Ricky Gervaisin nettovarallisuus

Paljonko Ricky Gervais on arvoinen?

Ricky Gervaisin nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Ricky Gervaisin nettovarallisuus ja palkka: Ricky Gervais on brittiläissyntyinen näyttelijä, koomikko, kirjailija ja elokuvantekijä, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsi valtaosan nettovarallisuudestaan ​​televisio-sarjan luojana Toimisto. Näyttely aloitti rajoitetun sarjan brittiläisenä sarjana vuonna 2001. Vuonna 2005 se sovitettiin amerikkalaiseen versioon, joka esitettiin 201 jaksoa 9 vuodenaikana. Amerikkalainen versio Toimisto on yksi kannattavimmista esityksistä syndikaatiohistoriasta, ansaita miljardeja dollareita rojalteja ja palkkioita. Tämän seurauksena Gervais ansaitsee edelleen säännöllisesti kymmeniä miljoonia dollareita näyttelystä, kun kauppa uusitaan tai se myydään uudelle alustalle.

Aikainen elämä: Ricky Dene Gervais syntyi 25. kesäkuuta 1961 Readingissä Englannissa. Hänen isänsä oli kotiutettu ranskalais-kanadalainen, ja Ricky kasvatettiin nuorimmaksi neljästä sisaruksesta. Keskiasteen opintojensa jälkeen Gervais opiskeli filosofiaa University College Londonissa, jolloin hänellä oli tutkinto. Yliopistossa ollessaan Gervais tapasi Jane Fallonin, jonka kanssa hän on ollut suhteessa vuodesta 1982.

Varhainen ura: Epäonnistuneen yrityksen tulla poptähdeksi jälkeen Ricky Gervais aloitti viihdeuransa radiossa. XFM: ssä puhepäällikkönä hän tapasi Stephen Merchantin, jonka hän myöhemmin palkkasi avustajaksi. Kaksi jatkoivat myöhemmin luomista Toimisto . Ricky Gervais aloitti televisiouransa kirjoittamalla luonnoksia brittiläiselle komediaesitykselle Luonnosnäyttely , joka myöhemmin ilmestyi tahallisesti loukkaavana ja poliittisesti virheellisenä isäntänä Kello 11 O'Clock . Hän esiintyi myös komediasarjassa nimeltä Tapaa Ricky Gervais , vaikka se ei ollut kovin onnistunut.

Läpimurto toimiston kanssa: Vuonna 1999 Stephen Merchant loi seitsemän minuutin lyhytelokuvan projektille opiskellessaan elokuvantuotantoa. Lyhytelokuva esitti David Brentin hahmon - Ricky Gervaisin tulevan roolin Toimisto . Lyhytelokuva näytettiin BBC: n korkeille työntekijöille, jotka pyysivät Gervaisilta ja Merchantilta pilottiohjelmia. Pari loi pilottiohjelman, ja BBC antoi näyttelylle vihreän valon.

Aluksi Toimisto oli tyhmä. Se julkaistiin lyhyessä ajassa kuuden jakson aikana, ja monet ihmiset eivät vaivautuneet katsomaan sitä. Kuitenkin suusanallisesti lopulta levisi ja ihmiset alkoivat ostaa DVD-levyjä. Pian kävi selväksi, että toisella kaudella oli kysyntää. BBC antoi jälleen valinnan seuraavalle kaudelle, fanien iloksi kaikkialla. Vuonna 2003 Gervaisia ​​ja Merchantia pidettiin koomikkomestareina toisen kauden onnistuneen julkaisun jälkeen. Menestyksen jälkeen Toimisto Britanniassa näyttely tehtiin uudelleen Yhdysvalloissa, ja tuottajina toimivat Gervais ja Merchant. Lisäksi, Toimisto on luotu uudelleen muiden maiden yleisöille, kuten Brasilia, Ruotsi, Ranska ja monet muut. Gervais ilmoitti myöhemmin, että hän sai kriittisen ylistyksen Toimisto antoi hänen menestyä amerikkalaisessa viihdeteollisuudessa tulevina vuosina.

Syndikaatiotulot : Gervais ja hänen toinen luoja Stephen Kauppias ovat ansainneet kymmeniä miljoonia dollareita alkuperäisen ajon aikana Toimisto erilaisten tuottaja- ja tekijäluottojen kautta. Rickyn todellinen odotus on tullut viime vuosina erittäin tuottoisien syndikaatio- ja lisenssisopimusten ansiosta. Ricky omistaa vähintään 10% Toimisto syndikaation osakepisteet. Toisin sanoen hän ansaitsee 10% kaikista näyttelyn tuottamista voitoista.

Tähän mennessä Ricky Gervais on helposti ansainnut 100 miljoonan dollarin pohjoispuolelta ennen veroja syndikaattimyynnin kautta.

Kesäkuussa 2019 Comcastin NBC maksoi 500 miljoonaa dollaria näyttelyoikeuksista Toimisto alkoi vuonna 2021. Näyttely oli aiemmin ollut esillä Viacomin omistamissa verkoissa, kuten Comedy Central. Näyttely oli myös Netflixin pitkäaikainen ominaisuus.

Toimiston jälkeen: Menestyksen jälkeen Toimisto , Ricky Gervais oli mukana monissa muissa tv-sarjoissa. Ensimmäinen oli Lisäominaisuuksia -sarja, jossa esiintyi tunnettuja julkkiksia, jotka esittivät koomisia versioita itsestään kuvitteellisissa elokuvissa. Gervais loi myös oman esityksensä, Ricky Gervais -näyttely , vuonna 2010. Lisäksi Ricky Gervaisilla oli käsi luomassa esimerkiksi Derek, Elämä on liian lyhyt, idiootti ulkomailla ja Elämän jälkeen .

Stand-up-komedia: Ricky Gervais on ollut menestyvä stand-up-koomikko 1990-luvulta lähtien. Hänen stand-up-uransa nousi menestyksen jälkeen Toimisto , ja hän on kiertänyt teoillaan laajasti vuosien varrella. Netflix on lähettänyt hänen komediaerikoisuutensa useammin kuin kerran.

Nicholas Hunt / Getty Images

Elokuva: Ricky Gervais hyväksyi uransa aikana rooleja lukuisissa korkean profiilin elokuvissa. Vuonna 2005 hän ilmaisi Bugsyn roolin animaatioelokuvassa Vahva . Yksi hänen tunnetuimmista rooleistaan ​​oli 2006-luvulla Yö museossa , jossa hän soitti museojohtajaa. Myöhemmin hän toisti roolin sen jatko-osissa. Seuraavien vuosien aikana Gervais varasi rooleja esimerkiksi elokuvissa Aavekaupunki , Valehtelun keksintö ja Erityiset kirjeenvaihtajat.

Kirjoituksesta lähtien Ricky on voittanut seitsemän BAFTA-palkintoa, kaksi Emmy-palkintoa, Screen Actors Guild -palkinnon ja kolme Golden Globe -palkintoa - show, joka on järjestetty viisi kertaa.

Netflix : Vuonna 2018 Netflix maksoi Rickylle 20 miljoonaa dollaria standup-erikoistarjouksesta. Netflix oli aiemmin ostanut erikoisuutensa '' Humanity '', jonka ilmoitettiin myös olevan 20 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Ricky ansaitsi 25 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Se riitti tekemään hänestä yhden viidestä eniten palkatusta koomikosta maailmassa.

Henkilökohtainen elämä: Ricky Gervais ja hänen kumppaninsa Jane Fallon ovat päättäneet olla menemättä naimisiin tai saamasta lapsia. Vaikka Gervais on ollut mukana useissa hyväntekeväisyystoimissa, hän tunnetaan parhaiten eläinten oikeuksien tukemisesta. Vuonna 2015 ilmoitettiin, että Ricky Gervais oli luvannut jättää koko omaisuutensa eläinoikeusjärjestöille. Hän vastustaa kiivaasti kaikenlaista metsästystä, salametsästystä ja laitonta eläinkauppaa. Eläinten hyvinvointiin tähtäävien eri toimintojensa ja lahjoitustensa ansiosta Ricky Gervais on voittanut useita palkintoja, ja PETA: n kaltaiset ryhmät ovat saaneet siitä kiitosta. Lisäksi Gervais on luja ateisti ja samaa sukupuolta olevien avioliittojen kannattaja.

Vuonna 2006 pariskunta käytti noin 6,5 miljoonaa dollaria Lontoon kotiin. He listasivat tämän kiinteistön myytäväksi vuonna 2015 11,8 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2016 he muuttivat uuteen kotiin, jonka he hankkivat hieman alle 16 miljoonalla dollarilla.

Ricky Gervaisin nettovarallisuus

Ricky Gervais

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. kesäkuuta 1961 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Kirjoittaja, koomikko, näyttelijä, televisio-ohjaaja, televisio-tuottaja, käsikirjoittaja, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, elokuvatuottaja, tiskijukka
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu