Robert Redford Net Worth

Paljonko Robert Redford Worth maksaa?

Robert Redford Net Worth: 200 miljoonaa dollaria

Robert Redfordin nettovarallisuus ja palkka: Robert Redford on amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja, tuottaja, ympäristönsuojelija, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista Butch Cassidy ja Sundance Kid, Sting, ehdokas ja tavalliset ihmiset sekä perustamisesta Sundance-elokuvajuhlille.

Aikainen elämä: Charles Robert Redford Jr., joka tunnetaan paremmin nimellä Robert Redford, syntyi Santa Monicassa Kaliforniassa 18. elokuuta 1936. Hänen vanhempansa olivat Martha Hart ja kirjanpitäjä Charles Robert Redford Sr. Hänellä on veljen isänsä ensimmäisestä avioliitosta. Hänen perheensä muutti Van Nuysiin, Los Angelesiin, missä hän kävi Van Nuysin lukiossa. Valmistuttuaan vuonna 1954 Redford jatkoi opintojaan Colorado Boulderin yliopistossa, ennen kuin keskeytti vain puolitoista vuotta. Syy siihen, että hän lähti koulusta, johtui siitä, että hän oli alkanut juoda voimakkaasti ja menetti siksi stipendin. Sitten hän vietti aikaa matkustellessaan ympäri Eurooppaa, ennen kuin muutti New Yorkiin, missä hän kävi luokat American Dramatic Arts -akatemiassa ja myös maalausopetusta Pratt-instituutissa.

Ura: Redford aloitti näyttelijänuransa New Yorkissa työskentelemällä erilaisissa teatteri- ja televisiorooleissa. Hän teki Broadwayn debyyttinsä näyttelijöiden jäsenenä vuonna 1959 julkaistussa Tall Story -tapahtumassa, jota seurasivat pienet osat elokuvissa The Highest Tree (1959) ja Sunday New Yorkissa (1961). Hänen menestynein Broadway-esiintymisensä oli Elizabeth Ashleyn aviomies Neil Simonin alkuperäisessä elokuvassa Barefoot in the Park (1963).

Vuodesta 1960 lähtien Redford alkoi esiintyä samanaikaisesti myös vierastähtinä televisio-ohjelmissa, kuten Maverick (1960), Perry Mason (1960), Naked City (1961), Whispering Smith (1961), Alfred Hitchcock Presents (1961), 'The Twilight Zone' (1962) ja 'The Untouchables' (1963). Esityksestään elokuvassa 'The Voice of Charlie Pont' (1962) Redford sai Emmy-ehdokkuuden parhaaksi naisnäyttelijäksi. Vuoden 1963 jälkeen, kun hän esiintyi ABC: n lääketieteellisessä draamassa 'Breaking Point', Redford ilmestyi televisiossa vasta vuonna 2019. Vaikka hän ei todellakaan esiintynyt näyttelyssä, hänen ulkonäköään ja hänen äänensä arkistointia käytettiin HBO-draamassa Vartijat ', kuvitteellisena versiona itsestään vaihtoehtoisessa universumissa.

Myös vuonna 1960, samana vuonna, kun hän alkoi esiintyä televisiossa, Redford debytoi valkokankaalla pienessä roolissa elokuvassa Tall Story. Kun hän aloitti itselleen nimen Broadwaylla ja televisiossa, Redford alkoi laskeutua suurempiin elokuvarooleihin. Hän sai toisen elokuvaroolinsa vuonna 1962 elokuvassa 'War Hunt', jota seurasivat elokuvat 'Situation Hopeless… But Not Serious' (1965) ja 'Inside Daisy Clover' (1965). Muita 1960-luvulla esiintyneitä elokuvia ovat 'Tämä ominaisuus on tuomittu' (1966), 'The Chase' (1966), 'Barefoot in the Park' (1967), 'Downhill Racer' (1969) ja 'Tell Them Willie' Poika on täällä '' (1969). Ehkä yksi hänen tunnetuimmista elokuvistaan ​​tältä ajanjaksolta on kuitenkin George Roy Hillin Butch Cassidy ja Sundance Kid (1969), joka oli valtava menestys ja auttoi todella vahvistamaan Redfordin asemaa lipputulona ja erittäin pankkitilattuna Hollywood-tähtinä. Roolistaan ​​elokuvassa Butch Cassidy hän voitti Britannian elokuva- ja televisioakatemian (BAFTA).

(Kuva: Theo Wargo / Getty Images)

1973 aloitti Redfordin valtavan nelivuotisen lipputulot menestyksen. Hänen elokuvansa The Way We Were (1973) oli vuoden 1973 eniten tuottanut elokuva, ja The Sting (1973) oli vuoden 1974 eniten tuottanut elokuva. The Sting ansaitsi myös Redfordin hänen ainoa ehdokkuutensa Oscar-palkinnoksi parhaaksi näyttelijäksi. Hän seurasi tätä suosittujen hittien kanssa, kuten 'The Great Gatsby' (1974), 'The Great Waldo Pepper' (1975), 'Three Days of Condor' (1975) ja 'All the President's Men' (1976). Vuosina 1974–1976 elokuvan näytteilleasettajat äänestivät Redfordin Hollywoodin parhaaksi lipputulotähdeksi, ja vuosina 1975, 1977 ja 1978 hän voitti Golden Globe for Favorite World Film Star -tunnuksen (tämä on suosioon perustuva palkinto) ei enää anneta). Näyttelijän uransa lisäksi Redford on työskennellyt myös ohjaajana. 'Tavalliset ihmiset' (1980) on ehkä hänen tunnetuimmat ja menestyneimmät elokuvansa ohjaajana. Se voitti neljä eri Oscar-palkintoa, mukaan lukien paras kuva ja paras ohjaaja.

Joitakin palkintoja, joita Redford on voittanut koko pitkän ja arvostetun uransa aikana, ovat National Medal of Arts vuonna 1996, Oscar Award for Lifetime Achievement vuonna 2002, Kennedy Center Honours vuonna 2005 ja Presidentin vapausmitali vuonna 2016. muutama.

Sundance-instituutti: Käyttämällä näyttelijänsä taloudellisia tuottoja Redford osti kokonaisen hiihtoalueen Timpanogos-vuoren itäpuolelle, joka on koilliseen Provosta Utahista, ja nimeksi se uudelleen Sundanceiksi. Redfordin yrityksen Wildwood Enterprises, Inc., Sterling Van Wagenen, johtaja, yhteistyössä John Earlen kanssa Utahin elokuvakomissiosta aloitti Utahin / Yhdysvaltain elokuvajuhlat (mikä myöhemmin tunnettiin Sundance-elokuvajuhlana) vuonna 1978. Heidän tavoitteena oli esitellä amerikkalaisia ​​elokuvia, mainostaa itsenäisempiä elokuvia ja korostaa Hollywoodin ulkopuolella työskentelevien alueellisten elokuvantekijöiden työtä. Redford ei ole hyvitetty pelkästään voittoa tavoittelemattoman Sundance Instituten ja Sundance Cinemasin perustajina, mutta myös Sundance Channel ja Sundance Productions.

Henkilökohtainen elämä: Redford meni naimisiin Lola Van Wagenenin kanssa elokuussa 1958 Las Vegasissa Nevadassa. Heillä oli neljä lasta yhdessä, ennen kuin he lopulta erosivat vuonna 1985. Heinäkuussa 2009 Redford meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Sibylle Szaggarsin kanssa Hampurissa, Saksassa.

Robert Redford Net Worth

Robert Redford

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. elokuuta 1937 (83 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,79 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, elokuvaohjaaja, liikemies, televisiotuottaja, aktivisti, ympäristöasiantuntija, filantropisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Robert Redfordin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Viimeinen linna 11 000 000 dollaria
  • Säälimätön ehdotus 4 000 000 dollaria
  • Electric Horseman 3 500 000 dollaria
  • Liian pitkä silta 2 000 000 dollaria
  • Sting 500 000 dollaria
  • War Hunt 500 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu