Robin Robertsin nettovarallisuus

Kuinka paljon Robin Roberts on arvoinen?

Robin Robertsin nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria

Robin Robertsin palkka

18 miljoonaa dollaria

Robin Robertsin nettovarallisuus ja palkka: Robin Roberts on amerikkalainen uutisankkuri, jonka nettovarallisuus on 45 miljoonaa dollaria. Vaikka Roberts sai ensin mainetta menestyvänä yliopiston koripallopelaajana, hän myöhemmin kiihtyi kohti uutislähetyksiä. Nykyään hänet tunnetaan parhaiten ABC: n Good Morning America -ankkurina. Robin Roberts saa Peabody-palkinnon panoksestaan ​​journalismin maailmaan.

Palkka : Robin ilmoitti joulukuussa 2013 allekirjoittaneensa uuden sopimuksen GMA: n kanssa, joka maksaa hänelle arviolta 14 miljoonaa dollaria vuodessa. Vuonna 2016 hänen palkkansa nousi 18 miljoonaan dollariin.

Aikainen elämä: Robin Rene Roberts syntyi 23. marraskuuta 1960 Tuskegee, Alabama. Hänen isänsä, eversti Lawrence E. Roberts, oli kerran Tuskegee Airmenin lentäjä. Hänet kasvatettiin Mississippissä kotitaloudessa, jossa korostettiin kurinalaisuutta, päättäväisyyttä ja uskontoa. Hän valmistui lukiosta tervehdysluokaksi ennen opiskeluaan Kaakkois-Louisianan yliopistossa.

Hänelle oli tarjottu koripalloapuraha Lousianan osavaltiossa, mutta hän kieltäytyi. Hänestä tuli kuitenkin merkittävä tähti Kaakkois-Louisianan yliopiston koripallojoukkueessa ja hän oli heidän kolmanneksi paras maalintekijä, kun hän valmistui vuonna 1983 cum laude jolla on tutkinto viestinnästä.

Ura: Robin Roberts päätti jatkaa uraa journalismissa valmistuttuaan yliopistosta, kun hän halusi seurata vanhemman sisaren jalanjälkiä, joka oli tuolloin vakiintunut toimittaja. Vuonna 1983 hän käytti urheilukokemustaan ​​hyväksi, kun hänestä tuli paikallisen uutisverkoston urheiluankkuri Hattiesburgissa Mississippissä. Seuraavien kolmen vuoden aikana hän toimi samankaltaisina valmiuksina Biloxin, Nashvillen ja Georgian verkkoihin.

Saatuaan arvokasta kokemusta ja työskennellessään tien varrella suurempiin verkkoihin, Robin Robertsille tarjottiin ESPN: n asema urheiluvalmistajana vuonna 1990. Roberts ilmestyi myöhemmin SportsCenterissä vuoteen 2005 saakka. Tänä aikana hän alkoi esiintyä myös ABC: ssä 'Huomenta Amerikka' aika ajoin. Lopulta hänet ylennettiin 'Good Morning America' ​​-ankkuriksi, joka teki hyvää yhteistyötä George Stephanopoulosin kanssa näyttelyn luokituksen nostamiseksi. Pian tarpeeksi, Good Morning America oli ykkönen mitoitettu aamu-show Amerikassa.

Vuosi 2005 oli Robertsille täynnä ylä- ja alamäkiä, kun hän toimitti raportteja hirmumyrsky Katrinan paikalta. Hän jopa vieraili kotikaupungissaan ja huomasi, että lukio oli tuhoutunut kokonaan.

Vuosina 2009 ja 2011 hän isännöi Oscar-esityksiä ABC: lle. Vuonna 2018 hän ankkuroi ABC: n kattamaan prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät. Uutislähetysten ulkopuolella Robin Roberts esiintyi vieraana Hannah Montanan jaksossa.

(Kuva: Kevin Winter / Getty Images)

Terveysasiat: Robin Roberts on kamppailen elämänsä aikana useista terveysongelmista. Vuonna 2007 hänelle diagnosoitiin rintasyöpä ja hän sai kirurgisia, säteily- ja kemoterapiahoitoja. Vuonna 2012 hänelle diagnosoitiin myelodysplastinen oireyhtymä, joka tunnetaan myös nimellä MDS. Sairaus vaati häntä luuydinsiirrolle, ja Robertsin oli vietävä lomaa 'Good Morning America' ​​-hoidosta. Elinsiirto onnistui, ja hän palasi töihin vuonna 2013.

Ihmissuhteet: Roberts ilmoitti seksuaalisen suuntautumisensa yleisölle ensimmäisen kerran vuonna 2013, kun hän ilmoitti suhteestaan ​​naiselle nimeltä Amber Laign, vaikka hänen läheisensä olivat tietoisia siitä, että hän oli samaa sukupuolta olevissa suhteissa paljon aikaisemmin. Roberts aloitti suhteensa Laigniin vuonna 2005.

Kiinteistöt: Vuonna 2005 kerrottiin, että Robin Roberts oli ostanut asunnon New Yorkista 2,575 miljoonalla dollarilla. Trump Placessa sijaitseva ylellinen huoneisto oli huomattava askel Robertsille, joka oli aiemmin vuokrannut West Endin vuokratornista.

Robin Robertsin nettovarallisuus

Robin Roberts

Nettovarallisuus: 45 miljoonaa dollaria
Palkka: 18 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. marraskuuta 1960 (60 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,778 m)
Ammatti: Toimittaja, televisiotuottaja, lähetystoiminnan harjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu