Ryan Serhant Nettovarallisuus

Paljonko Ryan Serhant Worth on?

Ryan Serhantin nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria

Ryan Serhant Nettovarallisuus: Ryan Serhant on amerikkalainen näyttelijä, kiinteistönvälittäjä, todellisuustähti ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria. Serhant aloitti ammatillisen uransa näyttelijänä. Hän esiintyi Evan Walshina 19 jaksossa suositusta saippuaoopperasta ”Maailma kääntyy” vuosina 2007–2008. Myöhemmin hän siirtyi keskittymään kiinteistöihin ja sijoittui 15. menestyneimmäksi kiinteistövälittäjäksi. New Yorkissa The Real Deal -lehti vuonna 2012. Ryan aloitti pääosassa Bravon Million Dollar Listing New York -elokuvaa vuonna 2012, ja verkosto antoi hänelle spin-offin 'Sell it like Serhant' vuonna 2018, samana vuonna hän perusti Serhant Media Groupin. Hänen kiinteistömyyntikurssinsa 'Sell It Like Serhant: The Course' ansaitsi yli 100 000 dollaria päivässä, kun se aloitettiin vuonna 2019, mikä teki siitä kaikkien aikojen kaupallisesti menestyneimmän kiinteistökurssin. Vuonna 2020 Ryan avasi oman kiinteistöyhtiönsä, SERHANTin, ja hän on julkaissut kirjat '' Sell It Like Serhant: How to Sell More, Ansaitse lisää ja tulkaa lopulliseksi myyntikoneeksi '' (2018) ja 'Big Money Energy' ( 2021).

Aikainen elämä: Ryan Serhant syntyi Ryan Matthew Serhant 2. heinäkuuta 1984 Houstonissa, Texasissa. Hän varttui Topsfieldissä Massachusettsissa, ja hänen isänsä, State Streetin globaalien neuvonantajien varapuheenjohtaja, opetti Ryanille ja hänen nuoremmalle veljelleen Jackille kovan työn tärkeyttä, kun hän maksoi pojille 1,50 dollaria tunnissa polttopuiden keräämisestä ja antoi heidän sitten antaa heidän myydä se naapureilleen. Serhant opiskeli Pingree-koulussa ja vietti monta kesää Steamboat Springsissä, Coloradossa, missä hän osallistui Perry-Mansfieldin esittävän taiteen kouluun ja leiriin. Lukion jälkeen hän ilmoittautui Hamilton Collegeen ja liittyi Delta Kappa Epsilon -veljeskuntaan. Valmistui teatteri- ja englanninkielisestä kirjallisuudesta vuonna 2006. Ryan muutti sitten New Yorkiin näyttelijäuraan ja maksoi vuokraansa osallistumalla varastossa olevaan valokuvaan versoja. Hän asetti roolin elokuvaan 'Kun maailma kääntyy' vuonna 2007, mutta uransa hidastuttua hän aloitti käsimallina ja päätti sitten kokeilla kiinteistöjä.

Kiinteistöalan ura: Serhant aloitti uransa kiinteistöalalla juuri subprime-asuntolainan romahtamisen jälkeen vuonna 2008, ja hän ansaitsi vain 9000 dollaria ensimmäisen vuoden aikana. Ryanin onneksi asiat piristyivät toisen vuoden kovan työn jälkeen, ja hän myi 8,5 miljoonan dollarin kiinteistön. Myöhemmin hänestä tuli Nest Seekers Internationalin, toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja, yhtiö, jossa hän oli työskennellyt vuodesta 2008 lähtien. Vuonna 2012 Ryan perusti Serhant Teamin, välitysryhmän, jolla oli yli 60 työntekijää New Yorkissa, Los Angelesissa. Angeles, Miami, New Jersey ja Hamptons. Serhantin virallisen verkkosivuston mukaan '' Serhant-tiimi on myynyt yli 4 miljardia dollaria, myynyt yli 80 uutta kehitysprojektia New Yorkissa, Los Angelesissa ja Miamissa, ja se on rikkonut neliömetrin hintaa ennätyksiä ympäri kaupunkia . ' Syksyllä 2020 Ryan avasi kiinteistöyhtiön SERHANT, ja osa yrityksen suurista myynneistä sisältää 33 miljoonan dollarin Miami-kattohuoneiston ja 69 miljoonan dollarin kodin NYC: n Madison Avenuella.

Viihde-ura: Serhantin näyttelijäteos käsittää elokuvan ”Maailman kääntyessä” lisäksi myös elokuvat ”Peruutus” (2010) ja ”Vaikka olemme nuoria” (2015) sekä televisiosarjat ”Lauran salaisuudet” (2015) ja ”Inside Amy Schumer”. (2016). Hän kuuli Bravon elokuvan Million Dollar Listing New York vuonna 2010, ja se alkoi ilmestyä maaliskuussa 2012, mukana Ryan ja muut kiinteistönvälittäjät Michael Lorber ja Fredrik Eklund, kun he yrittivät tehdä yksinoikeudellisia kauppoja New Yorkissa. Vuonna 2018 Serhant loi spin-offin 'Sell It Like Serhant', jonka hän myös tuottaa, ja hän isännöi, tuotti ja ohjasi vuoden 2013 web-sarjaa Realty Byte Ryan Serhantin kanssa. Ryan on ollut useita kertoja 'Today' ja 'Watch What Happens: Live' vieraana, ja hän on esiintynyt elokuvissa Ca $ h Cab, On the Money ja Larry King Now.

Henkilökohtainen elämä: Syyskuussa 2014 Ryan ehdotti asianajajalle Emilia Bechrakisille suljettuaan Times Squaren tunniksi. Pari avioitui Kreikassa 7. heinäkuuta 2016, ja neliosainen sarja Million Dollar Listing New York: Ryan's Wedding ilmestyi syksyllä. Pariskunnalla on yksi tytär Zena, joka syntyi 26. helmikuuta 2019, ja Million Dollar Listing New York -kaudella seitsemän, he jakoivat IVF-matkansa katsojille.

Kiinteistöt: Vuonna 2018 Serhant maksoi 7,6 miljoonaa dollaria 7670 neliömetrin kaupunkitalosta Brooklynissa. Ryan osti kodin kirjailija Jonathan Safran Foerilta, ja siihen kuuluu kahdeksan makuuhuonetta, 12-jalkaiset katot, paljaat tiilet ja 26-jalkainen päämakuuhuoneen vaatekaappi.

Ryan Serhant Nettovarallisuus

Ryan Serhant

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. heinäkuuta 1984 (36 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,9 m)
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu