Robert Kardashian Jr: n nettovarallisuus

Paljonko Robert Kardashian Jr Worth on?

Robert Kardashian Jr: n nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Rob Kardashian Jr: n nettovarallisuus: Rob Kardashian Jr. on amerikkalainen todellisuustähdetähti ja lahjakkuuspäällikkö, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Rob Kardashian on tunnetuin siitä, että hän on Kardashian-perheen jäsen. Sen lisäksi, että se on yksi hitti-reality-tähdistä Kardashialaisten kanssa pysyminen ja Khloe ja Lamar , hän on tehnyt nimensä mallina ja lahjakkuuspäällikkönä.

Aikainen elämä: 17. maaliskuuta 1987 Los Angelesissa syntynyt Rob Kardashian Jr. on yksi Robert Kardashianin (jolta hän saa kuuluisan nimensä) ja Kris Houghton Kardashian Jennerin neljästä lapsesta. Hänen sisarensa ovat Kim, Khloe ja Kourtney. Hänen puolisiskonsa ovat Kyle ja Kendall. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1991 ja hänen äitinsä meni naimisiin olympiaurheilijan Bruce Jennerin kanssa samana vuonna. Hänen isänsä kuoli syyskuussa 2003 kurkun syöpään. Rob Jr. on valmistunut Etelä-Kalifornian Marshallin kauppakorkeakoulusta vuonna 2009.

Ura: Vuodesta 2007 lähtien Rob Jr. on esiintynyt elokuvassa Keeping Up With Kardashians, reality show E! hänestä ja hänen perheensä elämästä. 18. kausi kantaesitettiin maaliskuussa 2020.

Kardashian on ottanut useita yrityshankkeita PerfectSkin, Rival Spot, BG5, ja viime aikoina lanseerasi oman sukkalinjansa Arthur George, samalla kun hän suunnitteli miesten linjan Scott Disickin kanssa Kardashian-kokoelma varastossa Sears. Lahjakkuusagenttina Kardashian oli olennainen osa pop-ryhmän muodostumista ja menestystä BG5 . Ryhmä, jota alun perin johti äitinsä Kris, on esiintynyt televisiossa Kardashialaisten kanssa pysyminen . Vuonna 2012 Kardashian toimi yhtenä Miss USA: n viimeisistä tuomareista. Myös vuonna 2012 Kardashian osallistui Foxin treffipelinäyttelyyn The Choice.

Rob & Chynan spin-off-todellisuussarja kantaesitti syyskuussa 2016. Se seurasi Rob Jr: n suhdetta malliin Blac Chynaan valmistautuessaan ensimmäiseen vauvaansa. Oli kuusi tunnin pituisia jaksoja ja erityinen esitys heidän lapsensa syntymästä, ja näyttely päättyi joulukuussa.

Rob Kardashian on esiintynyt myös suositussa TV-peliohjelmassa Tanssia tähtien kanssa , näyttelyn 13. kauden aikana. Hän oli pariksi Cheryl Burken kanssa ja päätyi siihen pidemmälle kuin hänen sisarensa Kim Kardashian teki esiintyessään näyttelyn kaudella seitsemän. Kardashian oli lähellä pudotusta neljännellä viikolla, mutta päätyi parhaiten tanssijaksi ja pääsi finaaliin Burken kanssa. Cheryl ja Rob päätyivät toiseksi.

Stephen Lovekin / Getty Images

TV-palkka : Kardashianin kanssa tekemänsä sopimuksen mukaan Rob ansaitsee taatusti vähintään miljoonan dollarin peruspalkan vuodessa. Vuoden 2018 aikana hän otti askelen taaksepäin ja hyväksyi sen sijaan 50 000 dollaria per jakso, jossa hän todella esiintyi. Blac Chynan kanssa pidätystaistelussa toimitettujen asiakirjojen mukaan Robyn kuukausitulot laskivat keskimäärin 100 000 dollarista alle 10000 dollariin. Sellaisena hän jätti marraskuussa 2018 paperityöt, joiden tarkoituksena oli vähentää hänen 20000 dollarin puolisoiden tukimaksuja kuukaudessa ja jopa peruuttaa ne, koska Blac Chyna teki 60 000 dollaria kuukaudessa.

Hyväksynnät: Rob ja hänen perheensä tekevät suurimman osan rahastaan ​​suurista suosituksista tuotteille, kuten Coca Cola. He maksoivat kumpikin 75 000 - 300 000 dollaria hyväksyntää kohti sosiaalisen median myyntipisteissä, kuten Instagram, Facebook ja Twitter.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 2011 hänellä oli hyvin julkinen jako tyttöystävän kanssa Adrienne bailon . Heidän suhteensa dokumentoitiin Kardashianin kanssa pysymisestä. Myöhemmin hän myönsi, että tämä hajoaminen oli seurausta hänen omasta uskottomuudestaan ​​suhteessa. Rob vahvisti Twitter-tilinsä kautta, että hän ja Rita Ora tapasivat lokakuussa 2012. Joulukuussa 2012 kuitenkin paljastui, että he olivat jo hajonneet.

Tammikuussa 2016 Rob aloitti treffimallin Blac Chyna . He olivat kihloissa vain kolme kuukautta myöhemmin ja kuukauden kuluttua pariskunta paljasti odottavansa ensimmäistä lastaan. Heidän tyttärensä Dream Renee Kardashian syntyi marraskuussa 2016. Kuukautta myöhemmin pari ilmoitti jakautumisestaan ​​sosiaalisessa mediassa. Heinäkuussa 2017 Kardashian teki joukon röyhkeitä Instagram-viestejä (poistettu), jotka syyttivät Chynaa hänen huijaamisesta. Hän julkaisi myös seksuaalisia kuvia hänestä, mikä sai Chynan saamaan väliaikaisen pidätysmääräyksen Rob Jr.

Robert Kardashian Jr: n nettovarallisuus

Rob Kardashian

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. maaliskuuta 1987 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,79 m)
Ammatti: Malli, seurustelija, TV-persoonallisuus
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu