Ryan Seacrestin nettovarallisuus

Paljonko Ryan Seacrest on arvoinen?

Ryan Seacrestin nettovarallisuus: 450 miljoonaa dollaria

Ryan Seacrestin palkka

75 miljoonaa dollaria

Ryan Seacrestin nettovarallisuus: Ryan Seacrest on amerikkalainen radiohenkilöstö, televisio-isäntä, tuottaja ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 450 miljoonaa dollaria. Joka vuosi Ryan ansaitsee 60-80 miljoonaa dollaria viihde- ja yrittäjyys imperiumistaan. Seacrest nousi tunnetuksi American Idol -isäntänä. Tänään hän isännöi myös syndikoitua lähtölaskentaohjelmaa 'American Top 40' ja iHeartMedian KIIS-FM-aamuradio-ohjelmaa 'On Air with Ryan Seacrest'. Hän aloitti Live-palvelun yhdessä Kellyn ja Ryanin kanssa toukokuussa 2017. Kulissien takana hän on useiden suosittujen todellisuusnäyttelyiden, erityisesti 'Keeping up with Kardashians', ja sen lukuisien spinoffien johtaja.

Aikainen elämä: Ryan John Seacrest syntyi Atlantassa Georgiassa 24. joulukuuta 1974. Hän varttui Dunwoodyssa Georgiassa. Ryan rakasti lyödä sitä lelumikrofonilla lapsena. Hän harjoitteli radioasemaa WSTR-FM (Tähti 64), kun hän oli teini-ikäinen opiskellessaan Dunwoodyn lukiota. Kun DJ soitti sairas, Seacrest sai tilaisuuden olla ensimmäistä kertaa ilmassa. Hän meni niin hyvin, että asema antoi hänelle viikonlopun yön vuoron. Hän valmistui lukiosta vuonna 1992 ja ilmoittautui Georgian yliopistoon opiskelemaan journalismia. Hän keskeytti ensimmäisen vuodensa jälkeen ja muutti Hollywoodiin tekemään sen radiossa.

Ura: Seacrest saapui Los Angelesiin vuonna 1993, ja hänellä oli ensimmäinen suuri tauko samana vuonna, kun hänet palkattiin isännöimään ESPN: n Radical Outdoor Challengea. Vuosina 1994-1996 hän isännöi 'Gladiaattorit 2000', 'Lasten' versiota 'Amerikkalaiset gladiaattorit' -sarjasta. Vuonna 1995 hän isännöi villieläinpelejä ja vuonna 1997 hän napsautti. Tänä aikana hän esiintyi myös kuvitteellisen pelisarjan nimeltä Lover's Lane letkuna Beverly Hills, 90210: n viimeisen todistuksen jaksossa. Vuoden 2000 jälkipuoliskolla Seacrest isännöi NBC Saturday Night Movie -elokuvaa. Vuosina 2001–2003 Seacrest isännöi käytännön vitsiohjelmaa Ultimate Revenge.

Vuonna 2002 Seacrestiä pyydettiin järjestämään Foxille uusi kilpailutyyppinen todellisuusnäyttely nimeltä American Idol. Me kaikki tiedämme mitä tapahtui seuraavaksi. American Idol tuli erittäin suosittu ja teki Ryan Seacrestistä tähden. Seacrest pysyi American Idolin isäntänä viimeiseen Fox-kausiinsa huhtikuussa 2016. Hän palasi myös American Idolin ABC-kaudelle.

Seacrest korvasi Rick Deesin Los Angeles -radioaseman KIIS-FM: n aamu-esityksessä helmikuussa 2004. 'On Air With Ryan Seacrest' lähetetään maanantaista perjantaihin klo 6–10 Tyynenmeren aikaa.

Vuodesta 2005 lähtien Seacrest on toiminut Dick Clarkin uudenvuoden Rockin 'Eve -tuottajana ja isäntänä. Ensimmäisenä vuonna Clark oli äskettäin saanut aivohalvauksen, ja Seacrest otti suurimman osan uudenvuodenaaton isännöintitehtävistä. Sitten vuonna 2009 ABC nimitti vuotuisen ohjelman uudeksi nimeksi Dick Clark's New Year's Rockn Eve With Ryan Seacrest. Vuonna 2013 Seacrest allekirjoitti sopimuksen jatkamisen näyttelyn kanssa. Vuosi 2019 oli Seacrestin 15. vuosi, jolloin järjestettiin uudenvuodenaaton erikoisuus.

Toukokuussa 2017 Ryan Seacrest nimitettiin elokuvan Kelly Ripa rinnalle Live with Kelly and Ryan. Hän korvasi NFL: n entisen pelaajan Michael Strahanin.

Seacrest isännöi myös useita Hollywoodin punaisen maton tapahtumia E! mukaan lukien Oscar-palkinnot ja Emmy.

Hän on luonut Ryan Seacrest Distinction -sarjan vaatteita, joita myydään yksinomaan Macy'silla, ja ihonhoitosarjaa Polished for Men.

Henkilökohtainen elämä: Seacrest paljasti kahden vuoden irti- ja pois-suhteensa malliin Sara Jean Underwoodiin The Howard Stern -näyttelyssä vuonna 2009.

Huhtikuussa 2010 Seacrest aloitti tanssimisen tähtien Julianne Houghin kanssa. 15. maaliskuuta 2013 ilmoitettiin, että heidän suhteensa oli päättynyt. He treffasivat yli kaksi vuotta ennen kuin he hajosivat.

14. toukokuuta 2016 hän palasi Georgian yliopistoon antamaan neuvoja alumneille ja sai kunniatohtorin humanistisista kirjeistä.

Seacrest oli jälleen uudessa suhteessa malliin ja henkilökohtaiseen kokkiin Shayna Tayloriin vuodesta 2013. He tapasivat ystävien kautta. He erosivat lyhyesti vuonna 2014, muuttivat yhdessä toukokuussa 2017 ja toisen kerran helmikuussa 2019. Syyskuuhun 2019 mennessä Seacrest ja Taylor olivat taas yhdessä. 29. kesäkuuta 2020 kerrottiin, että pari oli hajonnut kolmannen kerran jonkin aikaa sitten ja että Ryan oli siirtynyt jonkun uuden kanssa, jonka kanssa hän oli lomalla Meksikossa.

Hajoamisen jälkeen Taylor otti Instagram-tililleen postittaakseen: 'Sinun ei koskaan tarvitse vakuuttaa oikeaa ihmistä rakastamaan sinua. Ei ole väliä mitä, et voi muuttaa heitä, saada heidät tekemään työn tai saada heidät sitoutumaan sinulle, jos he eivät ole valmiita tulemaan. Muutoksen on oltava inspiroima sisältä, ja toimet ovat aina äänekkäämpiä kuin sanat. ' Hänen mukaansa hän oli valmis menemään naimisiin, kun taas 45-vuotias Seacrest ei ollut.

Heinäkuussa 2020 Seacrest ja Kelly Ripa osoittivat kunnioitusta edesmenneelle Regis Phibinille kuolemansa jälkeen.

Getty Images

Palkan kohokohdat: Heinäkuussa 2009 Seacrest solmi 45 miljoonan dollarin sopimuksen American Idolin isännöimisestä, jolloin hänestä tuli tuolloin eniten palkattu todellisuuden televisio-isäntä. Huhtikuussa 2012 hän allekirjoitti kahden vuoden 30 miljoonan dollarin sopimuksen pysyäkseen American Idolin isäntänä. Toukokuussa 2014 ilmoitettiin, että Seacrest oli allekirjoittanut yhden vuoden sopimuksen toisen vuoden vaihtoehdosta.

American Idol ABC: n uudelleenkäynnistyksen osalta hänen alkuperäisen monivuotisen kauppansa ilmoitettiin olevan yli 10 miljoonaa dollaria.

Ryan Seacrest ansaitsi kesäkuusta 2017 kesäkuuhun 2018 74 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 72 miljoonaa dollaria. Samalla ajanjaksolla vuosien 2019 ja 2020 välillä Ryan ansaitsi 60 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Vuonna 2007 Will & Gracen luoja Max Mutchnick myi talon Beverly Hillsissä Ellen DeGeneresille 29 miljoonalla dollarilla. Ellen kuulemma käveli talon läpi yhtenä päivänä ja kertoi Maxille haluavansa omistaa sen. Max valitsi numeron, joka oli kaksinkertainen maksamaansa ja Ellen hyväksyi. Vuonna 2011 Ellen myi kodin Ryanille 36,5 miljoonalla dollarilla. Vuotta myöhemmin hän maksoi 2 miljoonaa dollaria vieressä olevasta kiinteistöstä. 9200 neliön jalkainen koti on nyt 2,87 hehtaarin kokoinen, ja siinä on yhdeksän makuuhuonetta, 11 kylpyhuonetta, uima-allas, kaksi liitettyä vierastaloa, erillinen kolmen makuuhuoneen talo ja vehreä puutarha. Mielenkiintoista on, että kun Ryanistä tuli omistaja, Max Mutchnick otti yhteyttä ja selitti, että hän aina pahoitteli sitä, että hän ei ollut saattanut päätökseen vuosia aiemmin suunnittelemaansa kunnostusta ja suunnittelua. Joten Ryan palkkasi Maxin suorittamaan remontin. Marraskuussa 2020 Ryan toi tämän talon markkinoille 85 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2017 ilmoitettiin, että Ryan Seacrest vuokrasi kaupunkitalon Manhattanin Upper East Side -kadulta 75 000 dollaria kuukaudessa. Kuusikerroksisessa kartanossa on 11 000 neliömetriä.

Los Angelesin ulkopuolella Ryan omistaa asuntoja Napassa, Kaliforniassa, New York Cityssä ja Italiassa.

Ryan Seacrestin nettovarallisuus

Ryan Seacrest

Nettovarallisuus: 450 miljoonaa dollaria
Palkka: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 24. joulukuuta 1974 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Ääninäyttelijä, näyttelijä, käsikirjoittaja, juontaja, televisio-tuottaja, TV-persoona, elokuvantuottaja, radiohenkilöstö, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Ryan Seacrestin tulos

  • American Idol 15 000 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu