Roy Jones Jr: n nettovarallisuus

Kuinka paljon Roy Jones Jr on arvoinen?

Roy Jones Jr: n nettovarallisuus: 7 miljoonaa dollaria

Roy Jones, Jr. nettovarallisuus: Roy Jones, Jr. on amerikkalainen nyrkkeilijä, näyttelijä ja räppäri, jonka nettovarallisuus on 7 miljoonaa dollaria. Lähes kolmen vuosikymmenen pituisen ammattiuran jälkeen Roy Jones, Jr. jäi eläkkeelle 66 uralla 75 taistelusta. Tämän uran aikana hän ansaitsi 55 miljoonaa dollaria taatuista kukkaroista, Pay Per View -bonuksista ja sponsoreista (ennen veroja ja muita maksuja).

Taloudellisia ongelmia : Valitettavasti, kuten monilla muillakin nyrkkeilijöillä, Roy on toisinaan kokenut taloudellisia ongelmia. Hän ilmoitti menettäneensä suuren osan varallisuudestaan ​​epäonnistuneiden liiketoimintojen, erityisesti romahtaneiden kiinteistösijoitusten takia. Hän käytti myös miljoonia äänitysstudioon, josta ei tullut kannattavaa. Roy haki luvun 11 konkurssia vuonna 2014. Vuonna 2015 ilmoitettiin, että Roy oli kertynyt 3 miljoonan dollarin arvosta IRS-velkaa. Yhdessä vaiheessa venäläinen nyrkkeilijän promoottori tarjoutui kattamaan velan vastineeksi Roy osallistumisesta taisteluihin samana vuonna. Vuonna 2018 useat Royn omistamat kiinteistöt huutokaupattiin yhden hänen yrityksensä kertyneiden velkojen kattamiseksi. Yksi näistä kiinteistöistä oli hänen isänsä, Roy Jones, vanhemman, käytössä. Kansalliset otsikot saivat nopeasti ajatuksen ajatuksesta, että Jr: n perheenjäsenet oli pakko perustaa GoFundMe auttaakseen vanhempaa uutta asuinpaikkaa.

Roy Levesta Jones, nuorempi, syntyi Pensacolassa, Floridassa tammikuussa 1969. Hän voitti 1984 Yhdysvaltain kansalliset junioriolympialaiset ja 1986 ja 1987 Yhdysvaltain kansalliset kultahansikkaat amatöörinä. Hän voitti myös hopeamitalin Soulin olympialaisissa 1988. Hän kääntyi ammattilaiseksi vuonna 1989.

Hän voitti IBF: n keskisarjan mestaruuden vuonna 1993 ja voitti Bernard Hopkinsin. Vuonna 1997 Jones kärsi ensimmäisen tappionsa 34 voiton jälkeen Montell Griffinille, koska hänet hylättiin kaatuneen vastustajan lyömisestä ja hän menetti WBC: n kevytraskaan tittelin. Vuonna 2003 hän voitti John Ruizin tulla WBA Heavyweight -mestariksi. Vuonna 2003 Jones piti yli 10 mestaruutta ennen kärsimään uransa toisen menetyksen Antonio Tarverille vuonna 2004. Hän hävisi kolme taistelua peräkkäin vuosina 2004–2005, joista kaksi Tarverille. Joulukuussa 2013 Jones voitti Zine Eddine Benmakhloufin saadakseen avoimen WBU Cruiserweight -tittelin ja nosti ammattirekordinsa 57-8: een. Jones on ainoa nyrkkeilijä, joka on aloittanut kevyen keskipainon ja voittanut raskaansarjan tittelin.

Amerikan nyrkkeilykirjailijoiden liitto nimesi Jonesin vuosikymmenen taistelijaksi 1990-luvulla.

(Kuva: Ethan Miller / Getty Images)

Hänen räppialbuminsa `` Round One: The Album '' julkaistiin vuonna 2001. Vuonna 2004 hänen ryhmänsä Body Head Bangerz julkaisi albumin. Hän on esiintynyt myös kahdessa Matrix-franchising-elokuvassa. Jones on jatkanut kilpailua ja voittanut avoimen WBF-risteilijän tittelin voittamalla Bobby Gunnin helmikuussa 2017 saaden ammattilevynsä ennätykseen 65-9. Jones on esiintynyt myös muissa elokuvissa, kuten The Devil's Advocate, Cordially Invited, Universal Soldier: A New Dimension ja Southpaw. Hän on myös ollut nyrkkeilyvalmentaja ja kommentaattori, ja hänellä on kaksinkertainen Yhdysvaltain ja Venäjän kansalaisuus. Hänet kiellettiin saapumasta Ukrainaan vuonna 2015 tapaamisen jälkeen Vladimir Putinin kanssa pyytääkseen kaksoiskansalaisuutta.

Roy Jones Jr: n uran tulos : Royn suurin urakukko tuli hänen taistelustaan ​​John Ruizia vastaan ​​maaliskuussa 2003. Jonesille taattiin 10 miljoonaa dollaria plus 60% taistelun voitoista. Taistelu johti 26 miljoonan dollarin bruttopalkkaan Jonesille. Hän ansaitsi 6,375 miljoonaa dollaria taistellessaan Antonio Tarveria vastaan. Ennen taistelua Tarveria vastaan ​​Jones ansaitsi 1–2 miljoonaa dollaria taistelua kohti.

Heinäkuussa 2020 Roy ja Mike Tyson ilmoitti, että molemmat olivat tulossa eläkkeeltä kohdatakseen toisiaan erittäin epätavallisessa näyttelyottelussa. Kaksi ilmoitettiin solmineen sopimuksen sponsorin kanssa, joka petti 50 miljoonaa dollaria taistelun aloittamiseksi. Tästä 50 miljoonasta dollarista kukin taistelija voisi ansaita jopa 10 miljoonaa dollaria, jos kaikki pay per view -vaiheen välitavoitteet täyttyvät.

Jos lasket mukaan Tyson-taistelun 10 miljoonaa dollaria, Roy Jones Jr: n uran tulos on 55 miljoonaa dollaria.

Roy Jones Jr: n nettovarallisuus

Roy Jones Jr.

Nettovarallisuus: 7 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. tammikuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,803 m)
Ammatti: Näyttelijä, nyrkkeilijä, räppäri, promoottori, urheilukommentaattori
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että numeromme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu