Robert Kardashian Nettovarallisuus

Paljonko Robert Kardashian on arvoinen?

Robert Kardashian Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Robert Kardashian Nettovarallisuus: Robert Kardashian oli amerikkalainen asianajaja ja liikemies, jonka nettovarallisuus oli kuolemansa aikaan 30 miljoonaa dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen. Robert Kardashian oli ensimmäinen Kardashian-perheen jäsen, josta tuli kuuluisa, ja hän loi perustan muiden perheenjäsentensä myöhemmälle menestykselle. Näihin kuuluvat hänen vaimonsa Kris ja hänen lapsensa Khloe, Kim Kardashian , Robert Kourtney ja Robert Jr. Ennen kuin Robert otti otsikoita työstään OJ Simpson -asiassa, hän oli kokenut pitkän ja menestyvän lakimiehen uran. Hän jatkoi myös erilaisia ​​yrityshankkeita ja yrittäjähankkeita.

Aikainen elämä: Robert Kardashian syntyi Los Angelesissa 22. helmikuuta 1944. Hänen isoisovanhempansa olivat etnisiä armenialaisia ​​maahanmuuttajia Yhdysvaltoihin nykyisestä Turkista. Hänen sukunimensä oli alun perin Kardaschoff, venäläistetty versio Kardashianista. Hänen vanhempansa, Helen ja Arthur, perustivat menestyvän lihan pakkausyrityksen. Robert Kardashianin isoisänisä aloitti roskien keräysyrityksen Los Angelesissa ja meni naimisiin toisen etnisen armenialaisen kanssa. Robert kasvoi Baldwin Hillsissä kahden sisaruksen kanssa ja kävi lukiota Los Angelesissa. Lopulta hän osallistui Etelä-Kalifornian yliopistoon, jossa hän tapasi ensin O.J. Simpson. Hän toimi vesipoikana jalkapallojoukkueelle, josta OJ pelasi. Saatuaan B.S. tutkinto liiketaloudessa, Robert Kardashian opiskeli lakia San Diegon yliopiston oikeustieteellisessä korkeakoulussa.

Varhainen ura: Saatuaan lakitutkinnon Robert Kardashian harjoitti noin vuosikymmenen ajan. Verrattuna hänen myöhempään osallistumiseen OJ Simpson -asiakirjaan, tämä osa Robertin lakimiestä oli suhteellisen tapahtumaton. Kardashian käänsi huomionsa pikemminkin yritystoimintaan ja perusti vuonna 1973 Radio & Records -julkaisun. Myöhemmin hän myi julkaisun huomattavalla voitolla vuonna 1979.

Yksi Robert Kardashianin suurimmista saavutuksista liike-elämässä liittyi elokuvateollisuuteen. Hän keksi ensimmäisenä ajatuksen musiikin soittamisesta täyteaineena elokuvateattereissa. Idea osoittautui kannattavaksi, ja hän perusti elokuvan nimeltä Tunes perustuen tähän lähtökohtaan.

Robert Kardashian oli sitten yhteydessä vanhaan ystäväänsä yliopistosta OJ Simpsoniin perustamaan pakastettua jogurttiyritystä nimeltä Juice, Inc. Tämä vahvisti heidän nykyistä ystävyyttään ja molemmat jatkoivat monissa muissa yritysprojekteissa yhdessä. He perustivat lopulta musiikkivideotuotantoyrityksen nimeltä Concert Cinema. Tänä aikana Kardashianin perhe ja Simpson-perhe tulivat erittäin läheisiksi, ja kahden kotitalouden välille syntyi uskollisuuden tunne. OJ oli niin lähellä Robert Kardashiania, että hän toimi parhaana miehenä viimeksi mainitun häät.

Osallistuminen EU: n Simpson-oikeudenkäyntiin

Robert Kardashianin uskollisuus OJ Simpsonille testattiin vuonna 1994, kun OJ: n vaimo Nicole murhattiin. Murhan jälkeen OJ pysyi Kardashianin kotitaloudessa välttääkseen huomiota. Robert oli kiistanalaisessa yhteydessä murhaan, koska hänet nähtiin kantavan Louis Vuitton -laukkua OJ: n omaisuudesta. Monet ovat arvelleet, että laukku sisälsi Nicolen verisiä vaatteita ja muita tärkeitä todisteita.

OJ ei onnistunut palauttamaan itseään, ja Robert Kardashian joutui ilmestymään televisioon lukemaan OJ: n kirjoittaman muistiinpanon. Monet olettivat, että se oli tuolloin itsemurhaviesti. OJ lopulta pakeni, mutta hänet vangittiin. Siihen mennessä, kun oikeudenkäynti alkoi vuotta myöhemmin, Robert Kardashian oli aktivoinut oikeutensa uudelleen. Hän liittyi OJ: n kokoamaan lailliseen 'unelmaryhmään' ja toimi vapaaehtoisena avustajana. Hän istui vanhan ystävänsä vieressä koko oikeudenkäynnin ajan, ja hänen tukensa oli tärkeä tekijä OJ: n mahdollisessa vapauttamisessa.

Vince Bucci / AFP Getty Imagesin kautta

Oikeudenkäynnin jälkeen kaksi ystävää lopulta lopettivat puhumisen keskenään. Oletuksena on, että Robert Kardashian alkoi vakavasti epäillä ystävänsä viattomuutta ja pahoitteli siksi osallistumistaan ​​onnistuneeseen oikeudenkäyntiin. Tätä tukevat Rob Kardashianin myöhemmät lausunnot, joissa hän selitti 'veritodisteet ovat suurin piikki puolellani'.

Henkilökohtainen elämä: Robert Kardashian meni naimisiin Kris Houghtonin (josta myöhemmin tunnetaan myöhemmin nimellä Kris Jenner) kanssa vuonna 1978. Vuotta myöhemmin pari toivotti Kourtney-nimisen tyttären tervetulleeksi maailmaan. Vuosi sen jälkeen syntyi Kimberly (Kim) Kardashian. Perhe laajenee lopulta Khloe ja Rob mukaan. Vuonna 1991 pari erosi 13 vuoden avioliiton jälkeen. Kris totesi myöhemmin omaelämäkerrassaan, että hän oli pettänyt Robertia entisen ammattilaisjalkapalloilijan Todd Watermanin kanssa.

Avioliiton päättymisen jälkeen Robert Kardashian alkoi seurustella Denice Shakarian Halickin kanssa. Vaikka pari kihlautui lyhyeksi ajaksi, he lopulta hajosivat vuonna 1994. Neljä vuotta myöhemmin hän meni naimisiin Jan Ashleyn kanssa. Valitettavasti näyttää siltä, ​​että Robert Kardashian ei ollut koskaan tosiasiallisesti toipunut menettämästä perhettään eron jälkeen Krisin kanssa. Hänen suhteensa Jan Ashleyn kanssa hajosi pian, ja avioliitto päättyi mitätöimiseen. Kysyttäessä jakautumisen mahdollisista syistä Ashley totesi, että Robert Kardashian oli erittäin järkyttynyt siitä, kuinka hänen ensimmäinen avioliittonsa oli päättynyt.

Jaettuaan Jan Ashleyn Robert Kardashian alkoi seurustella Ellen Piersonin kanssa. Heillä oli edelleen suhde kolme vuotta, ja Robert Kardashian ehdotti vuonna 2001. Heitä ei kuitenkaan virallisesti solmittu vasta vuonna 2003 - vain kuusi viikkoa ennen Robertin kuolemaa.

Syöpädiagnoosi ja lopullinen läpäisy: Vuonna 2003 Robert Kardashianille diagnosoitiin ruokatorven syöpä. Vain kaksi kuukautta diagnoosin jälkeen tauti vaati henkensä. Hän oli 59. Vaikka kiistanalainen osallistuminen OJ Simpsonin oikeudenkäyntiin saattoi hänet yleisön valokeilaan, hän loi vahingossa alustan, josta hänen tyttärensä voisivat aloittaa oman menestyvän uransa. Neljä vuotta hänen kuolemansa jälkeen Kardashialaisten kanssa pysyminen ilmestyi ensimmäistä kertaa. Esitys keskittyisi moniin hänen perheenjäseniinsä ja tekisi sukunimensä tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Robert Kardashian Nettovarallisuus

Robert Kardashian

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. helmikuuta 1944 - 30. syyskuuta 2003 (59 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Lakimies, liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu