Rob Zombie Nettovarallisuus

Kuinka paljon Rob Zombie on arvoinen?

Rob Zombie Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Rob Zombie Nettovarallisuus ja palkka: Rob Zombie on muusikko, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja elokuvantuottaja, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Saavutettuaan ensin mainetta rock-yhtyeen White Zombie -elokuvan frontmanina ja pääluovana voimana, Zombie on sittemmin eronnut kauhuelokuvien ohjaajana, mukaan lukien John Carpenterin vuoden 2007 uusintaversio Halloween ja vuoden 2005 kulttihitti Paholaisen hylkääminen.

Aikainen elämä: Rob Zombie syntyi Robert Bartleh Cummings 12. tammikuuta 1965 Haverhillissä Massachusettsissa. Hänen nuorempi veljensä Michael David Cummings, myös muusikko, tunnetaan myöhemmin nimellä Spider One, rock-yhtyeen Powerman 5000 laulaja. Kasvunaan Rob oli pakkomielle kauhuelokuvista ja performanssitaiteilijoista, kuten Alice Cooper, vaikutteista, jotka soittavat selkeä rooli hänen luovassa kehityksessään aikuisena. Valmistuttuaan lukiosta hän osallistui luokkiin Parsons Design School. Pelatessaan musiikkia vapaa-ajallaan hän työskenteli myös TV-tuotannon assistenttina Pee-ween leikkimökki . Parsonsissa hän tapasi tulevan White Zombie -yhtiön perustajan Sean Yseultin. He treffasivat jonkin aikaa, mutta jatkoivat yhteistyötä bändissä myös hajoamisen jälkeen.

Musiikin ura: Kolmen EP: n jälkeen, jotka eivät saaneet paljon vetovoimaa yleisöltä tai kriitikoilta, White Zombie julkaisi debyyttialbuminsa Sielu-murskain vuonna 1987 oman riippumattoman levy-yhtiönsä kautta. Mutta se oli heidän neljännen laajennetun levynsä jälkeen, joka vihdoin kiinnitti Geffen Recordsin johtajien huomion, ja Geffenin johdolla bändi julkaisi kolmannen studioalbuminsa La Sexorcisto: Devil Music Volume One vuonna 1992, josta tulee heidän ensimmäinen iso menestyksensä. Tästä albumista tuli huippuhitti singlen 'Thunder Kiss' 65 'ansiosta. Heidän neljäs ja viimeinen studioalbuminsa Astro-Creep: 2000 - Rakkauden, tuhon ja muiden sähköpään synteettisten harhojen kappaleet oli massiivinen kaupallinen hitti, joka saavutti Billboard 200: n 6. sijan useiden suosittujen sinkkujen, merkittävämmän 'Human Human than Human', ansiosta. Levyä myytiin kaksi miljoonaa kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa. Vuonna 1996 yhtye julkaisi remix-albumin, josta tuli White Zombien viimeinen virallinen projekti ennen bändin hajoamista, mutta Zombie itse jatkoi musiikin parissa työskentelyä tänä aikana yhteistyössä musiikki-idolin Alice Cooperin kanssa virallisen kappaleen parissa. Salaiset kansiot kokoelma-albumi. Mutta Zombie on toistuvasti sulkenut pois kaikenlaisen yhtyeen yhdistämisen, viitaten henkilökohtaisiin ongelmiin hänen ja bändin muiden jäsenten välillä.

Robert muutti laillisesti nimensä Rob Zombiksi vuonna 1996. Hän aloitti soolouran vuonna 1997 julkaisemalla ensimmäisen soololevynsä, Hellbilly Deluxe vuonna 1998. Tämä albumi oli sertifioitu kolminkertaiseksi platinaksi ja saavutti # 5 Yhdysvaltain Billboard-listalla. Rob on sittemmin julkaissut useita studioalbumeja, kokoelma-albumeja ja live-albumeja, pitäen edelleen käsiään musiikkimaailmassa, vaikka hänen elokuvanohjaajauransa kukoisti.

Getty Images

Ohjaajan työ: Vuonna 2003 Rob ohjasi ja kirjoitti elokuvan 1000 ruumiin talo joka ansaitsi 17 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti ja lopulta perusti siitä, mistä tulee allekirjoitus franchising. Vuonna 2005 hän ohjasi Paholaisen hylkääminen, jatkoa aikaisemmalle elokuvalle, joka sai vertailevia raivoja kriitikoilta ja faneilta. Sitten vuonna 2007 hän ohjasi Halloween , jota seurasi vuoden 2009 jatko Halloween II . Myös vuonna 2007 Zombie oli yksi monista elokuvantekijöistä, jotka kutsuttiin osallistumaan Quentin Tarantinon ja Robert Rodriguezin genre-antologiaelokuvaan Grindhouse , ohjaamalla lyhyen faux-trailerin kuvitteelliselle elokuvalle nimeltä SS: n ihmissusi-naiset. Vuonna 2012 Zombie sai joitain parhaita arvosteluja koko urastaan ​​julkaisemalla Salemin herrat . Sitten neljä vuotta myöhemmin hän julkaisi seuraavan elokuvansa, toisen kauhuelokuvan nimeltä 31 . Huolimatta melkein yksinomaisesta kiinnostuksestaan ​​kauhuelokuvaa kohtaan sekä elokuvissaan että musiikkiteoksessaan, Zombie on yrittänyt murtautua genrestä ainakin kerran - kesällä 2015 ilmoitettiin, että hän ohjaa Kohonnut kulmakarvat , elämäkerta kuuluisasta koomikosta Groucho Marxista (jonka hahmojen nimet ovat toistuva motiivi joissakin Zombien elokuvissa), mutta julkaisupäivää ei koskaan ilmoitettu ja projekti näyttää pysähtyneen. Vuonna 2019 hän ohjasi kolmannen erän, joka on tullut tunnetuksi nimellä Firefly alkoi trilogia 1000 ruumiin talo: 3 helvettiin .

Elokuvien ulkopuolella Zombie ohjasi yhden jakson CSI: Miami ja standup-komedian erikoisuus Tom Papa: Asu New Yorkissa .

Muut projektit: Zombie on jostain syystä tehnyt äänikomedioita James Gunnin ohjaamissa elokuvissa Luikerrella vuonna 2006. Hänen luottamattoman äänensä kuuluu myös Super ja Galaksin Vartijat elokuvia. Hän esiintyi myös ääninäyttelijänä 2003-luvulla Spider-Man: Uusi animaatiosarja ja Oikeuden puolustajat, ja 2016-luvut Herra Pickles . Ja Zombie on kirjoittanut useita lyhytaikaisia ​​sarjakuvasarjoja.

Rob Zombie Lainaus rahasta: 'En tee mitään rahojen takia. Minun ei tarvitse. Olisin voinut jäädä eläkkeelle White Zombien jälkeen ja olla kunnossa. Rahalla ei ole väliä. Mutta on edelleen ansaittava hyvää elantoa jopa kapealla. Hauska on, että ajan myötä kapealla tavaralla on yhä suurempi. '

Henkilökohtainen elämä: Zombie on ollut naimisissa Sheri Moon Zombien kanssa Halloweenista 2002 lähtien. He ovat sekä vegaaneja että Ihmiset eläinten eettiseen kohteluun (PETA) kannattajia.

Kiinteistöt: Vuonna 1999 Rob osti kodin Los Angelesiin 1,8 miljoonalla dollarilla. Hän myi tämän kiinteistön vuonna 2014 3,555 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2016 hän osti kodin Hollywood Hillsistä 2,5 miljoonalla dollarilla. Rob ja hänen vaimonsa Sheri Moon Zombie omistavat myös 5000 neliömetrin talon Woodburyssä Connecticutissa.

Rob Zombie Nettovarallisuus

Rob Zombie

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. tammikuuta 1965 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,778 m)
Ammatti: Muusikko, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, säveltäjä, elokuvantuottaja, näyttelijä, lauluntekijä, musiikkituottaja, laulaja, ohjelmoija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu