Russell Simmonsin nettovarallisuus

Paljonko Russell Simmons on arvoinen?

Russell Simmonsin nettovarallisuus: 340 miljoonaa dollaria

Russell Simmonsin nettovarallisuus ja palkka: Russell Simmons on amerikkalainen ennätysjohtaja ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 340 miljoonaa dollaria. Simmons tunnetaan parhaiten osallistumisestaan ​​musiikkiteollisuuteen. Hän perusti legendaarisen levy-yhtiö Def Jam Recordsin ja toimi Rush Communications, Inc: n toimitusjohtajana. Vaikka tämän yrittäjän ura on epäilemättä onnistunut, myös hänen elämänsä on ollut ristiriidassa. Vakavat väitteet seksuaalisesta väärinkäytöksestä ja jopa seksuaalisesta pahoinpitelystä ovat vaivanneet hänen julkista mainettaan. Tämän seurauksena hän luopui rooleistaan ​​monissa yrityksissään. Musiikin lisäksi Russell Simmons on tuottanut huomattavia tuloja useiden alkuperäisten vaatetuslinjojen kautta. Simmons on myös innokas kirjailija ja osallistunut useiden tunnettujen julkaisujen julkaisemiseen. Hänellä on vahvat näkemykset muun muassa eläinten oikeuksista ja politiikasta.

Aikainen elämä: Russell Simmons syntyi Queensin kaupunginosassa New Yorkissa 4. lokakuuta 1957. Hänen isänsä, julkisen koulun ylläpitäjä, ja äiti, puistojen ylläpitäjä, kasvattivat Marylandissa. Simmons on todennut, että hänen kasvatuksensa aikana huumeiden käyttö oli levinnyt hänen naapurustossaan. Hän osallistui huumausainekauppaa ympäröivään rikolliseen elämäntapaan nuoresta iästä lähtien ja otti itse huumeita. Vaikka hänen isänsä yritti kannustaa Russellia löytämään rehellisiä, laillisia työpaikkoja, poika oli kiinnostuneempi osallistumaan jengikulttuuriin. Tämä jatkui, kunnes yksi hänen jengiläisistä murhattiin.

Russell Simmons päätti, että hänen pitäisi ottaa koulu vakavammin, ja ilmoittautui New Yorkin City College -yliopistoon Harlemiin. Kun hän opiskeli sosiologiaa, Russell oli yhteydessä useaan hiphop-liikkeen pioneeriin, mukaan lukien Kurt Walker ja Eddie Cheeba. Kuultuaan viimeksi mainitun esiintyvän Russell tiesi keskittyvänsä tekemään hip-hopista suosittua koko elämänsä ajan.

Varhainen ura: Russell Simmons liittyi Kurt Walkeriin luomaan singlen nimeltä Christmas Rappin. Älykkään mainostamispäätöksen avulla Russell Simmons onnistui neuvottelemaan levysopimuksen Blow-etiketin kautta. Sen jälkeen kun single oli myyty 500 000 kappaletta, Simmons jätti yliopiston ja jatkoi musiikin mahdollisuuksien hyödyntämistä. Simmonsin nuorempi veli, Joseph, oli myös vahvasti mukana kukkivassa hiphop-liikkeessä. Hän ja kaksi ystävää olivat muodostaneet ryhmän, ja Russell Simmons auttoi heitä tuottamaan erilaisia ​​kappaleita. Myöhemmin hän auttoi ryhmää, joka lopulta tunnetaan nimellä Run-DMC, neuvottelemaan levysopimuksesta. Vuotta myöhemmin Russell Simmons tapasi tuottajan nimeltä Rick Rubin , joka oli jo aloittanut Def Jam Recordsin. Russell Simmons tuotiin alukselle tasavertaisena kumppanina, ja nämä kaksi tuottajaa auttoivat 16-vuotiasta LL Cool J: tä tallentamaan etiketin ensimmäisen julkaisun. Tämä julkaisu johti lopulta jakelusopimukseen Columbian kanssa, mikä auttoi asettamaan Def Jam Recordsin kartalle.

(Kuvahyvityksen tulisi lukea TIBRINA HOBSON / AFP Getty Imagesin kautta)

Läpimurto: Vaikka LL Cool J auttoi Def Jamiä ottamaan ensimmäiset askeleensa kohti menestystä, myöhemmät allekirjoitukset osoittautuivat vielä kannattavammiksi. Beastie Boysista tuli maailmanlaajuinen ilmiö, kun he julkaisivat Lisensoitu Ill Def Jamin kautta. Monien muiden suurten menestystarinoiden jälkeen Rick Rubin jätti etiketin vuonna 1988. Kuusi vuotta myöhemmin Rusell Simmons myi puolet etiketistä Polygramille 33 miljoonalla dollarilla. Kaksi vuotta sen jälkeen Rick Rubin myi yhtiön osakkeet 120 miljoonalla dollarilla Universal Music Groupille. Vuonna 1999 Simmons myi loput Def Jamista Seagramille 130 miljoonalla dollarilla. Def Jam vaikuttaa edelleen uskomattomasti hiphop-tyylilajiin.

Mediamahdollisuuksiensa laajentaminen: Jo ennen Def Jam Recordsin myyntiä Simmons laajensi mediavaikutustaan. Hän perusti tuotantoyrityksen nimeltä Simmons Lathans Media Group ja auttoi luomaan sellaisia ​​esityksiä Def-komedia Jam . Hän perusti myös Rush Communications, Inc: n. Tähän ryhmittymään kuuluu 10 yritystä ja kolme voittoa tavoittelematonta organisaatiota. Rush Communicationsin kautta Simmons tuotti Eddie Murphy -elokuvan Pähkinäinen professori .

Vaatetuslinjat: Russell Simmons aloitti kolme vaatetuslinjaa: Phat Farm, ArgyleCulture ja Tantris. Phat Farmista tuli erittäin suosittu kasvavan hiphop-liikkeen seurauksena, ja se myytiin Kenwoodille vuonna 2004 140 miljoonalla dollarilla. ArgyleCulture oli suunnattu vuosituhannen miehille, kun taas Tantris keskittyi joogavaatteisiin.

Muut yrityshankkeet: Vuonna 2013 Russell Simmons perusti Unirush LLC -yrityksen, joka toimitti etukäteen maksettuja pankkikortteja pienituloisille henkilöille. Vuonna 2017 tämä yritys myytiin Green Dot Corporationille 147 miljoonalla dollarilla. Rush Communications osallistui laajaan valikoimaan muita yrityshankkeita, mukaan lukien energiajuomayritykset, verkkosivustot ja kirjojen julkaisu. Russell käytti jälkimmäistä julkaisemaan erilaisia ​​itsepalvelukirjoja, kuten Tee sinä! ja 12 lakia, joilla pääset käyttämään sinussa olevaa voimaa onnen ja menestyksen saavuttamiseksi.

Veganismi: Vuonna 1999 Russell Simmonsista tuli vegaani. Hän on suorapuheinen eläinten oikeuksiin liittyvistä asioista ja tukee useita ryhmiä, jotka taistelevat eläinten kärsimysten lopettamiseksi. Vuonna 2015 hän julkaisi kirjan nimeltä Iloinen vegaani: opas pitkän, terveellisen ja onnistuneen elämän elämiseen .

Kiista: Vuonna 2017 malli Keri Claussen Khalighi syytti Russell Simmonsia raiskauksesta vuonna 1991. Khalighi oli tuolloin 17-vuotias. Tämä oli ensimmäinen monista väitteistä, jotka lopulta kohdistuivat Simmonsiin. Kirjailija Jenny Lumet syytti myös Russell Simmonsia hänen raiskaamisesta, viitaten jälleen tapaukseen vuonna 1991. Tällä kertaa Simmons lopetti johtavan roolin kaikissa yrityksissään. Useat yritykset, HBO mukaan lukien, etenivät yrittäjältä. Ennen vuoden 2017 päättymistä The Los Angeles Times oli julkaissut viisi erillistä kertomusta naisista, jotka olivat joutuneet seksuaalisen väärinkäytöksen tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi Simmonsin käsissä. New York Times pian seurasi vielä neljä uutta naista kertomusta, mukaan lukien enemmän raiskaussyytöksiä.

Loppujen lopuksi yhteensä 13 naista esitti nämä väitteet. Russell Simmons kielsi kaiken, myi omaisuutensa ja muutti Balille. Ainakin yksi hänen syyttäjistään ehdotti, että Simmons valitsi Balin, koska kansakunnalla ei ole Yhdysvaltojen kanssa luovuttamista koskevaa sopimusta.

Henkilökohtainen elämä: Russell Simmons meni naimisiin Kimora Leen kanssa vuonna 1998. Pariskunnalla oli kaksi tytärtä yhdessä, mutta eronnut vuonna 2008.

Russell Simmonsin nettovarallisuus

Russell Simmons

Nettovarallisuus: 340 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. lokakuuta 1957 (63 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,765 m)
Ammatti: Muotisuunnittelija, elokuvantuottaja, yrittäjä, liikemies, televisiotuottaja, näyttelijä, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu