Robin McGraw nettovarallisuus

Kuinka paljon Robin McGraw on arvoinen?

Robin McGraw Nettovarallisuus: 460 miljoonaa dollaria

Robin McGrawin nettovarallisuus: Robin McGraw on hyväntekijä, televisio-persoona ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 460 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus aviomiehensä, elämänvalmentajan / televisio-isännän kanssa, Tohtori Phil McGraw . He ovat olleet naimisissa vuodesta 1976.

Robin McGraw nousi ensimmäisen kerran kansalliseen ilmoitukseen esiintyessään aviomiehensä Dr. Phil '. Sen lisäksi, että hän esiintyy aviomiehensä kanssa ohjelmassa, hän on myös kirjoittanut kaksi New York Timesin bestseller-kirjaa, 'Inside My Heart: Choosing to Live with Passion and Purpose' ja 'From My Heart to Yours'. Hän on esiintynyt myös useissa talk-ohjelmissa, mukaan lukien Oprah Winfrey Show, Larry King Live, The View ja Entertainment Tonight. Hän istuu useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen johtokunnissa ja johtaa omaa hyväntekeväisyysjärjestöään, kun Georgia hymyili: Robin McGraw Revelation Foundation. Säätiön tehtävänä on auttaa naisia ​​ja lapsia, jotka ovat selviytyneet perheväkivallasta. Hän julkaisi äskettäin oman ihonhoitotuotevalikoimansa, nimeltään Robin McGraw Revelation.

Kiinteistöt: Vuonna 2008 tohtori Phil ja Robin ostivat kodin Beverly Hillsistä 7 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2010 he listasivat tämän kodin 16,5 miljoonalla dollarilla. Huhtikuussa 2011 he myivät sen 12 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2010 McGraws osti valtavan rinteessä sijaitsevan kodin Beverly Hillsistä 29,5 miljoonalla dollarilla. Talo on Välimeren tyylinen huvila, joka sijaitsee kolmen hehtaarin alueella, ja siinä on 14 000 neliömetrin päärakennus, jossa on viisi makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta. Siellä on myös guesthouse ja uima-allas. Tämä on heidän ensisijainen asuinpaikkansa tänään.

Vuonna 2011 McGraw ja hänen vaimonsa listasivat toisen Beverly Hillsin talon 6,35 miljoonalla dollarilla. Tämä talo ei löytänyt ostajaa. He listasivat sen uudelleen tammikuussa 2020 hintaan 5,75 miljoonaa dollaria. Siinä on aseilla vuorattu ruokasali ja muita eklektisiä pintoja, jotka voidaan sisällyttää myyntiin, jos ostajat haluavat.

Robin McGraw nettovarallisuus

Robin McGraw

Nettovarallisuus: 460 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. joulukuuta 1953 (67 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Kirjailija, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu