Rob Lowe Nettovarallisuus

Kuinka paljon Rob Lowe on arvoinen?

Rob Lowe Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Rob Lowe nettovarallisuus ja palkka: Rob Lowe on amerikkalainen elokuva- ja televisio-näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli ensimmäisen kerran kotitalouden nimi 1980-luvulla, ja hänet tunnetaan nyt eniten roolistaan ​​televisio-ohjelmissa 'The West Wing' ja 'Parks and Recreation'.

Aikainen elämä: Robert Hepler Lowe syntyi Charlottesvillessä Virginiassa 17. maaliskuuta 1964. Hänen äitinsä työskenteli opettajana, ja hänen isänsä oli oikeudenkäynti. Hänellä on nuorempi veli, Tšad. Hänet kastettiin episkopaalikirkkoon ja kasvoi Daytonissa Ohiossa, jossa hän opiskeli Oakwood Junior High Schoolissa. Vanhempiensa avioeron jälkeen Lowe muutti veljensä ja äitinsä kanssa Point Dume -alueelle Malibussa Kaliforniassa, jossa hän opiskeli Santa Monican lukiossa.

Ura: Yksi Lowen varhaisimmista näyttelijöistä oli vuonna 1983 televisioelokuvassa Torstain lapsi. Esityksestään hän todella sai Golden Globe -palkinnon ehdokkuuden sarjassa, minisarjassa tai televisioelokuvassa parhaaksi naispuoliseksi näyttelijäksi. Hänen todellinen rooliroolinsa oli kuitenkin vuonna 1983, jolloin hän debytoi valkokankaalla Emilio Estevezin ja Patrick Swayzen rinnalla tulevan iän draamassa The Outsiders, jonka ohjasi Francis Ford Coppola. Lowe tapasi Estevezin toisen nuorisodraaman, St. Elmon tulipalo (1985), mikä vahvistaa heidän asemaansa Brat Pack -nimisen näyttelijäryhmän merkittävinä jäseninä. Sitten hän esiintyi elokuvassa About Last Night… (1986) yhdessä muiden Brat Pat -jäsenien Demi Mooren kanssa. Henkisesti vammaisen Roryn esityksestä Square Dance -elokuvassa (1987) hän sai toisen Golden Globe -palkinnon ehdokkaansa, tällä kertaa parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi.

Elokuussa 1987 Lowe debytoi lavalla Tshekovin 'Kolme sisarta' -tuotannossa Williamstownin teatterifestivaaleilla. Vuosina 1999-2003 (ja lyhyt esiintyminen vuonna 2006) Lowe soitti hahmoa Sam Seabornia televisiosarjassa 'The West Wing'. Tänä aikana hän sai Primetime Emmy -palkinnon ja kaksi Golden Globe -palkinnon ehdokasta draamasarjan parhaaksi näyttelijäksi. Poistuessaan näyttelystä hän sekä näytteli että toimi epäonnistuneen NBC-draaman The Lyon's Den (2003) tuottajana. Hän kokeili kättään uudestaan ​​vuonna 2004 sarjan Dr. Vegas ', joka myös epäonnistui. Hän palasi näyttämölle vuonna 2005 pääosassa luutnantti Daniel Kaffee Lontoon West Endin näytelmässä 'Muutama hyvä mies'. Hän jatkoi kärsimistä flopista poistuttuaan The West Wing -elokuvasta, kuten View From the Top ja televisio-elokuva Perfect Strangers (2004), mutta hänellä oli joukko menestyksiä tv-minisarjan tyylilajissa, jota hän näytteli TNT-minisarjassa. Salemin erä (2004) ja Lifetime-minisarja 'Rantatytöt' (2005).

Hän palasi säännöllisesti televisio-ohjelmiin osana Parks and Recreation -elokuvan näyttelijää vuosina 2010--2015 hahmona Christ Traeger. Toinen sarja, jonka parissa hän työskenteli, on The Grinder vuosina 2015--2016. Hän oli myös vastaava tuottaja. Tämän jälkeen hän esiintyi CBA-draamassa Code Black hahmona Ethan Willis vuosina 2016--2018. Lowe on myös esiintynyt lyhyemmissä vierailuissa esimerkiksi Californication (2011-2014), Franking & Bash (2013), 'Sinä, minä ja maailmanloppu' (2015) ja 'The Orville' (2017). Vuonna 2017 Lowe alkoi kuvailla kahden poikansa kanssa A&E -todellisuussarjaa nimeltä The Lowe Files. Se esitti heitä matkoilla, joissa he tutkivat erilaisia ​​kaupunkien myyttejä ja legendoja. Hän on esiintynyt elokuvissa kuten 'The Invention of Lying' (2009), 'Knife Fight' (2012), 'Sex Tape' (2014), 'Monster Trucks' (2016) ja 'Holiday in Wild ( 2019) ja televisioon tehdyt elokuvat 'syyttävät Casey Anthonya' (2013), 'Killing Kennedy' (2013), 'Beautiful & Twisted' (2015) ja 'The Bad Seed' (2018).

Christopher Polk / Getty Kuva

Muut projektit: Lowe on julkaistu kirjailija. Hän julkaisi muistelmansa 'Tarinat, jotka kerron vain ystävilleni' toukokuussa 2011, minkä jälkeen seurasi hänen toinen kirja 'Rakkauselämä' vuonna 2014. Hän on työskennellyt useiden tuotemerkkien edustajana, pääosissa DirecTV: n, KFC: n ja Atkinsin mainoskampanjoissa Ravintosisältö.

Henkilökohtainen elämä: Lowe tapasi Sheryl Berkoffin ensimmäistä kertaa sokkotreffillä vuonna 1983 ja sitten taas elokuvassa 'Bad Influence'. He menivät naimisiin vuonna 1991, ja heillä on kaksi poikaa yhdessä.

Vuonna 1988 Lowe oli mukana seksiskandaalissa. Siihen sisältyi videonauha hänestä seksiä 16-vuotiaan tytön kanssa Georgiassa, jossa suostumusikä oli tuolloin 14-vuotias. Nauhan toinen osa vuotaa, ja Lowe ja hänen ystävänsä harrastivat seksiä nuoren amerikkalaisen mallin kanssa Pariisin hotellihuoneessa. Tämä tallenne myytiin, ja siitä tuli yksi ensimmäisistä kaupallisesti saatavissa olevista julkkis-seksinauhoista. Maineensa vahingoittumisesta huolimatta Lowen ura elpyi lopulta ja hän on jopa pilkannut itseään kahdessa esiintymisessä Saturday Night Live -skeemikomediashow'ssa.

Hänen äitinsä, isoäitinsä ja isoäitinsä kärsivät kaikki rintasyövästä, ja äiti valitettavasti kuoli taudista vuoden 2003 lopulla. Tämän seurauksena hän on rintasyöpätietoisuuden puolustaja ja oli vuoden 2000 Lee ensimmäinen miespuolinen edustaja. Kansallinen Demin-päivän varainhankinta, joka kerää varoja rintasyövän koulutukseen ja tutkimukseen.

Kiinteistöt: Vuonna 2005 Rob ja Sheryl myivät kodin Montecitossa, Ca: ssa, 25 miljoonalla dollarilla koulutuksen miljardööri Peter Sterlingille.

Samana vuonna he maksoivat julkistamattoman summan 3,4 hehtaarin merinäköalasta muutaman minuutin päässä entisestä talostaan. He viettivät neljä vuotta rakentamalla sitä, josta tuli upea 10000 neliöjalan mukautettu koti. Kesäkuussa 2018 Lowe ja Berkoff listasivat tämän kodin 47 miljoonalla dollarilla. Vuotta myöhemmin he alensivat hinnan 42,5 miljoonaan dollariin. Läheisiin naapureihin kuuluvat Oprah, Ellen DeGeneres ja Jeff Bridges. Tässä on videokierros uskomattomasta omaisuudesta:

1. lokakuuta 2020 vahvistettiin, että Rob löysi vihdoin ostajan. Ostohinta? 45,5 miljoonaa dollaria. Wall Street Journalin mukaan ostajat olivat pääomasijoitusmikoni Jack McGinley ja hänen vaimonsa Julie. McGinleyillä on myös 10 hehtaarin kokoinen kiinteistö Massachusettsissa, jonka he hankkivat vain kaksi kuukautta ennen Montecito-ostoa 18,9 miljoonalla dollarilla.

Lunastettuaan 45,5 miljoonaa dollaria Rob ja hänen vaimonsa jatkoivat hieman kiinteistöostoksia.

30. lokakuuta 2020 paljastui, että Rob ja hänen vaimonsa olivat maksaneet 3,7 miljoonaa dollaria kartanosta Beverly Hillsissä Kaliforniassa.

Kuukautta myöhemmin, marraskuussa 2020, Rob ja Sheryl maksoivat 5,2 miljoonaa dollaria Montecitossa sijaitsevasta kodista.

Kaksi kuukautta myöhemmin, joulukuussa 2020, paljastui, että Rob ja Sheryl olivat maksaneet 13 miljoonaa dollaria uudesta Montecitossa sijaitsevasta kodista.

Rob Lowe Nettovarallisuus

Rob Lowe

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. maaliskuuta 1964 (57 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Näyttelijä, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Rob Lowen tulos

  • Länsisiipi 100 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu