Rothschildin perheen nettovarallisuus

Kuinka paljon Rothschildin perhe on arvoinen?

Rothschildin perheen nettovarallisuus: 400 miljardia dollaria

Rothschild-perheen nettovarallisuus: Rothschildien perhe oli viiden pojan ja heidän isänsä perhe, joka loi pankki-imperiumin 1800-luvulla, ja nykyään Rothschildien yhteinen nettovarallisuus on 400 miljardia dollaria. Rothschildeista, jotka tunnetaan yhtenä historian varakkaimmista perheistä, on tullut varsin vaikutusvaltainen - vaikka nykyajan aikoina niiden sanotaan olevan vähemmän voimakkaita kuin edellisissä sukupolvissa.

Rothschildeilla on juutalaiset juuret, ja ne ovat peräisin Frankfurtista, Saksasta. He lopulta perustivat kansainvälisen pankkiimperiumin, jolla on vahva läsnäolo suurkaupungeissa kuten Lontoossa, Pariisissa, Wienissä ja Napolissa. Siitä lähtien kun Rothschildit ovat nousseet esiin, ne on korotettu aatelissarjassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Pyhän Rooman valtakunnassa. Heille on myös annettu oma vaakuna.

Rothschildien perheomaisuus saavutti huippunsa 1800-luvulla, jolloin heillä oli maailman suurin yksityinen omaisuus. Tähän päivään asti tämä ennätyksellisen yksityinen omaisuus on vielä ylitettävä inflaatio huomioiden. 1900-luvulle mennessä Rothschildin omaisuus oli laskenut ja jaettu perheen monien jälkeläisten kesken.

Nykyään Rothschild-perhe on edelleen melko aktiivinen liike-elämässä, ja sillä on merkittäviä kiinnostuksia kaivostoimintaan, rahoituspalveluihin, kiinteistöihin, maatalouteen, viininvalmistukseen ja hyväntekeväisyyteen. Rothschildit ovat epäilemättä jättäneet jälkensä Euroopan historiaan, ja heidän ylelliset palatsinsa ja kartanonsa mantereella osoittavat heidän uskomattoman rikkautensa ja vaikutusvaltansa.

Alkuvuosina: Vaikka Rothschildit ulottuvat varmasti paljon pidemmälle, perheen ensimmäinen tunnettu esi-isä oli Izaak Elchanan Rothschild, joka syntyi vuonna 1577. Nimi Rothschild tarkoittaa karkeasti `` punaista kilpiä '', joka viittaa perheen alkuperäiseen taloon. Frankfurt. Noin seuraavien 200 vuoden aikana perhe oli suhteellisen tuntematon kansainvälisellä näyttämöllä.

Kaikki muuttui vuonna 1744, kun Mayer Amschel Rothschild syntyi. Mayerin isä oli rahanvaihtaja, joka teki liiketoimintaa Hessenin prinssin kanssa, ja tämä loi perustan perheen kuninkaallisille yhteyksille tulevaisuudessa. Mayer perusti finanssitalon juutalaisgettoon Frankfurtiin, ja myöhemmin hän laajensi vaikutusvaltaansa Euroopan kaupunkeihin kaikkialla mantereella. Kutakin viittä suurta finanssikeskustaan ​​varten hän asetti yhden poikansa päävalvojaksi. Tähän päivään asti Rothschildin vaakuna on puristettu ensin viidellä nuolella, joista kukin edustaa yhtä Mayerin poikaa ja erillistä Rothschild-dynastiaa.

Huolimatta siitä, että Rothschildit olivat perustaneet kansainvälisen pankkiimperiumin, he pysyivät tyytyväisinä elämäänsä elämää kaukana yleisön silmistä. Nykyään tämän perheen varhaisesta toiminnasta tiedetään vähän. Se, että heidän valtansa sijoitettiin rahoitusvaroihin imperiumien tai kuninkaallisten nimien sijaan, tarkoitti, että Rothschildit olivat läpäisemättömiä hyökkäyksille. Tänä aikana Mayerin pojat kasvattivat perheen rikkauden uskomattomaan määrään. Näitä olivat Nathan Mayer Rothschild Lontoossa, James Mayer de Rothschild Pariisissa, Carl Mayer von Rothschild Napolissa ja Amschel Mayer Rothschild Frankfurtissa. Lisäksi Salomon Mayer Rothschild vastasi operaatioista Wienissä.

Mayer Rothschild piti kaikki perheessä. Järjestetyt avioliitot ensimmäisen ja toisen serkkun kanssa varmistivat, että sukulinja ei koskaan eksynyt ulkopuolisiin vaikutuksiin. Se, että vain Rothschildit hallitsivat kansainvälistä pankkijärjestelmäänsä, varmisti myös, että heidän todellinen varallisuutensa oli täydellinen salaisuus yleisimmille ihmisille. Tästä huolimatta Mayerin jälkeläiset alkoivat mennä naimisiin perheen ulkopuolella 1800-luvun lopulla, ja suurimmaksi osaksi he kietoutuivat yhteen erilaisten kuninkaallisten perheiden kanssa.

Suuri käännekohta tuli Napoleonin sotien aikana 1800-luvun alkupuolella. Vaikka on ehdotettu, että Nathan Mayer kaatui yksin Lontoon osakemarkkinat levittämällä huhuja siitä, että britit olivat hävinneet Waterloon taistelun, useimmat valtavirran tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että kyseessä on keksintö. On kuitenkin totta, että Nathan Mayer voitti valtavasti sodan päättymisen jälkeen tarjottuaan valtavia määriä rahoitusta Ison-Britannian joukoille.

Pohjimmiltaan Nathan Mayer osti valtion joukkolainamarkkinat ja ennusti, että nämä Ison-Britannian joukkovelkakirjat nousevat kahden vuoden kuluttua. Hänen ennusteensa olivat oikeita, ja kahden vuoden kuluttua hän myi joukkovelkakirjat 40 prosentin voitolla. On vaikeaa ymmärtää Rothschild-perheelle myönnetyn varallisuuden tasoa, ja tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Nathan Mayerille uskotaan nostavan perheensä omaisuutta tähtitieteelliselle tasolle.

(Kuva: Keystone / Getty Images)

Moderni aikakausi: Nykyaikana Rothschildit ovat omaksuneet paljon vähemmän keskeisen lähestymistavan kansainväliseen pankkitoimintaan ja rahoitukseen. He ovat lahjoittaneet monia omaisuuksiaan ja taideteoksiaan yleisölle, ja nykyään he ovat paljon vähemmän todennäköisesti osallisina ylenpalttiseen varallisuuteen. Perheen tärkein liiketoimintayksikkö on The Rothschild Group. Tämä ryhmä kontrolloi useita Rothschild-rahoitusyhtiöitä ympäri maailmaa.

Kiinteistöt: Vuonna 2001 yksi Rothschildin kartanoista saatettiin asuntomarkkinoille 85 miljoonalla punnalla. Tuolloin tämä oli historian kallein asuinkiinteistö. Täysin marmorista rakennettu 9 000 neliön jalkainen kiinteistö sijaitsee Kensingtonin palatsissa Lontoossa. Hotellissa on myös maanalainen pysäköintihalli, johon mahtuu 20 autoa.

Yhteys Rockefeller-perheeseen: Vuonna 2012 yksi Rothschildin suurimmista sijoitusrahastoista osti 37 prosentin osuuden Rockefeller-perheen omistamasta varainhoitoryhmästä.

Rothschild-perheen merkittävät jäsenet: Nykyään elossa on useita merkittäviä Rothschildeja. Näihin kuuluu miljardööri ja ympäristönsuojelija David Mayer de Rothschild. Mukana on myös dokumenttielokuvantekijä Hannah Mary Rothschild. Nathaniel Philip Rothschild on Atticus Capitalin, 20 miljardin dollarin arvoisen hedge-rahaston, varapuheenjohtaja. Yksi nimi, jonka olet ehkä kuullut, on James Rothschild, joka meni naimisiin Nicky Hilton vuonna 2015.

Rothschildin perheen nettovarallisuus

Rothschildin perhe

Nettovarallisuus: 400 miljardia dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu