Rob Dyrdek Nettovarallisuus

Kuinka paljon Rob Dyrdek on arvoinen?

Rob Dyrdek Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Rob Dyrdek nettovarallisuus: Rob Dyrdek on MTV: n todellisuustähti, entinen ammattilais rullalautailija, näyttelijä, tuottaja ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​todellisuusnäytöksissä 'Rob & Big', 'Rob Dyrdek's Fantasy Factory' ja 'Naurettavuus'.

Aikainen elämä: Dyrdek syntyi Ketteringissä Ohiossa 28. kesäkuuta 1974. Ensimmäisen rullalaudan hän sai 11-vuotiaana rullalautailija Pro Neil Blenderiltä. Tämä sytytti hänen halunsa tulla ammattilais rullalautailijaksi tuleen ja hän keskittyi siihen. Koulussa hän ajatteli kaikkia temppuja, jotka hän kokeisi myöhemmin, ja sitten koulun jälkeen hän luisteli ja harjoitteli, kunnes vanhemmat kutsuivat hänet yöksi. 12-vuotiaana hän sai sponsoroinnin ja aloitti rullalautailijan uransa. 16-vuotiaana hän lähti kotoa muuttamaan Etelä-Kaliforniaan ammattimaiseksi rullalautailijaksi.

Ura: Pian Kaliforniaan muuton jälkeen Dyrdek alkoi ajaa DC-kenkiä. DC Shoes sponsoroi Dyrdekiä vuoteen 2016 saakka. Dyrdekiä ovat tukeneet Silver Trucks, EA Skate ja Monster Energy. Dyrdek perusti Street League Skateboarding -kilpailun vuonna 2010. Kilpailu on kasvanut kansainväliseksi tapahtumaksi, jonka palkinto on 1,6 miljoonaa dollaria. Tämä kilpailu oli Rob Dyrdekin dokumenttielokuvan 'Motivaatio' painopiste. Elokuva sai ensi-iltansa Tribeca-elokuvajuhlilla vuonna 2013.

'Rob & Big' juoksi MTV: ssä kolme kautta, yli 30 jaksoa tuotettu marraskuusta 2006 huhtikuuhun 2008. 'Rob Dyrdekin Fantasiatehdas' juoksi 70 jaksoa seitsemän kauden aikana helmikuusta 2009 lähtien. 'Rob Dyrdek's Fantasy Factory' pidetään. muunnetussa varastossa, joka tunnetaan nimellä Fantasy Factory. Fantasiatehtaalla on suuri sisätilaluistinaukio, vaahtomuovi, Dyrdekin henkilökohtainen toimisto, 'lepakkohuolan' pysäköintihalli ja koripallorenkaat eri paikoissa koko kompleksissa. Dyrdek avasi ensimmäisen SafeSpot SkateSpotin ensimmäisen kauden aikana. Dyrdek teki elokuvan Street Dreams vuonna 2009 ja oli esillä myös Skate and Skate 2 -videopeleissä.

Dyrdek on asettanut 21 henkilökohtaista 'Guinness Book of World Records' - rullalautailuennätystä.

Vuonna 2011 Dyrdek esiintyi elokuvassa Jackass 3.5. Samana vuonna Dyrdek aloitti uuden näyttelyn MTV: llä nimeltä 'Naurettavuus'. Dyrdek isännöi tätä ohjelmaa kahden ystävänsä, Chanel West Coast ja Sterling Brim, rinnalla. Vuonna 2012 Dyrdek oli TV-sarjassa Punk'd - Dyrdekin jaksossa Justin Bieber yritti kepponen rullalautailijaa vastaan ​​ja epäonnistui. Dyrdek oli esillä myös vuoden 2012 dokumentissa, Odottaen salamaa, hänen ystävänsä, luistelija Danny Wayn kanssa.

Tuotantoyhtiönsä kautta hän on tuottanut ”Naurettavuutta”, CMT-sarjan ”The Dude Perfect Show” ja useita muita esityksiä.

Toby Canham / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Rob ehdotti tyttöystävänsä, Playboy Playmate Bryiana Noelle Floresin, huhtikuussa 2015 Disneylandissa. Hän keskeytti `` Aladdin '' -tuotteen voidakseen osallistua siihen tulemalla esiin norsutavaran päälle. Hän veti Floresin ylös lavalle kanssansa ja laskeutui toiselle polvelle pyytämään häntä menemään naimisiin hänen kanssaan. Robilla ja Bryianalla on kaksi lasta, poika nimeltä Kodah Dash (s. 2016) ja tytär Nala Ryan (s. 2017)

Dyrdekillä on yksi sisar. Dyrdekistä tuli vihitty ministeri Universal Life -kirkon kautta suorittamaan sisarensa häät joulukuussa 2011. Seremonia, joka oli esillä Rob Dyrdekin fantasiatehtaan jaksossa, pidettiin Fantasiatehtaalla Los Angelesissa.

Dyrdek on 5'7 tuumaa.

Hän on läheisten ystävien kanssa näyttelijänsä Chanel West Coastin kanssa.

Fantasiatehtaan jaksossa Dyrdek torjui kilpahevosen ystävälleen. Tämä johti siihen, että hänellä oli peräti 13 hevosta kerrallaan uransa aikana. Hänen hevosensa ovat kilpailleet panoksissa, mukaan lukien Kasvattaja Cup.

Hänellä on kaksi bulldogkia nimeltä Meaty ja Beefy sekä Pomeranian koira nimeltä Gretchen Weiner.

Dyrdek pitää mieluummin yksityiselämänsä poissa kamerasta näinä päivinä.

Palkan kohokohdat: Rob Dyrdek ansaitsi 60 000 dollaria per jakso Rob & Big -elokuvalle. Hän teki 100 000 dollaria jaksoa kohden Rob Dyrdekin fantasiatehtaalle.

Kiinteistöt: Kirjoittamisen jälkeen Rob omistaa kolme kartanoa aidatulla Mulholland Estates -alueella korkealla Beverly Hillsin yläpuolella. Pelkästään näihin kolmeen kotiin hän on käyttänyt lähes 25 miljoonaa dollaria. Lisätietoja kustakin näistä taloista hetkessä. Ensin joitain Dyrdek-kiinteistöjen myyntihistoriaa -

  • Toukokuussa 2008 Dyrdek käytti 2,549 miljoonaa dollaria Laurel Canyonin yläpuolella sijaitsevaan Olympus-vuoren naapurustossa sijaitsevaan kotiin, joka myytiin marraskuussa 2012 2,125 miljoonalla dollarilla, mikä oli 334 000 dollarin tappio.
  • Maaliskuussa 2013, lähes viiden pitkän vuoden jälkeen markkinoilla ja niiden ulkopuolella yhä alhaisemmilla hinnoilla, hän otti 220 000 dollarin tappion 1960-luvun puolivälin monitasoisesta modernista Hollywood Knolls -alueella lähellä Hollywood-järveä, jonka hän osti vuonna 2005 1,395 miljoonalla dollarilla. myytiin 1,175 miljoonalla dollarilla.
  • Vuonna 2016 Dyrdek myi neljän makuuhuoneen, kolmen kylpyhuoneen, 3733 neliön jalkaisen talonsa Los Angelesin Laurel Hillsin kaupunginosassa Laurel Canyonin ja Coldwater Canyonin välillä 3,5 miljoonalla dollarilla.

Mulholland Estates : Vuonna 2015 Dyrdek käytti 9,9 miljoonaa dollaria tyhjään 3,1 hehtaarin tonttiin yksinomaisessa porteilla, nimeltään 'Mullholland Estates'. Erä on koko yhteisön suurin omaisuus. Sen omisti aikoinaan laulaja Robbie Williams, joka ilmeisesti suunnitteli oman megamansionin räätälöinnin, mutta muutti myöhemmin mieltään. Rob on tiettävästi toimittanut kaupungille suunnitelmat rakentaa kartano tälle paikalle.

Muita julkisuutta, jotka tällä hetkellä omistavat omaisuutta yhteisössä, ovat Kendall Jenner, Christina Aguilera, Vanna White, Paris Hilton, Big Sean, DJ Khaled, Mike Shinoda, Tracey Edmonds ja Charlie Sheen.

Vuonna 2018 Rob Dyrdek ja hänen vaimonsa maksoivat 6 miljoonaa dollaria 4 makuuhuoneen, 7000 neliöjalan kartanosta samassa yhteisössä. He jatkoivat mittavia ja kalliita kunnostustöitä.

Joulukuussa 2019 Rob maksoi 8,5 miljoonaa dollaria THIRD Mulholland Estates -kotista. Tämä kolmas kartano on 7500 neliömetriä, ja siinä on 7 makuuhuonetta ja 10 kylpyhuonetta.

Rob Dyrdek Nettovarallisuus

Rob Dyrdek

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. kesäkuuta 1974 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Skeittilautailija, television tuottaja, käsikirjoittaja, näyttelijä, yrittäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu