Robert De Niro Nettovarallisuus

Kuinka paljon Robert De Niro on arvoinen?

Robert De Niro Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

Robert De Niro Nettovarallisuus ja palkka: Robert De Niro on amerikkalainen elokuva- ja näyttelijä, tuottaja ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria. Robert De Niro on yksi elokuvan suurimmista näyttelijöistä. Hän on esiintynyt klassisissa elokuvissa, kuten Taxi Driver, Raging Bull, Goodfellas ja The Godfather II. De Niro syntyi 14. elokuuta 1943 New Yorkissa. Hän oli kahden taiteilijan poika. Hänen äitinsä Virginia Admiral oli taidemaalari ja hänen isänsä Robert De Niro Sr. oli abstrakti ekspressionistinen taidemaalari ja kuvanveistäjä. De Niron vanhemmat erosivat, kun hän oli kolme, ja äiti kasvatti häntä myöhemmin Greenwich Villagessa.

Aikainen elämä : Robert teki kymmenvuotiaana debyyttinsä pelkurina leijona koulunsa The Wizard of Oz -tuotannossa. Ja näin toimiva vika kiinni. 16-vuotiaana hän keskeytti koulun harjoittamaan näyttelijöihinsä. De Niro opiskeli legendaaristen valmentajien Lee Strasbergin ja Stella Adlerin johdolla. 20-vuotiaana De Niro sai ensimmäisen elokuvaroolinsa The Wedding Party -elokuvassa, jonka ohjasi Brian De Palma . Kaksi jatkoivat jälleen yhteistyötä `` Hei äiti '' -ominaisuudessa.

Robert ei saanut täyttä valotusta, ennen kuin hän soitti kuolevaa baseball-pelaajaa elokuvassa 'Bang the Drum Slowly'. De Niro aloitti vuosikymmeniä kestäneen yhteistyön johtajan kanssa Martin Scorsese Mean Streets -elokuvan kanssa. Vuonna 1974 De Niro ansaitsi ensimmäisen Oscar-palkintonsa kuvaamalla nuorta Don Vito Corleonea vuonna Francis Ford Coppolan 'Kummisetä II'.

Elokuvan menestys : Sieltä De Niron ura lähti liikkeelle. Hänellä oli joukko ylistettyjä esityksiä taksinkuljettajasta Deer Hunteriin, jälkimmäinen ansaitsi hänelle uuden Oscar-ehdokkuuden. Travis Bicklen osa taksinkuljettajasta tekisi hänestä kuvakkeen. Hänen lauseestaan ​​'Sinä puhut minulle' (josta De Niro improvisoi) tulee klassisen linjan amerikkalaisessa elokuvassa.

De Niro on kovaa menetelmää näyttelijä. Hän työskenteli taksinkuljettajana pelaamaan Travis Bicklea. Hän asui Sisiliassa 'Kummisetä II' varten. Hän oppi soittamaan saksofonia kappaleelle New York, New York. Vuonna 1980 hän koetti kaiken pelaamaan tosielämän nyrkkeilijää Jack Lamotta Martin Scorsesen Raging Bull -elokuvassa. De Niro oppi nyrkkeilemään ja sai 60 kiloa osaa. Ponnistelu osoittautuisi aikansa arvoiseksi, kun Robert voitti parhaan näyttelijän Oscar-palkinnon.

Vuonna 1993 De Niro teki debyyttinsä A Bronx Tale -elokuvassa. Elokuvan on kirjoittanut näyttelijätoveri Chazz Palmiteri, ja se perustui hänen yhden miehen esitykseen Palminterin röyhkeästä nuoruudesta. Elokuva hylättiin, mutta on löytänyt pienen yleisön julkaisun jälkeen. De Niro palasi ohjaajan tuolille vasta vuonna 2006 The Good Shepherd -elokuvan kanssa.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä : De Niro asuu tällä hetkellä New Yorkissa, jossa hän on sitoutunut rakentamaan TriBecan alueen. Hän on sijoittanut rahansa ja aikansa TriBeca-elokuvajuhlille, TriBeca-tuotantoon ja TriBeca-grilliin.

Vuonna 1997 hän avioitui Grace Hightowerin kanssa. Heillä olisi vain vuosi myöhemmin poika Elliot. Elliotin lisäksi De Nirolla on toinen poika nimeltä Raphael, joka oli ensimmäisestä avioliitostaan ​​Dianne Abbottin kanssa. Hän hyväksyi Abbottin tyttären Drenan, joka oli Abbottin entisestä suhteesta. Hänellä on myös kaksoispoikia, jotka ovat syntyneet korvaavan äidin in vitro -hedelmöityksellä.

Robert haki avioeroa vuonna 1999, mutta lopulta he sovittelivat, kunnes lopulta erosivat lopullisesti vuonna 2018. Lisätietoja avioerotaistelusta muutamassa kappaleessa.

Liiketoiminta : Näyttelyn ulkopuolella Robert De Niro on erittäin menestyvän Nobu-ravintolaketjun perustaja yhdessä Nobu Matsuhisa . Nykyään maailmassa on yli 40 Nobu-toimipistettä. On raportoitu, että Nobu-imperiumi tuottaa vuosittain useita satoja miljoonia dollareita. Robert on myös New Yorkin The Greenwhich -hotellin omistaja.

Vuonna 2017 Robert ja australialainen miljardööri James Packer ilmoittivat suunnitellusta 'Paradise Found' -nimisestä luksuskeskuksesta, joka tulee olemaan Itä-Karibian saarella Barbudalla.

Robert De Niro Nettovarallisuus ja avioerotaistelu : Robertin entinen vaimo Grace Hightower jätti kesäkuussa 2019 oikeudelliset asiakirjat osana meneillään olevaa avioeroa, joka antoi tarkat tiedot heidän taloudestaan ​​ja varallisuudestaan.

Gracen hakemuksen mukaan Robertin nettovarallisuus on vähintään 500 miljoonaa dollaria ja että hän ansaitsi 250-300 miljoonaa dollaria pelkästään vuosina 2004 ja 2018, josta suurin osa tuli hänen laajenevasta Nobun imperiumistaan. Kummankin vuonna 2004 allekirjoittaman ennakkomaksun mukaan armo olisi velkaa miljoona dollaria vuodessa avioliittovuosien lukumäärästä, 6 miljoonan dollarin huoneistosta, 500 000 dollaria käteisenä ja puolet alkuperäisen asuinpaikkansa arvosta. Neiti Hightower jätti kuitenkin esitykset, joissa haettiin 50 prosenttia näyttelijän omaisuudesta, väittäen, että hän piti häntä pimeässä talouden suhteen yli vuosikymmenen ajan.

Myöhempi avioliittosopimuksen tulkinta, sellaisena kuin se paljastettiin tuomioistuimen asiakirjoissa, vaati Robertia maksamaan Gracelle miljoona dollaria vuodessa, jonka hän ansaitsi vähintään 15 miljoonaa dollaria, mikä on useimmat vuodet. Jos hän ansaitsee vähemmän, hän maksaa suhteellisesti vähemmän Gracelle.

Heinäkuussa 2020, kun avioero raivosi, Grace jätti valituksen tuomioistuimelle toteamalla, että Robert oli epäoikeudenmukaisesti vähentänyt kuukausittaisen American Express -lisänsä 100 000 dollarista 50 000 dollariin. De Niron vastauksessa väitettiin, että COVID-19-kriisin vuoksi hänen tulonsa ovat kuivuneet ja hänen liike-imperiuminsa on vapaassa pudotuksessa. Hänen kerrotaan joutuneen lainaan 500 000 dollaria kattamaan osan Nobun kasvavista veloista. Hänen asianajajansa väittivät, että Nobu menetti 3 miljoonaa dollaria huhtikuussa ja 1,9 miljoonaa dollaria toukokuussa. Hänen asianajajansa väittivät myös, että De Niro olisi 'onnekas, jos hän ansaitsee 7,5 miljoonaa dollaria' vuonna 2020.

Hightowerin lakimiehet väittivät, että Robertilla oli käytti COVID-pandemiaa ... kiinnittääkseen sen vaimolleen taloudellisesti. En ole sitä mieltä, että mies, jolla on 500 miljoonan dollarin arvoinen pääsy ja joka maksaa 30 miljoonaa dollaria vuodessa, yhtäkkiä maaliskuussa hänen on vähennettävä [puolisoiden tukea] 50 prosentilla ja kiellettävä hänet talosta. '

Asian tuomari päätti lopulta, että Amex-korvauksen vähentäminen 50 000 dollariin ei ollut kohtuutonta, mutta määräsi myös Robertin maksamaan Gracelle 75 000 dollaria auttaakseen häntä löytämään kesämökin, koska Robert asuu tällä hetkellä heidän entisessä ensisijaisessa kodissaan.

Robert De Niro Nettovarallisuus

Robert De Niro

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. elokuuta 1943 (77 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvatuottaja, elokuvaohjaaja, ääninäyttelijä, televisio tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Robert De Niro Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Pikku Fockers 20 000 000 dollaria
 • Kivi 2 500 000 dollaria
 • Tapaa Fockers 20 000 000 dollaria
 • Analysoi se 20 000 000 dollaria
 • Showtime 17 500 000 dollaria
 • Pisteet 15 000 000 dollaria
 • Tapaa vanhemmat 13 500 000 dollaria
 • Analysoi tämä 8 000 000 dollaria
 • Ronin 14 000 000 dollaria
 • Vuodepaikat 6 000 000 dollaria
 • Viimeinen Tycoon 200 000 dollaria bruttomäärästä
 • Taksinkuljettaja 35000 dollaria
 • Hääjuhlat 50 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu