Rush Limbaugh Net Worth

Paljonko Rush Limbaugh Worth on?

Rush Limbaugh nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria

Rush Limbaugh's Palkka

85 miljoonaa dollaria

Rush Limbaughin nettovarallisuus ja palkka: Rush Limbaugh oli amerikkalainen konservatiivinen radio-isäntä, poliittinen kommentaattori, kirjailija, mediahenkilö ja entinen televisio-ohjelmien isäntä, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 600 miljoonaa dollaria. Hänet tunnettiin parhaiten pitkäaikaisen Rush Limbaugh Show -radionsa isäntänä, joka oli kansallisesti syndikoitu FM- ja AM-radioasemilla vuodesta 1988 kuolemaansa saakka. Rush kuoli 17. helmikuuta 2021 70-vuotiaana pitkälle edenneeseen keuhkosyöpään.

Palkkojen ja sopimusten kohokohdat: Lähes kahden vuosikymmenen ajan Rush oli yksi maailman parhaiten palkattuista radiohenkilöksistä yli 15 miljoonan viikoittaisen kuuntelijansa ansiosta.

Huipussaan hän ansaitsi noin 85 miljoonaa dollaria vuodessa yhdistämällä palkat, bonukset, voittoon osallistumisen ja henkilökohtaiset esiintymismaksut.

Vuonna 2001 Limbaugh Rush allekirjoitti kahdeksan vuoden 285 miljoonan dollarin sopimuksen, jonka nopeus oli 31,25 miljoonaa dollaria vuodessa. Vuonna 2008 Limbaugh allekirjoitti 400 miljoonan dollarin kahdeksan vuoden sopimuksen Clear Channelin kanssa. Se hajosi 50 miljoonan dollarin peruspalkkaan.

2. elokuuta 2016 Limbaugh allekirjoitti vuoden 2008 sopimuksen jatkamisen neljällä vuodella. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana Rush ansaitsi 85 miljoonaa dollaria radioimperiumistaan, mikä teki hänestä maailman toiseksi eniten palkatun radio-isännän (Howard Sternin takana). 5. tammikuuta 2020 Limbaugh uudisti sopimuksensa uudelleen.

Aikainen elämä: Rush Limbaugh syntyi Cape Girardeaussa Missourissa 12. tammikuuta 1951 Rush Hudson Limbaugh Jr: n ja Mildred Carolyn (Armstrong) Limbaugh'n kanssa. Hänen isänsä oli asianajaja ja yhdysvaltalainen hävittäjälentäjä, joka palveli toisessa maailmansodassa. Limbaugh osallistui Cape Girardeau Central High Schooliin, jossa hän pelasi jalkapalloa. 16-vuotiaana hän sai ensimmäisen radiotyönsä KGMO-AM: ssä, paikallisessa Cape Girardeaun radioasemalla. Hän käytti lentonimeä Rusty Sharpe. Hän valmistui lukiosta vuonna 1969 ja ilmoittautui Kaakkois-Missourin osavaltion yliopistoon. Hän putosi kahden lukukauden jälkeen, kun hän oli kaatanut kaiken, koska hän oli vain kiinnostunut radiosta.

Ura: Vuoden 1971 alussa, 20-vuotias Rush Limbaugh, keskeyttäessään yliopiston, työskenteli DJ: nä Top 40 -asemalla WIXZ-AM McKeesportissa Pennsylvaniassa. Hän lähetti nimeä 'Bachelor Jeff' Christie ja työskenteli jonkin aikaa iltapäivisin, ennen kuin hänet siirrettiin aamu-asemapaikkaan. Vuonna 1973, 18 kuukauden jälkeen WIXZ: ssä, Limbaugh erotettiin asemalta johtuen 'persoonallisuusrististä' ohjelman johtajan kanssa. Sitten hän aloitti yön työpaikan KQV-AM: ssä Pittsburghissa. Loppuvuodesta 1974 Limbaugh päästettiin irti, kun uusi johto painosti ohjelman johtajaa potkaistakseen hänet.

Vuonna 1975 Limbaugh aloitti iltapäiväesityksen KUDL: n Top 40 -asemalla Kansas Cityssä Missourissa. Hänestä tuli pian isäntä julkisen palvelun puheohjelmassa, joka lähetettiin viikonloppuisin aamuisin, mikä antoi hänelle mahdollisuuden kehittää tyyliään ja esittää kiistanalaisia ​​ideoita. Vuonna 1977 hänet päästettiin irti asemalta, mutta hän jäi Kansas Cityyn aloittamaan iltaesityksen KFIX: ssä. Vaikutus oli kuitenkin lyhytaikainen, ja erimielisyydet johdon kanssa johtivat hänen irtisanomisiinsa viikkoja sen jälkeen. Tähän mennessä Limbaugh oli pettynyt radioon ja kokenut paineen jatkaa erilaista uraa. Vuonna 1979 hän hyväksyi osa-aikaisen roolin ryhmämyynnissä Kansas City Royals -pesäpallojoukkueelle, joka kehittyi kokopäiväiseksi roolimyynnin ja erikoistapahtumien johtajaksi Royals-stadionilla.

Marraskuussa 1983 Limbaugh palasi radioon vuoden pituisella jaksolla KMBZ-AM: ssä Kansas Cityssä. Hän päätti luopua alias-aliastaan ​​ja lähettää sen oikealla nimellä. Hänet erotettiin asemalta, mutta viikkoja myöhemmin hän laskeutui paikalle KFBK-AM: lle Sacramentossa Kaliforniassa. Esitys käynnistettiin 14. lokakuuta 1984. Heinäkuussa 1988, kun hänen menestyksensä Sacramentossa kiinnitti entisen ABC-radion presidentin Edward McLaughlinin huomion, Limbaugh aloitti uuden show'n WABC-AM: ssä New Yorkissa. Hän debytoi vain viikkoja demokraattisen kansalliskokouksen jälkeen ja vain viikkoja ennen republikaanien kansalliskokousta. Limbaugh'n radiokoti New Yorkissa oli puhemuotoinen WABC (AM), ja tämä pysyi hänen lippulaiva-asemanaan monien vuosien ajan, vaikka Limbaugh muutti West Palm Beachille, josta hän jatkoi ohjelmansa lähettämistä.

Rush Limbaugh -näyttely : Limbaugh'n radio-ohjelma lähetetään kolmen tunnin ajan joka arkipäivä itäisen ajan keskipäivästä alkaen. Limbaugh'n esitys julkaistiin ensimmäisen kerran kansallisella tasolla elokuussa 1988. Limbaughin suosio tasoitti tietä muille konservatiivisille radiopuheluohjelmille yleistymiseen.

Maaliskuussa 2006 Baltimoren WBAL oli maan ensimmäinen merkittävä markkina-radioasema, joka hylkäsi Limbaughin kansallisesti syndikoidun radio-ohjelman.

Syöpädiagnoosi: 2. helmikuuta 2020 Rush Limbaugh ilmoitti 20 miljoonan jäsenen yleisölle, että hänellä on diagnosoitu 'edistynyt keuhkosyöpä'. Hän lopetti lähetyksensä tällä uutisella. Limbaugh kertoi kuulijoilleen, että tauti pitää hänet poissa ilmasta tiettyinä päivinä, kun hän saa hoitoa. Hän sanoi, että kaksi lääketieteellistä laitosta vahvisti diagnoosin, koska hän huomasi ensimmäisen kerran, että jotain oli vialla 12. tammikuuta 2020, jolloin hän koki hengenahdistusta.

Rush Limbaugh Net Worth

(Kuva: Win McNamee / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Limbaugh on ollut naimisissa neljä kertaa, eronnut kolme kertaa eikä hänellä ole lapsia. Hän meni naimisiin Roxy McNeelyn, WHB-radioaseman sihteerin kanssa Kansas Cityssä Missourissa vuonna 1977, kun hän oli 26. McNeely teki avioerohakemuksen maaliskuussa 1980 vedoten yhteensopimattomuuteen. Vuonna 1983 hän meni naimisiin korkeakouluopiskelijan Michelle Sixtan kanssa. He erosivat vuonna 1990. Vuonna 1994 hän avioitui 35-vuotiaan aerobic-ohjaajan Marta Fitzgeraldin kanssa. He erosivat vuonna 2004. Kesäkuussa 2010 hän meni naimisiin Kathryn Rogersin kanssa.

Limbaugh on asunut Palm Beachillä vuodesta 1996.

Vuonna 2003 Limbaugh ilmoitti olevansa riippuvainen kipulääkkeistä ja haki hoitoa. Huhtikuussa 2006 Limbaugh kääntyi viranomaisten puoleen Palm Beachin piirikunnan osavaltion asianajajan toimeksiannolla ja pidätettiin 'yhdestä ainoasta syytteestä lääkemääräyspetoksesta'. Hänen ennätyksensä purettiin myöhemmin.

Hän on tunnettu hyväntekeväisyystyössään, mukaan lukien Leukemia & Lymfoomaseuran vuotuinen teletoni.

Kiinteistöt: Rushin ensisijainen koti myöhempinä vuosina oli 26 miljoonan dollarin valtameren koti West Palm Beachillä. Talossa on 7 makuuhuonetta, 12 kylpyhuonetta ja hissi. Hänellä oli myös kattohuoneisto Manhattanilla Fifth Avenuella.

Rush Limbaugh Net Worth

Rush Limbaugh

Nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria
Palkka: 85 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. tammikuuta 1951 - 17. helmikuuta 2021 (70 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Talk show -isäntä, kirjailija, radiohenkilöstö, kommentaattori, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että numeromme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu