria enemmän kuin ansaitsi.

Kiinteistöt: Vuonna 2012 Ross osti 10000 neliön jalkaisen rannan kartanon Fort Lauderdalessa Floridassa 5,2 miljoonalla dollarilla. Kolmikerroksisessa Välimeren tyylisessä kodissa on kahdeksan makuuhuonetta, 11 kylpyhuonetta ja kaksi puolikylpyä. Talossa on kaksi master-sviittiä, teatteri, pelihuone, täysi baari, hissi ja uima-allas, jossa on baari ja kylpylä. Rakennettu lähes puoli hehtaarin kokoiselle kiinteistölle on 150 metriä yksityistä rantaa Fort Lauderdalen Seven Isles -yhteisössä. Hän toi kodin markkinoille vuonna 2014 9,25 miljoonalla dollarilla ja myi sen vuonna 2016 hieman yli 6 miljoonalla dollarilla.

Ross pääsi otsikoihin vuonna 2014 vietettyään 5,8 miljoonaa dollaria 54 000 neliön jalkaiseen 109 huoneen kartanoon Atlantan ulkopuolella 235 hehtaarin alueelle, jonka aiemmin omisti nyrkkeilijä Evander Holyfield. Sen uskotaan olevan Georgian suurin koti. Kartanossa on 12 makuuhuonetta ja 21 kylpyhuonetta.

Lokakuussa 2020 Rick Ross laski miljoonan dollarin hankkiakseen 87 hehtaarin maa-alueen lähellä esikaupunki Atlantan kartanoa. Tämä nostaa hänen kokonaispinta-alansa 322. Hän on kutsunut omaisuutensa lupaavaksi maaksi.

Rick Ross Nettovarallisuus

Rick Ross

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. tammikuuta 1976 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Räppäri, lauluntekijä, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu