Ryan Reynolds Nettovarallisuus

Paljonko Ryan Reynolds on arvoinen?

Ryan Reynoldsin nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Ryan Reynolds Nettovarallisuus ja palkka: Ryan Reynolds on kanadalainen syntynyt näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Hän aloitti teini-ikäisten saippuaoopperatähtenä, mutta tunnetaan nyt toiminta- ja komediarooleistaan ​​elokuvissa, kuten National Lampoon's Van Wilder (2002), The Ehdotus (2009) ja Deadpool (2016). .

Aikainen elämä: Ryan Rodney Reynolds syntyi Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa, 23. lokakuuta 1976. Hän on nuorin neljästä poikasta, jotka ovat syntyneet ruoan tukkumyyjälle James Chester Reynoldsille ja vähittäiskauppias Tamara Lee: lle (synt. Stewart). Reynolds kasvatettiin katolilaiseksi ja varttui Vancouverin Kitsilano-naapurustossa. Hän valmistui Kitsilanon lukiosta vuonna 1994 ja osallistui hetkeksi Kwantlenin ammattikorkeakouluun ennen keskeyttämistä.

Ura: Reynoldsin ura alkoi vuonna 1991, kun hän oli vielä lukiolainen. Hän sai Billy Simpsonin pääroolin kanadalaisessa teini-saippuaoopperassa Hillside, jonka Nickelodeon levitti Yhdysvalloissa otsikolla 'Viisitoista'. Sen päättymisen jälkeen vuonna 1993 Reynoldsilla oli toistuva rooli elokuvassa The Odyssey Macro. Tänä aikana uransa alussa hän esiintyi myös The X-Files (1996) -jaksossa, esiintyi Bobby Ruppina kaksiosaisessa minisarjassa In Cold Blood (1996) ja näytteli yhdessä Melissa Joan Hart TV-elokuvassa 'Sabrina teini-ikäinen noita' (1996). Sitten, vuodesta 1998, hän esiintyi Michael 'Berg' Bergeninä näyttelyssä 'Kaksi poikaa, tyttö ja pizzapaikka' näyttelyn neljän kauden aikana.

Sitten hän esiintyi elokuvissa, kuten National Lampoon's Van Wilder (2002), Blade: Trinity (2004), The Amityville Horror (2005), Smokin 'Aces (2006), The Ehdotus (2009), 'Haudattu' (2010), 'Turvallinen talo' (2012), 'RIPD' (2013), 'The Voices' (2014), 'The Captive' (2014), 'Mississippi Grind' (2015) ja Netflix-elokuva '6 Underground' (2019). Hän esiintyi myös rooleissa elokuvissa, kuten Just Friends (2005), X-Men Origins: Wolverine (2009), Adventureland (2009), Women in Gold (2015) ja Criminal ( 2016).

Lisäksi Reynolds on yksi harvoista näyttelijöistä maailmassa, joka otsikoi elokuvia, jotka perustuvat sekä Marvel- että DC-hahmoihin. Vuonna 2011 hän näytteli supersankarin Vihreän lyhtyn Hal Jordan -versiota Warner Brotherin Green Lantern -elokuvassa. Elokuva kääntyi sekä taloudellisesti että kriittisesti, mutta Reynolds toipui ja löysi myöhemmin menestyksen vuonna 2016 Deadpoolin kanssa. Ensin hän osallistui Deadpool-elokuvan kehittämiseen kuvannut Wade Wilsonin / Weapon XI -hahmoa elokuvassa X-Men Origins: Wolverine. Vuoden 2016 Deadpool-elokuva jättää huomiotta X-Men-elokuvassa tapahtuneen, käynnistää Deadpoolin hahmon uudelleen ja luo uuden taustan, joka noudattaa tarkemmin alkuperäistä Marvel Comics -materiaalia. Deadpool jatkoi useita lipputulotietueita. Sen maailmanlaajuinen avaaminen 264,9 miljoonalla dollarilla 62 markkinoilta oli vuoden 2016 suurin, suurin R-luokitellulle elokuvalle ja toiseksi suurin Foxille. Sen valtava suosio ja menestys seurasi jatko-osaa, Deadpool 2, kesäkuussa 2017.

Näytöllä näyttelevien rooliensa lisäksi Reynolds on törmännyt myös ääninäyttelijöiden maailmaan. Hänellä oli päärooleja kahdessa Dreamworks-animaatioelokuvassa, The Croods (2013) ja 'Turbo' (2013), ja hän ilmaisi Pikachun elokuvissa Pokémon Detective Pikachu (2019). Lisäksi Reynolds oli CGI Pikachun kasvoliikkeen kuvatekijä.

Vuonna 2017 Reynolds voitti Saturn-palkinnon parhaaksi näyttelijäksi Deadpoolista ja People's Choice -palkinnon suosikkielokuvanäyttelijäksi. Hänet nimitettiin myös Golden Globe -palkinnolle vuonna 2017 elokuvan näyttelijän parhaasta esityksestä - musikaali tai komedia Deadpoolista. Vuonna 2016 hän sai tähden Hollywoodin Walk of Fame for Motion Pictures -sivustolla osoitteessa 8601 Hollywood Blvd.

Ilmailun Gin : Helmikuussa 2018 Reynolds hankki '' määrittelemättömän vähemmistön '' omistusosuuden Aviation American Ginistä julkistamattomalla summalla. Hän toimii myös brändin tiedottajana ja luovana johtajana. Ilmailun perusti alun perin Oregonissa toimiva House Spirits Distillery. Vuonna 2016 tuotemerkin osti yritys nimeltä Davos Brands.

Kiitos suurelta osin Reynoldsin röyhkeille mainoksille, mukaan lukien erittäin merkittävä Peloton-tyttöä käsittelevä video, Aviationin myynti kasvoi voimakkaasti vuodesta 2018 vuoteen 2020 ja tuli toiseksi suurimmaksi super-premium Gin -brändiksi Yhdysvalloissa.

Elokuussa 2020 Diageo LLC sopi ostavansa Aviation Gin LLC: n ja Davos Brands LLC: n, mikä voisi lopulta olla 610 miljoonaa dollaria. Kauppaan sisältyi ennakkomaksu 335 miljoonaa dollaria, ja loput ansaitaan 10 vuoden suorituskyvyn virstanpylväillä.

Käyttämällä samankaltaisia ​​julkkisalkoholiin verrattavia sopimuksia voidaan olettaa, että Ryan omisti 20%: n osuuden Aviation Ginistä. Jos se oli oikein, Ryan olisi saanut noin 67 miljoonaa dollaria ennen veroja myynnin ennakkomaksusta ja voinut ansaita ylimääräisiä 55 miljoonaa dollaria virstanpylväsmaksuista.

Muut hankkeet : Reynolds nimettiin Armani-koodin kasvoksi tammikuussa 2019, ja hän johti Absolu-tuoksunsa mainoskampanjaa.

Marraskuussa 2019 hän osti omistusosuuden Mint Mobilesta, joka tarjoaa edullisia ennakkoon maksettuja matkapuhelinpalveluja. Hän on esillä Mint Mobile -palvelujen online-mainoskampanjoissa.

Getty Images

Henkilökohtainen elämä ja kiinteistöt: Reynolds alkoi seurustella kanadalaisen laulajan Alanis Morissetten kanssa vuonna 2002 ja kihlasi vuonna 2004. He erosivat vuonna 2007 ja pian sen jälkeen, kun Reynolds alkoi seurustella amerikkalaisen näyttelijä Scarlett Johansson . Hän ja Johansson menivät naimisiin syyskuussa 2008, erosivat joulukuussa 2010 ja saivat lopullisen avioeron heinäkuussa 2011. Lokakuussa 2011 Reynolds alkoi seurustella vihreän lyhtyn tähtensä kanssa Blake Lively . He menivät naimisiin syyskuussa 2012, ja heillä on kolme tytärtä yhdessä. Hänestä tuli Yhdysvaltain kansalainen joskus noin vuonna 2018.

Vuonna 2012 Reynolds ja Lively ostivat talon Westchesterin piirikunnasta New Yorkista 6 miljoonalla dollarilla. Kiinteistön pinta-ala on 11,65 hehtaaria ja päärakennus on lähes 9000 neliömetriä. Hänellä on myös koti Los Angelesissa.

Kuinka paljon Ryan Reynolds teki Deadpoolille? Reynoldsin peruspalkka Deadpoolille oli suhteellisen niukka 2 miljoonaa dollaria. Hänen palkkapäivä kasvoi lopulta lähes 10-kertaiseksi tuottoisan osuuden takapisteistä. Ensimmäisen Deadpoolin tekeminen maksoi vain 58 miljoonaa dollaria, ja sen bruttomäärä oli 780 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsi vuonna 2017 tarpeeksi rahaa, noin 22 miljoonaa dollaria, ollakseen yksi planeetan 20 eniten palkatusta näyttelijästä kyseisenä vuonna. Hänen tulojaan Deadpool 2: sta ei ole vahvistettu virallisesti, mutta hän todennäköisesti ansaitsi vähintään 20 miljoonaa dollaria toisesta erästä. Taustapisteiden avulla hänen toisen elokuvan, joka ansaitsi maailmanlaajuisesti 785 miljoonaa dollaria, tulot saattavat lopulta ylittää 30-40 miljoonaa dollaria.

Palkka elokuvaa kohden: Deadpoolin franchising-menestyksen jälkeen Reynolds on näyttelijöiden luokassa, jotka voivat ansaita 20 miljoonaa dollaria etukäteen elokuvan tähdittämiseen. Michael Bay -elokuvasta 6 Underground maksettiin etukäteen 27 miljoonaa dollaria.

Ryan Reynolds Nettovarallisuus

Ryan Reynolds

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 23. lokakuuta 1976 (44 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu