Robbie Williams lisää Wynn -esityksiä; Barry Manilow -esitykset myynnissä

Robbie Williams esittää kuusi esitystä Encore -teatterissa Wynn Las Vegasissa maaliskuussa. (Kohteliaisuus)Robbie Williams esittää kuusi esitystä Encore -teatterissa Wynn Las Vegasissa maaliskuussa. (Kohteliaisuus) Barry Manilow nähdään kansainvälisessä teatterissa torstaisin 19. heinäkuuta 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Barry Manilow nähdään New Yorkin tunnelmassaan kansainvälisessä teatterissa torstaina 19. heinäkuuta 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Jos haluat lainata crapsissa käytetyn termin, Robbie Williams rullaa laatikkoautoja Wynn Las Vegasissa.

Se on kaksinkertainen kuuden Williamsin aikataululle Encore Theatressa. Brittiläinen show-mies, pop-taiteilija ja TV-tähti on lisännyt kuusi päivämäärää nykyiseen kuuden esityksen aikatauluun teatterissa. Uudet esitykset ovat 19.-29.6., Ja ne ovat myynnissä tiistaina klo 7.00. Liput maksavat 59,50–200 dollaria (miinus maksut) ja ovat saatavilla osoitteesta WynnLasVegas.com tai 702,770,9966).

Sillä välin, Barry Manilow on ilmoittanut myynnin päivämäärät vuoden 2019 esityksilleen Westgate Las Vegasissa. Manilow'n esitykset on määrätty tietyille viikonloppuille 14. – 16. Helmikuuta-13. – 15. Kesäkuuta. Nämä esitykset vaihtelevat 39,95 dollarista 329,75 dollariin (miinus maksut) ja ovat myynnissä keskiviikkona kello 10 Westgate Las Vegasissa osoitteessa 800.222.5361 tai verkossa osoitteessa www.barrymanilow.com tai www.westgatelasvegas.com .

Manilow'n paluu on sama kuin hotellin 50 -vuotisjuhla. Se avattiin kansainvälisenä vuonna 1969, ja Barbra Streisand Kansainvälisen teatterin ensimmäisenä pääesiintyjänä ja Elvis Presleyn showroomin ensimmäisenä supertähtinä.

Barry Manilow on harvinainen lahjakkuus, joka pystyy jatkuvasti esittämään hittikonsertin, joka jännittää vieraitamme yöstä toiseen, Westgate Resortsin perustaja ja toimitusjohtaja David Siegel sanoi lausunnossaan. Hän on ikoninen, kerran sukupolvessa esiintyvä esiintyjä, ja olemme innoissamme siitä, että hän on päättänyt tehdä kuuluisasta kansainvälisestä teatteristamme kotinsa osana Westgaten 50-vuotisjuhlavuotta vuonna 2019.

Manilow sulki vuoden 2018 sarjansa hotellissa energisesti ja ilkikurisesti. Perjantaina hän potkaisi sanoituksia yhdelle kuuluisista hitteistään, Even Now, ja aloitti kappaleen uudelleen sanoen: Now you tietää tämä esitys ei ole synkronoitu! Kun hän oli tanssinut Donna Summer/disco -version Can It It Be Magicista, hän kutsui tuttua linjaa What is sinun 75-vuotias isoisä tekee tänään?

Robbie Williams Live In Las Vegas -tuotannon pääesiintyjä Williams on itse kykenevä show-mies, joka on myynyt alkuperäisen kuuden esityksensä 6. – 16. Maaliskuuta. Williams on myynyt 77 miljoonaa levyä kansainvälisesti solistina ja bändin Take That kanssa. Hän on voittanut 18 BRIT -palkintoa, brittiläiset vuosittaiset musiikkipalkinnot, ja hänellä on useimpien BRIT -levyjen ennätys taiteilijan voittama (13 solistina, viisi Take Thatin kanssa). Nopea lipunmyynti ei ole Williamsille mitään uutta. hänen vuoden 2006 maailmankiertueensa muutti 1,6 miljoonaa lippua yhdessä päivässä.

Vaimonsa kanssa, kuukaudessa, ja Simon Cowell ja Sharon Osbourne , Williams on X Factorin tuomari Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja on juuri päässyt maailmankiertueelle. Aiemmin tässä kuussa hän lähetti sähköpostiviestin: Useimpien ihmisten unelma on vierailla Las Vegasissa ainakin kerran elämässään, luulenpa mistä päin maailmaa tahansa. Se on legendojen paikka ja minulla on kunnia saada kutsu pelata siellä ensi vuonna.