Ringo Starrin nettovarallisuus

Kuinka paljon Ringo Starr on arvoinen?

Ringo Starrin nettovarallisuus: 350 miljoonaa dollaria

Ringo Starrin nettovarallisuus : Ringo Starr on englantilainen muusikko, laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, joka sai maailmanlaajuista mainetta Beatlesin rumpalina. Hän lauloi ajoittain laulua ryhmän kanssa, yleensä yhdellä kappaleella jokaisella albumilla. Hänellä on myös ollut pitkä sooloura. Ringo Starrin nettovarallisuus on 350 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Richard Starkey, joka tunnetaan paremmin nimellä Ringo Starr, syntyi 7. heinäkuuta 1940 Liverpoolissa Englannissa. Hän on konditorien Richardin ja Elsie Gleaven ainoa lapsi. Hänen vanhempansa erosivat ja erosivat, kun Ringo oli nuori poika. Hänen isänsä ei ollut tekemisissä poikansa kanssa avioeron jälkeen, ja Ringon äiti ryhtyi siivoustöihin ennen kuin palkkatyttöön. Kun Ringo oli kuusivuotias, hänellä oli rutiininen umpilisäke hänen apendisiittiin. Hän sai peritoniitin, joka. laittaa hänet koomaan useiksi päiviksi. Vuosia kestäneen toipumisensa aikana hän asui poissa perheestään Myrtle Streetin lastensairaalassa Liverpoolissa. Hänet erotettiin sairaalasta toukokuussa 1948, ja hänen äitinsä piti häntä poissa koulusta. Tämän seurauksena Ringo ei osannut lukea tai kirjoittaa kahdeksanvuotiaana. Häntä opetettiin kahdesti viikossa useita vuosia, mikä sai hänet akateemisesti kiinni. Vuonna 1953 Ringo sai tuberkuloosin ja asui sanatoriossa kaksi vuotta. Sanatorio kannusti potilaansa liittymään sairaalaryhmään sekä motoristen taitojen edistämiseksi että ikävyyden lievittämiseksi, mikä johti Ringon ensimmäiseen altistumiseen lyömäsoittimelle: välimerelliselle malletille, jolla hän löi sängynsä vieressä olevia kaappeja. Tämän seurauksena Ringo kiinnostui rumpuista.

Vuonna 1954 Ringon äiti meni naimisiin Harry Gravesin kanssa, joka on valtava big band -musiikin fani. Hän esitteli Ringon Dinah Shoren, Sarah Vaughanin ja Billy Danielsin äänityksistä.

Vapautettuaan sanatoriosta loppuvuodesta 1955 Starkey ei palannut kouluun ja lähti etsimään työpaikkaa, mutta motivaatio ja kurinalaisuus olivat puutteelliset, ja ensimmäiset yritykset ansiotyöhön osoittautuivat epäonnistuneiksi. Lopulta hänen isäisänsä sai hänet työpaikaksi oppisopimuskoekoneeksi Henry Huntille ja Sonille, Liverpoolin kouluvarusteiden valmistajalle, jossa hän ystävystyi Roy Traffordin kanssa. Kaksi sidottu yhteiseen kiinnostukseensa musiikkiin.

Kauan Ringo ja Trafford aloittivat kappaleiden harjoittamisen lounastauolla. Jouluna 1957 Graves antoi Ringolle käytetyn rumpusetin. Seuraavien vuosien aikana Ringo kehitti rumpulaitojaan ja liittyi useisiin paikallisiin bändeihin, kuten Rory Storm ja Hurricanes. Juuri silloin hän muutti nimensä Ringo Starriksi. Vuoteen 1960 mennessä Hurricanes oli yksi Liverpoolin suosituimmista bändeistä. Ringo oli Hurrikaanien kanssa, kun hän tapasi ensimmäisen kerran Beatlesin lokakuussa 1960. 15. lokakuuta 1960 hän rumpsi John Lennonin, Paul McCartneyn ja George Harrisonin kanssa, äänittäen heidän kanssaan ensimmäistä kertaa.

Ura: Hän liittyi Beatlesiin vuonna 1962 ja korvasi Pete Bestin rumpalina. Hänen omituisen rumputyylinsä, joka johtuu vasenkätisen soittamisesta oikeakätisellä soittimella, mainitaan usein modernin lyömäsoittajataiteilijan vaikutuksena. Hän lauloi lyijyä useilla Beatles-kappaleilla, mukaan lukien 'Pienellä avulla ystäviltäni', 'Keltainen sukellusvene', 'Hyvää yötä', 'Haluan olla sinun miehesi', 'Pojat' ja heidän coverinsa 'Act Naturally' -elokuvasta. Hän kirjoitti 'Älä ohita minua' ja 'Mustekalan puutarha'.

Beatlesin hajoamisen jälkeen vuonna 1970 Starr aloitti tuottelevan soolouran julkaisemalla viisitoista studioalbumia vuoteen 2010 mennessä ja tekemällä yhteistyötä useiden taiteilijoiden kanssa, mukaan lukien entinen bändikaveri Paul McCartney. Hän on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, sekä Beatlesin kanssa että heidän jakautumisensa jälkeen, ja hän kertoi lasten televisio-ohjelmista 'Thomas the Tank Engine and Friends' ja 'Shining Time Station' kummankin kauden ajan, lopulta voittamalla Emmy-palkinto Shining Time Station -elokuvasta. S

Hän on kiertänyt yli tusinan variaatioilla Ringo Starrista ja hänen All-Starr-yhtyeestään. Hänet on otettu mukaan Rock and Roll Hall of Fameen Beatlesin jäsenenä ja sooloartistina, joten hän on yksi 21 esiintyjästä useammin kuin kerran.

Hänet valittiin Modern Drummer Hall of Fameen vuonna 1998. Vuonna 2011 Rolling Stone -lukijat nimittivät Starrin kaikkien aikojen viidenneksi suurimmaksi rumpaliksi. Hän on rikkain rumpali maailmassa.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1965 Ringo Star meni naimisiin Maureen Coxin kanssa. Beatlesin manageri Brian Epstein oli paras mies. Hänen isäpuolensa Harry Graves ja George Harrison olivat todistajia. Pariskunnalla oli kolme lasta: Zak (1965), Jason (1967) ja Lee (1970). Pari erosi vuonna 1975 Starrin toistuvien uskottomuuksien jälkeen. Myöhemmin hän myönsi olevansa `` humalassa, vaimona lyöjänä ja poissaolevana isänä ''. Maureen kuoli vuonna 1994 48-vuotiaana leukemiasta.

Vuonna 1980 Starr tapasi näyttelijä Barbara Bachin Caveman-elokuvan sarjassa. He menivät naimisiin 27. huhtikuuta 1981.

Starrilla on kahdeksan lastenlasta: yksi Zakista, neljä Jasonista ja kolme Leestä. Vuonna 2016 hänestä tuli ensimmäinen Beatle, josta tuli isoisänisä

Starr on kasvissyöjä ja meditoi päivittäin. Hänen elämänlause ja motto on 'rauha ja rakkaus'

Palkan kohokohdat: Vuonna 2013, yli 30 vuotta Beatlesin hajoamisen jälkeen, Starr toi palkkaa 3 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 1971 Starr osti John Lennonin kodin Tittenhurst Park Sunninghillistä Berkshirestä ja muutti perheensä sinne.

Starr ja Bach jakavat aikansa Los Angelesin, Cranleighin, Englannin ja Monte Carlon koteihin. Hänellä on myös koti Chelsean kaupunginosassa Lontoossa, King's Roadin tuntumassa.

Ringo Starrin nettovarallisuus

Ringo Starr

Nettovarallisuus: 350 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. heinäkuuta 1940 (80 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Rumpali, laulaja, muusikko, lauluntekijä, näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, rauhanaktivisti, kuvaaja, sanoittaja, elokuvaohjaaja
Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu