Robert Downey Jr: n nettovarallisuus

Kuinka paljon Robert Downey Jr on?

Robert Downey Jr: n nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria

Robert Downey, nuorempi, nettovarallisuus: Robert Downey, Jr on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Robert Downey, Jr., tunnetaan nykyään todennäköisesti laajimmin roolistaan ​​Iron Manina samannimisessä Marvel-franchising-ohjelmassa. Hän on ehkä yhtä yhtä tunnettu vakavien päihdekysymysten voittamisesta ja uransa uudelleensuunnittelusta.

Aikainen elämä: Robert Downey, nuorempi, syntyi 4. huhtikuuta 1965 New Yorkissa. Hänen isänsä on Robert Downey vanhempi, kirjailija, näyttelijä ja ohjaaja. Hänen äitinsä on Elsie Ann Downey, näyttelijä, joka esiintyi monissa miehensä elokuvissa. Downey Jr.: llä on vanhempi sisar Allyson. Perhe asui Greenwich Villagessa. Downey vanhempi oli huumeriippuvainen, joka antoi pojalleen mahdollisuuden kokeilla marihuanaa, kun hän oli kuusi. Downeyn vanhemmat erosivat vuonna 1987, ja hän muutti isänsä kanssa Kaliforniaan. Downey osallistui Santa Monican lukioon samaan aikaan kuin Rob Lowe, Emilio Estevez, Charlie Sheen, Holly Robinson-Peete, Ramon Estevez, Renee Estevez ja Dean Cain. Downey keskeytti lukion vuonna 1982 ja muutti takaisin New Yorkiin jatkamaan näyttelijäuraa.

Ura: Downeylla oli useita rooleja teatterissa ennen kuin hän laski työpaikan osana uutta, nuorempaa, Saturday Night Live -tapahtumaan palkattua joukkoa 1980-luvun puolivälissä Joan Cusackin, Nora Dunnin, Anthony Michael Hallin, Jon Lovitzin, Dennis Millerin rinnalla. Randy Quaid, Terry Sweeney ja Danita Vance. SNL-kausi 1985-1986 sai kauhistuttavat arvosanat ja kaikki uudet vuonna 1985 palkatut näyttelijät erotettiin. Vuonna 1985 Downey Jr. soitti lukion kiusaajaa John Hughesin Weird Science -elokuvassa. Vuonna 1987 hän soitti Julian Wellsia, huumeriippuvaista rikas poikaa elokuvassa Vähemmän kuin nolla. Sieltä hän jatkoi pääosaa vuonna 1989 elokuvassa 'Mahdollisuudet ovat' Cybill Shepherdia vastapäätä, 1990-luvun 'Air America' ​​Mel Gibsonia vastapäätä ja vuonna 1991 'Soapdish' Sally Fieldin, Whoopi Goldbergin ja Kevin Klinein kanssa. Vuonna 1992 hän näytteli Charlie Chaplinina elokuvassa Chaplin. Hänet nimitettiin parhaan näyttelijän Oscariksi roolistaan ​​Chaplinissä.

Huumeongelmat: Downeyn ura osui karkeaan paikkaan, kun hänen huumeidenkäyttönsä meni hallintaan. Vuosina 1996-2001 hänet pidätettiin useita kertoja huumeista. Hänen todettiin omistavan kokaiinia, heroiinia ja marihuanaa eri aikoina. Hän osallistui useisiin huumeiden kuntoutusohjelmiin, mutta uusiutui joka kerta. Huhtikuussa 1996 Downey kiihtyi Sunset Boulevardia pitkin ja vetäytyi. Hänen todettiin olevan hallussaan heroiinia, kokaiinia ja purettua .357 Magnumin käsiaseita. Hänet pidätettiin. Kuukautta myöhemmin Downey oli ehdolla, ja hän tuli naapurin taloon jonkin vaikutuksen alaisena ja meni nukkumaan naapurinsa vuoteisiin. Hänelle annettiin kolmen vuoden koeaika ja hän valtuutettiin suorittamaan huumeiden testaus. Hän jäi yhdestä tuomioistuimen määräämästä huumetestistä vuonna 1997 ja hänet lähetettiin L.A. County -vankilaan kuudeksi kuukaudeksi. Kaksi vuotta myöhemmin hän jätti uuden huumetestin ja hänet pidätettiin uudelleen. Tällä kertaa hänet tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen Kalifornian päihteiden väärinkäyttökeskuksessa ja osavaltion vankilassa. Hän vietti melkein vuoden päihteiden väärinkäsittelylaitoksessa, antoi 5000 dollarin takuumaksun ja oli oikeutettu ennenaikaiseen vapautukseen.

Viikko vankilasta vapauttamisensa jälkeen hän liittyi Ally McBealin näyttelijöihin. Hän voitti kultaisen maapallon parhaasta naispääosasta minisarjassa tai televisioelokuvassa roolista. Kiitospäiväviikonloppuna vuonna 2000 Downey pidätettiin päihtyneenä ja kokaiinin ja Valiumin hallussa. Huhtikuussa 2001 LAPD-upseeri löysi Downeyn vaeltavan paljain jaloin Culver Cityssä. Hänet pidätettiin epäiltynä valvotun aineen käytöstä. Hänen järjestelmässään havaittiin kokaiinia, mutta hänet vapautettiin kuitenkin muutama tunti myöhemmin. Tämän pidätyksen jälkeen hänet erotettiin Ally McBealilta. Hänet lähetettiin uudelleen huumeiden kuntoutukseen ja hänet asetettiin koeajaksi kolmeksi vuodeksi.

Alberto E.Rodriguez / Getty Images

Paluu uraan: Downeyn ei ollut helppoa aloittaa uraansa uudelleen, kun hän lopulta voitti huumeidemoninsa. Hän ei ollut toivottava, koska tuotannon käyttämät vakuutusyhtiöt antoivat Downeylle liian korkean hinnan, ja elokuvantekijät eivät olleet kiinnostuneita maksamaan sitä Downeylta. Melow Gibson, joka oli ollut Downeyn ystävä Air Amerikan jälkeen, teki Downeyn uran toisen puoliskon mahdolliseksi. Hän maksoi Downeyn vakuutuslainan henkilökohtaisesti The Singing Detective -elokuvasta. Kun Downey suoritti elokuvan onnistuneesti ilman ongelmia, muut elokuvantekijät olivat valmiita palkkaamaan hänet uudelleen.

Sitten, vuonna 2007, hänelle annettiin elinikäinen rooli, kun hänet valittiin Tony Starkiksi elokuvassa Iron Man. Ensimmäinen Iron Man -elokuva ilmestyi keväällä 2008. Downey kiitettiin kriittisesti hänen esityksestään Iron Man -elokuvassa. Hän esiintyi myös Tony Starkina kahdessa Iron Man-jatko-osassa vuosina 2010 ja 2013 sekä vuoden 2008 The Incredible Hulk -elokuvassa, vuoden 2015 Avengers: Age of Ultron -elokuvassa, 2016-elokuvassa Captain America: Civil War, 2017-elokuvassa Spider. -Mies: Kotiinpaluu, vuoden 2018 Avengers: Infinity War, vuoden 2019 Avengers: Endgame ja vuoden 2020 Musta leski.

Downey esiintyi myös komedia Tropic Thunder -elokuvassa, josta hänet nimitettiin Oscar-palkinnoksi parhaaksi naisnäyttelijäksi. Downey valittiin uudeksi kuuluisaksi hahmoksi, kun hän sai roolin Sherlock Holmesina vuonna 2009 samannimisessä elokuvassa. Hän on toistanut roolinsa kuuluisana kuvitteellisena etsivänä vuonna 2011 julkaistussa Sherlock Holmes: A Game of Shadows -ohjelmassa, ja hän aikoo pelata Holmesia uudelleen kolmannessa elokuvassa, joka on tarkoitus julkaista joulukuun 2021 lopulla.

Henkilökohtainen elämä: Pyörremyrskyn 42 päivän seurustelun jälkeen Downey meni naimisiin näyttelijän ja laulajan Deborah Falconerin kanssa 29. toukokuuta 1992. Downeyn huumeiden käyttö ja monet kuntoutusmatkat päättivät avioliiton vuonna 2001. Falconer lähti Downeystä ja otti poikansa Indion (s. 1993) mukanaan. . Downey ja Falconer erosivat vuonna 2004.

Vuonna 2003 Downey tapasi Susan Levinin, elokuvajohtajan Gothikan sarjassa. Hän hylkäsi hänen treffipyyntönsä kahdesti. Lopulta hän ei voinut enää kieltää niiden välistä kemiaa. Downey ehdotti Levinille 30. syntymäpäiväänsä edeltävänä iltana marraskuussa 2003. He menivät naimisiin vuonna 2005. Helmikuussa 2012 syntyi heidän poikansa Exton. Marraskuussa 2014 syntyi heidän tyttärensä Avri.

Downey on ollut raittiina huumeista ja alkoholista heinäkuusta 2003 lähtien. Hän hyvittää vaimonsa Susanin auttavan häntä voittamaan riippuvuutensa. Downey on ollut 12-vaiheisten palautusohjelmien jäsen.

Palkan kohokohdat : Robert ansaitsi kesäkuusta 2016 kesäkuuhun 2017 noin 50 miljoonaa dollaria, joten hänestä tuli yksi maailman parhaiten palkattuista näyttelijöistä. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana hän ansaitsi 80 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 65 miljoonaa dollaria.

RDJ ansaitsi vain 500 000 dollaria ensimmäisestä Iron Man -elokuvasta. Marvelin ulkopuolella eräät hänen suurimmista palkkapäivistään sisältävät 12 miljoonaa dollaria vuoden 2010 elokuvalle 'Eräpäivä' ja 15 miljoonaa dollaria vuoden 2011 elokuvalle 'Sherlock Holmes: Varjojen peli'. Eri lipputulotavoitteista riippuen Robert ansaitsee vähintään 40 miljoonaa dollaria ja jopa 75 miljoonaa dollaria Avengers: Endgame -alennuksesta. Hänellä on myös tuottoisa hyväksymissopimus kiinalaisen puhelinyhtiön OnePlusin kanssa.

Robert Downey, Jr: n kokonaistulot Marvelista
Rautamies I 500 tuhatta dollaria
Iron Man II 10 miljoonaa dollaria
Rautamies III 75 miljoonaa dollaria
Kostajat 50 miljoonaa dollaria (10 miljoonan dollarin perusta + 40 miljoonan dollarin taustapalkki)
Avengers: Ultronin ikä 40 miljoonaa dollaria
Kapteeni Amerikka: sisällissota 40 miljoonaa dollaria
Hämähäkkimies Kotiinpaluu 15 miljoonaa dollaria
Kostajat: Infinity War 40 miljoonaa dollaria
Avengers: Loppupeli 75 miljoonaa dollaria
Kaikki yhteensä 345,5 miljoonaa dollaria

Kiinteistöt : Robert omistaa useita koteja Los Angelesin alueella. Hänellä on ollut 4 miljoonan dollarin koti Santa Monicassa vuodesta 2012. Vuonna 2009 hän käytti 13,44 miljoonaa dollaria ostamaan seitsemän hehtaarin suuruisen talon Malibussa, jossa on ratsastustilat. Hän omistaa toisen talon Malibussa, jonka hän osti vuonna 2017 4 miljoonalla dollarilla. Hänellä on useita asuin- ja liikekiinteistöjä Venetsiassa Kaliforniassa, 2,5 miljoonan dollarin koti Tyynenmeren Palisadesissa ja rantakoti Manhattanin rannalla. Robertin kiinteistökannan arvo on todennäköisesti vain 40-50 miljoonaa dollaria.

Robert Downey Jr: n nettovarallisuus

Robert Downey Jr.

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. huhtikuuta 1965 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,74 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, laulaja-lauluntekijä, koomikko
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Robert Downey Jr Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Avengers 50 000 000 dollaria, kun lipputulot ja taustapalkkiot otetaan huomioon
  • Sherlock Holmes: Varjopeli 15 000 000 dollaria
  • Eräpäivä 12 000 000 dollaria
  • Iron Man 2 10 000 000 dollaria
  • Sherlock Holmes 9 000 000 dollaria
  • Rautamies 500 000 dollaria
  • Peli 6 $ 100 / päivä
  • Vaaravyöhyke 500000 dollaria
  • Richard III 50000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu