Ronda Rousey Nettovarallisuus

Paljonko Ronda Rousey Worth on?

Ronda Rouseyn nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria

Ronda Rouseyn nettovarallisuus ja uratulot: Ronda Rousey on amerikkalainen MMA-kilpailija ja judoka, jonka nettovarallisuus on 13 miljoonaa dollaria. Jonkin aikaa hän oli yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä naispuolisista MMA-taistelijoista. Hän on sittemmin haarautunut näyttelemiseen ja ammattimaiseen painiin.

Aikainen elämä: Ronda Rousey syntyi 1. helmikuuta 1987 Riversiden piirikunnassa Kaliforniassa. Sen seurauksena, että Rousey syntyi napanuoran kietoutuessa kaulaansa, hän kamppaili puhehäiriöiden kanssa elämänsä kuuden ensimmäisen vuoden ajan. Kun hän oli kolmivuotias, hänen vanhempansa muuttivat Riversidelta Jamestowniin Pohjois-Dakotaan saadakseen erikoistunutta ja intensiivistä puheterapiaa Minotin valtionyliopistossa. Hänen äitinsä, AnnaMaria De Mars, oli ensimmäinen amerikkalainen nainen, joka voitti judomestaruuden. Lisäksi hänen äitinsä jatkoi tohtorin tutkintoa. Kalifornian yliopistossa Riversidessa kasvattaen tyttäriään. Hänen biologinen isänsä Ron Rousey kuoli itsemurhalla vuonna 1995 sen jälkeen, kun hän rikkoi selkäretkensä ja sai tietää, että hän olisi parapleginen. Rousey oli kahdeksanvuotias. Rousey jätti lukion ja ansaitsi myöhemmin GED: n.

Judo-ura: Rousey aloitti judon harjoittamisen äitinsä kanssa vasta 11-vuotiaana. Hänen äitinsä koulutti häntä 13-vuotiaaksi asti ja sitten hän vaihtoi ammattivalmentajaan. Rousey pääsi Ateenan olympialaisiin 2004 ollessaan 17-vuotias ja oli siellä nuorin judokilpailija. Hänestä tuli ensimmäinen amerikkalainen urheilija, joka voitti kaksi Junior World -mitalia. Helmikuussa 2007 Ronda nousi 70 kiloon, missä hän sijoittui maailman kolmen parhaan nais Judo-kilpailijan joukkoon. Rouseysta tuli myöhemmin ensimmäinen amerikkalainen, joka voitti olympiamitalin judossa, kun hän voitti pronssin Pekingin vuoden 2008 olympialaisissa. Rousey jäi eläkkeelle Judosta olympiakirkkautensa jälkeen 21-vuotiaana. Sen jälkeen hän jakoi studiohuoneiston kämppäkaverinsa kanssa Venice Beachillä ja työskenteli kolmessa baarimestarissa ja cocktail-odotustöissä elättääkseen itsensä.

Sekoitettu taistelulajien ura: Kaksi vuotta voitonsa jälkeen Rousey alkoi taistella taistelulajien sekapiirillä vuonna 2010 Team Hayastanin kanssa. Hän harjoitteli myös Glendale Fighting Clubilla MMA-valmentajan Edmond Tarverdyanin johdolla. Hän koulutti myös Jiu-Jitsussa Dynamix MMA: ssa vuosina 2011--2014 Henry Akinsin luona.

Rousey teki sekoitetun taistelulajien ensi-iltansa elokuussa 2010. Hän voitti Hayden Munozin muutamassa sekunnissa käsivarrella. Itse asiassa Rousey voitti KAIKKI vastustajansa alle minuutissa allekirjoitusliikkeellä, käsivarrella. Rousey sanoi, että hänen äitinsä hyppäsi joka aamu hänen herättääkseen hänet käsivarrella, minkä vuoksi tämä tuli liike, josta hän tunnetaan.

Ronda teki Strikeforce-debyyttinsä Sarah D'Alelioa vastaan ​​elokuussa 2011 Las Vegasissa. Rousey tuli Strikeforce-naisten Bantamweight-mestariksi vuonna 2011, ja muutti sitten Ultimate Fighting Championship -mestaruuteen (UFC), jossa hänestä tuli ensimmäinen naisten Bantamweight-mestari vuonna 2012. Hän oli ensimmäinen naispuolinen taistelija, joka ilmoittautui UFC: lle. Hän puolusti menestyksekkäästi UFC-titteliään helmikuussa 2013 Liz Carmouchea vastaan ​​helmikuussa 2013 UFC 157: ssä. Rousey puolusti myös Bantamweight-mestaruuden titteliään, vaikka Carmouche löysi leuansa prosessin aikana. Rousey puolusti menestyksekkäästi myös UFC-titteliään vuonna 2014.

15. marraskuuta 2015 Ronda kohtasi Holly Holmin UFC 193 -tapahtumassa. Huolimatta siitä, että fanit ovat panostaneet kovasti häneen, Ronda ei onnistunut saamaan Hollyä maahan Holmsin korkean potkustrategian takia. Holm pudotti Rouseyn korkealla potkulla kaulaan, lopettaen tehokkaasti Rouseyn putken mestarina ja merkitsemällä hänen ensimmäisen tappionsa. UFC keskeytti lääketieteellisesti Rouseyn, jossa ei ollut kosketusta suspensioon eikä taisteluihin 60 päivän ajan, ja hänen täytyi tyhjentää TT-skannaustulokset, jotta suspensiota vähennettäisiin. Rousey sai lääkärintarkastuksen vasta 8. joulukuuta 2015. Hän palasi Amanda Nunesin mestaruuteen 30. joulukuuta 2016 UFC 207: n päätapahtumassa, mutta hävisi taistelun vain 48 sekunnissa ensimmäiseen kierrokseen. Ronda Rousey otettiin mukaan UFC: n Hall of Fameen heinäkuussa 2018. Ronda ei koskaan ilmoittanut virallisesti eläkkeelleen, mutta kun Ellen Degeneresin haastattelussa kysyttiin, palaisiko hän takaisin taistelemaan MMA: ta vastaan, Rousey vastasi: 'Luulen, että se on yhtä todennäköistä kuin minä palataan takaisin toiseen olympialaisiin Judossa. '

Frazer Harrison / Getty Images

Paini-ura: Rousey on osallistunut useisiin WWE-tapahtumiin osana The Four Horsewomen -elokuvaa. Hän on taistellut The Rockia, The Authoritya, Triple H: tä ja Vince McMahonia vastaan. Neljä Horsewomenia on esiintynyt yleisössä eri painijoiden tukemana. Vuonna 2017 Horsewomen kohtasi Charlotte Flairin, Becky Lynchin, Bayleyn ja Sasha Banksin. Myöhemmin samana vuonna kerrottiin, että Rousey oli allekirjoittanut WWE: n kokopäiväisesti ja harjoittanut WWE: n suorituskykykeskuksessa Orlandossa. Hän teki yllätyksen Royal Rumble -tapahtumassa tammikuussa 2018. Hänestä tuli osa WWE: n Raw-tuotemerkkiä maaliskuussa 2018. Hän voitti ensimmäisen raaka-mestaruutensa 19. elokuuta 2018, törmäämällä kilpailija Blissiin ja kuukautta myöhemmin 16. syyskuuta Hell in a Cell, hän voitti jälleen Blissin. Maaliskuussa 2019 Rouseylla oli ensimmäinen tappio WWE: ssä Lynchiä vastaan, ja mestaruuskautensa päättyi 231 päivään. Rousey on nyt toiseksi pisin hallitseva Raw Women's Champion.

Näyttelijäura: Rousey on myös näyttelijä. Hän esiintyi elokuvissa The Expendables 3, Furious 7, Entourage, Mile 22, ja hänellä oli cameo taistelunopettajana vuonna 2019 Charlie's Angels.

Merkinnät ja tulot: 28. helmikuuta 2015 Ronda Rousey voitti kissa Zinganon käsilukolla 14 sekunnissa. Ronda ansaitsi 65 000 dollaria ilmestymiseen, 65 000 dollaria voitosta sekä arviolta miljoonan dollarin pay per view -bonuksen. Kesäkuusta 2014 kesäkuuhun 2015 Ronda ansaitsi noin 6,5 miljoonaa dollaria palkintoja ja merkintöjä. Hän tukee Monster-kuulokkeita, Carl's Jr, Reebok, Metro PCS ja paljon muuta. Valitettavasti Rondan onnekas sarja päättyi hyvin julmaan ja julkiseen loppuun 16. marraskuuta 2015, jolloin Holly Holm ja UFC 193 kukistivat hänet helposti. Pelkästään vuonna 2015 Ronda ansaitsi 14 miljoonaa dollaria palkintoja, PPV-rahoja, suosituksia ja mediaesityksiä. Taisteluistaan ​​Amanda Nunesia vastaan ​​30. joulukuuta 2016 Rondalle maksettiin 3 miljoonaa dollaria vain ilmestyäkseen.

Henkilökohtainen elämä: Rousey asuu Venetsiassa, Kaliforniassa. Hänestä tuli vegaani Pekingin jälkeen vuonna 2008. Ronda hyväksyi Bernie Sandersin vuoden 2016 Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Vapaa-ajallaan hän nauttii Dragon Ball Z: stä, Pokémonista ja World of Warcraftista. Hän on kerännyt rahaa Black Jaguar-White Tiger -säätiölle, jonka tavoitteena on pelastaa isot kissat sirkuksista ja eläintarhoista. Rousey on myöntänyt kamppailevansa kehonkuvakysymysten ja masennuksen kanssa ja myöntänyt Ellen DeGeneresille haastattelussa, että hänellä oli itsemurha-ajatuksia sen jälkeen, kun hän oli tuhonnut tappion Holly Holmia vastaan ​​ja loukkaantumisensa, joka vei hänet kehästä vuodeksi.

Kerran Rousey treffasi UFC-taistelijaa Brendan Schaubia. Hän aloitti tapaamisen UFC-taistelijan Travis Brownen kanssa lokakuussa 2015. Browne oli vielä laillisesti naimisissa vieraan vaimonsa Jenny Renee Webbin kanssa, ja häntä tutkittiin perheväkivallan vuoksi. Rousey ja Browne kihloivat Uudessa-Seelannissa huhtikuussa 2017, ja he menivät naimisiin elokuussa 2017 Havaijilla.

Ronda Rousey Nettovarallisuus

Pyöreä rousy

Nettovarallisuus: 13 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. helmikuuta 1987 (34 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Sekalaiset taistelulajit, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu