Rock Dwayne Johnsonin nettovarallisuus

Paljonko The Rock Dwayne Johnson on arvoinen?

Rock Dwayne Johnsonin nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Dwayne Johnsonin nettovarallisuus, palkka ja uran ansainta: Dwayne Johnson, alias The Rock, on amerikkalainen näyttelijä ja entinen painija, jonka nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Rock syntyi Dwayne Johnson 2. toukokuuta 1972 Haywardissa Kaliforniassa. Dwaynen isä on entinen ammattimainen painija nimeltä Rocky Johnson. Perhe asui hetkeksi Uudessa-Seelannissa, ennen kuin hän asui jonkin aikaa Connecticutin Hamdeniin. He muuttivat Honoluluun, Havaijille, jota seurasi Nashville, Tennessee, kun Dwayne oli lukiossa. Lupaava urheilija lukiossa, hän sai monia korkeakoulutarjouksia pelata jalkapalloa. Lopulta hän valitsi Miamin yliopiston, joka tarjosi täyden apurahan. Vuonna 1991 hän kuului Hurricane-joukkueeseen, joka voitti kansallisen mestaruuden. Usean loukkaantumisen jälkeen hän menetti paikkansa joukkueessa tulevalle NFL-tähdelle Warren Sappille.

Collegen jälkeen : Johnson pelasi myöhemmin Calgary Stampedersissä Kanadan jalkapalloliigassa, mutta hänet leikattiin jo ensimmäiseen kauteensa. Tässä vaiheessa hän päätti seurata isänsä ja isoisänsä jalanjälkiä, jotka olivat molemmat ammattimaisia ​​painijoita. Johnson teki WWF-debyyttinsä Rocky Maiviana, sankarihahmona, yhdistämällä isänsä ja isoisänsä renkaiden nimet. Vuonna 1997 Johnson kääntyi konnahahmoon renkaassa omaksumalla nimen Rock, karismaattinen hahmo, johon yleisö lämmitti helposti. Johnson teki nimensä painijaksi World Wrestling Entertainmentissa vuosina 1996-2004. Hän oli yhdeksän kertaa raskaansarjan maailmanmestari WWE: ssä. Vuonna 2000 Johnson isännöi Saturday Night Liveä ensimmäistä kertaa vieraiden esiintyjien joukossa painijat The Big Show, Triple H ja Mick Foley. Rock aloitti näyttelijänuransa vuonna 2001 ja muutti keskittymisensä kokopäiväiseen näyttelemiseen vuonna 2004. Johnson kirjoitti omaelämäkerran 'The Rock Says' vuonna 2000. Kirja debytoi New York Timesin bestselleri-listan ykkösessä ja pysyi listalla useita viikkoja. Johnson näytteli elokuvassa The Scorpion King vuonna 2002, ensimmäisessä pääroolissaan, ja jatkoi näyttelijäuraansa dramaattisilla ja komediarooleilla elokuvissa kuten Walking Tall, Gridiron Gang, Get Smart, Race to Witch Mountain, Be cool, The Game Plan, Planet 51, Miksi menin myös naimisiin?, Hammaskeiju ja muut kaverit. Viime aikoina The Rock on herättänyt yleisöä esiintymisillä Nopea ja raivoissaan -elokuvassa Franchise, San Andreas, Central Intelligence ja HBO-sarjassa Ballers.

Rockin nettovarallisuus ja vaurauden välitavoitteet : Rock lisättiin Celebrity Net Worthiin joulukuussa 2009 nettovarallisuudellaan 30 miljoonaa dollaria. Puolentoista vuoden kuluessa hänen nettovarallisuus oli ylittänyt 50 miljoonaa dollaria ensimmäistä kertaa. Syyskuussa 2012 Celebrity Net Worth nimesi The Rockin rikkain painija maailmassa, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Vuoteen 2015 mennessä joidenkin uskomattoman taitavien yrityselokuvien ansiosta hänen nettovarallisuutensa ylitti 160 miljoonaa dollaria. Kiitos suurelta osin hänen edellisen vuoden upeista 125 miljoonan dollarin tuloistaan, The Rockin nettovarallisuus vuonna 2018 oli 280 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 90 miljoonaa dollaria. Se riitti nostamaan nettovarallisuutensa 320 miljoonaan dollariin.

Dwayne Johnsonin nettovarallisuus

Rock-nettovarallisuus -Alberto E.Rodriguez / Getty Images

Paljonko rock tekee ?: Dwayne sai 5,5 miljoonaa dollaria tähdittämästä vuoden 2001 Scorpion King -elokuvassa. Tuottajat houkuttelivat häntä nähtyään hänen 2000 SNL -isännöintityönsä ja antaessaan hänelle pienoiskoon The Mummy Returns. Scorpion King oli valtava hitti ja ansaitsi 165 miljoonaa dollaria 60 miljoonan dollarin budjetilla. Rockin Scorpion King -palkka oli suurin palkka, joka koskaan maksettiin ensimmäistä kertaa näyttelijälle johtavassa roolissa. Hän ansaitsi 12,5 miljoonaa dollaria vuoden 2003 Rundown-elokuvasta ja 15 miljoonaa dollaria vuoden 2004 elokuvasta Walking Tall. Hänen elokuvakohtainen ennakkopalkkansa ylitti ensin 20 miljoonaa dollaria vuoden 2018 pilvenpiirtäjällä. Hän ansaitsi 43 miljoonaa dollaria vuonna 2013. Hän ansaitsi 65 miljoonaa dollaria vuonna 2015. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Dwayne Johnson ansaitsi 125 miljoonaa dollaria, mikä teki hänestä ylivoimaisesti eniten palkattu näyttelijä planeetalla. Kiitos massiivisen sosiaalisen median seurannastaan, The Rock vaatii sopimuksellisesti jopa 4 miljoonaa dollaria omien elokuviensa mainostamiseen palkan ja taustapisteiden lisäksi. Hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria roolistaan ​​2019-elokuvassa Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Kontekstissa hänen tähtensä Jason Statham ja Idris Elba ansaitsi 13 ja 8 miljoonaa dollaria.

Dwayne Johnson Business Mogul : Vuonna 2012 hän ja hänen entinen vaimonsa Dany Garcia perustivat yrityksen nimeltä Seven Bucks Productions. Aina kun hän esiintyy elokuvassa, Seven Bucksin digitaalinen, luova ja tuotantotiimi on mukana jokaisessa päätöksessä käsikirjoitusten seulonnasta elokuvamarkkinointiin. Yritys hallinnoi Johnsonin erilaisia ​​sosiaalisen median alustoja, ehkä etenkin Instagramia ja YouTubea. Seven Bucks suunnittelee useita elokuvaprojekteja, joissa pääosin näyttelijöiden lisäksi näyttelevät joitain entisiä WWE-tähtiään, kuten John Cena. Esimerkiksi Seven Bucks tuotti vuoden 2019 komedian Shazam !, jossa ei ollut The Rockia lainkaan. Seven Bucks ansaitsi myös tuotantopalkinnon elokuvistaan ​​Baywatch, Rampage, Skyscraper ja Jumanji. Yrityksen nimi on viittaus synkään aikaan elämässään, kun hänet erotettiin Kanadan jalkapallojoukkueesta ja päätyi takaisin Floridaan elämäänsä seitsemällä taalalla, viiden dollarin setelillä, yhden dollarin setelillä ja muutoksella. .

Rockilla on Apple-, Ford- ja Under Armour -sovellukset, vain muutamia mainitakseni. Hänen sopimukseensa Under Armourista kuuluu merkkituotteiden vaatetuslinja ja kuulokesetti. Tänään Seven Bucks kehittää tuotteita, joihin ei edes liity Dwayneä.

Hyväntekeväisyys : Hän perusti Dwayne Johnson -säätiön vuonna 2006. Hyväntekeväisyysjärjestö toimii parantumattomasti sairaita lapsia. Vuonna 2007 hän lahjoitti miljoona dollaria Miamin yliopistolle koulun jalkapallotilojen kunnostustöiden tukemiseksi. Tämä lahja on suurin lahjoitus, jonka entinen opiskelija on koskaan antanut Miamin yliopistolle. Joukkueen pukuhuone on nyt nimetty hänen kunniakseen. Hän on työskennellyt Make-A-Wish -säätiön kanssa useaan otteeseen.

Kiinteistöt : Marraskuussa 2019 Dwayne maksoi 9,5 miljoonaa dollaria käteistä 46 hehtaarin hevosrakennuksesta Powder Springsissä Georgiassa. Kartanossa on 15 000 neliömetrin koti, jossa on kahdeksan makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Jostain syystä Dwayne listasi tämän kiinteistön myytäväksi vain 14 kuukautta oston jälkeen 7,5 miljoonalla dollarilla, mikä voi olla 2 miljoonan dollarin tappio.

Hänellä oli aiemmin koti Fort Lauderdalen lähellä. Hän myi tämän kodin vuonna 2019 4,5 miljoonalla dollarilla.

Rock Dwayne Johnsonin nettovarallisuus

Dwayne Johnson

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. toukokuuta 1972 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Painija, amerikkalainen jalkapalloilija, näyttelijä, television tuottaja, kirjailija, urheilija, elokuvatuottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Rock Dwayne Johnsonin tulos

  • Kävely pitkä, 15 000 000 dollaria
  • Laskettu 12 500 000 dollaria
  • Scorpion King 5 500 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu