Sally Fieldin nettovarallisuus

Paljonko Sally Field on arvoinen?

Sally Fieldin nettovarallisuus: 55 miljoonaa dollaria

Sally Fieldin nettovarallisuus ja palkka: Sally Field on amerikkalainen näyttelijä, laulaja, ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja, jonka nettovarallisuus on 55 miljoonaa dollaria. Fieldillä on ollut pitkä ja hedelmällinen ura viihdeteollisuudessa, ja hänestä tuli aktiivinen 60-luvulla. Koko vuosikymmenien ajan Sally on edelleen esiintynyt suurissa projekteissa, ja tänään hän on yksi Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista.

Vuosikymmenien aikana hän on voittanut lukemattomia palkintoja, mukaan lukien kaksi Oscar-palkintoa, kaksi Emmyä, kaksi Kultaista maapalloa ja monia muita. Elokuvassa ja televisiossa tekemänsä työn lisäksi Sally Field on myös vakiintunut teatterinäyttelijä. Vuonna 2014 Field sai tähti Hollywoodin kuuluisuuden kävelykadulla.

Aikainen elämä: Sally Margeret Field syntyi 6. marraskuuta 1946 Pasadenassa Kaliforniassa. Hänen isänsä palveli toisessa maailmansodassa, ja hänen äitinsä erosi hänestä pian paluunsa jälkeen vuonna 1950. Hänen äitinsä avioitui myöhemmin näyttelijän ja stuntmanin, nimeltään Jock Mahoney, josta tuli Sallyn adoptoiva isä. Vuoden 2018 muistelmissa Field myönsi, että Mahoney hyväksikäytti häntä seksuaalisesti lapsena.

Sallyn lukiopäivinä hänestä tuli cheerleader. Hänen luokkatovereihinsa kuului tulevia kuuluisuuksia ja korkean profiilin hahmoja, kuten Michael Milken, Cindy Williams ja Michael Ovitz.

Ura: Sally Fieldin ensimmäinen suuri rooli oli sitcom 'Gidget' -esityksessä, joka peruttiin vain yhden kauden jälkeen vuonna 1966. Vaikka näyttely oli pettymys, ABC tiesi, että Fieldillä oli todellista potentiaalia, ja he antoivat hänelle toisen johtavan roolin näyttelyssä 'Lentävä nunna.' Tämä näyttely oli menestyksekkäämpi, ja se kesti vuosina 1967-1970. 'Lentävä nunna' auttoi Sallya kartalle, mutta se oli hänelle myös monin tavoin negatiivinen kokemus. Ensinnäkin näyttelyn johtajat kohtelivat häntä huonosti, ja toiseksi se johti siihen, että hän oli tyypillisesti myöhemmissä rooleissa.

Koko 70-luvun puolivälissä hän esiintyi elokuvissa, kuten 'Ehkä tulen kotiin keväällä', ja näyttelyissä, kuten 'Alias ​​Smith ja Jones', 'Night Gallery' ja 'The Girl With Something Extra'. Viimeinen näyttely peruttiin vain yhden kauden jälkeen, ja Field päätti keksiä itsensä uudelleen opiskelemalla kuuluisan näyttelijävalmentajan Lee Strasbergin luona. Koulutuksensa aikana hän oppi olemaan monipuolisempi näyttelijä ja heitti kuvan 'viereisestä tytöstä'.

Hänen uudet näyttelijätaidot auttoivat häntä saamaan nimiroolin vuoden 1976 televisio-elokuvassa Sybil. Elokuvassa Field soitti naista, jolla oli monipersooninen häiriö, ja voitti Emmy-palkinnon esityksestään. Rooli auttoi häntä myös vakiinnuttamaan itsensä näyttelijänä, joka kykenisi käsittelemään muutakin kuin sitcom-rooleja.

Vuonna 1977 hän teki yhteistyötä Burt Reynoldsin kanssa ja näytteli elokuvassa 'Smokey and the Bandit'. Siitä tuli yksi vuoden eniten tuottaneista elokuvista, ja hän toisti roolinsa monissa elokuvan jatko-osissa. Vuonna 1979 hän osoitti jälleen taitojaan dramaattisena näyttelijänä elokuvassa Norma Rae. Kriitikot keräsivät kiitosta Fieldille hänen esityksestään yksimielisesti, ja tämän seurauksena hän voitti Oscar-palkinnon parhaasta näyttelijästä.

80-luvun alussa Sally Fields vaihtoi asiat jälleen kerran ja soitti prostituoitua Back Roadsilla Tommy Lee Jonesin rinnalla. Jälleen kerran Sally haastoi odotukset ja osoitti monipuolisuuttaan. Hän sai lisää kriittistä suosiota elokuvista, kuten 'Pahuuden puuttuminen' ja 'Kiss Me Goodbye'. Vuonna 1984 hän voitti toisen Oscarin roolistaan ​​Paikoissa sydämessä. Koko loppuvuonna 90 hän esiintyi elokuvissa, kuten 'Murphy's Romance' ja 'Steel Magnolias'.

Koko 90-luvun Field siirtyi tukirooleihin elokuvissa, kuten 'Mrs. Doubtfire, Forrest Gump, mutta hänellä oli myös keskeisempi rooli elokuvissa, kuten 'Saippua', 'Ei ilman tyttäreni' ja 'Silmä silmälle'. 90-luvun lopulla hän alkoi ohjata elokuvia, kuten 'Joulukuusi'. Myöhemmin hän ohjasi useita muita elokuvia ja tv-sarjoja. 2000-luvun alussa hän otti johtavat roolit elokuvissa, kuten 'Where the Heart is' ja 'Legally Blonde 2: Red, White ja Blonde'. Hän palasi myös televisioon toistuvalla roolilla ER: ssä ja ansaitsi Emmy-palkinnon kuvauksestaan ​​kaksisuuntaisen mielialahäiriön naisesta.

Vuonna 2012 Sally Field palasi valtavirtaan, kun hän kuvasi May-tätiä elokuvassa The Amazing Spider-Man. Hän toisti roolinsa vuoden 2014 jatko-osassa. Tänä aikana hän esiintyi myös elokuvassa Lincoln. Vuonna 2015 hän varasi pääroolin elokuvassa Hei, nimeni on Doris, ennen kuin hän ansaitsi merkittäviä kiitoksia Broadway-esiintymisstään The Glass Menagerie.

(Kuva: Jamie McCarthy / Getty Images)

Ihmissuhteet: Sally Fieldin ensimmäinen avioliitto oli Steven Craigin kanssa, ja he menivät naimisiin vuonna 1968. Avioliitonsa aikana heillä oli kaksi poikaa ennen avioeroa vuonna 1975. 70-luvun lopulla Field kehitti suhteen Burt Reynolds aikana, jolloin pari näytti yhdessä useissa elokuvissa. Hän erosi Reynoldsista 80-luvun alussa, ja myöhemmin hän meni naimisiin Alan Greismanin kanssa vuonna 1984. Heillä oli yksi lapsi ennen avioeroa vuonna 1993.

Terveysasiat: Vuonna 2005 Fieldille diagnosoitiin osteoporoosi. Myöhemmin hän sai tietää, että hänen perheensä naisilla oli ollut tauti, ja hänen isoäitinsä kokivat oireita, kuten selkärangan kaarevuus. Diagnoosinsa seurauksena Sally Field päätti luoda kampanjan nimeltä Rally with Sally for Bone Health.

Tuloksena olevista mainoksista oli huolta, koska ne edistivät Boniva-nimistä osteoporoosin hoitoa. Sitten FDA varoitti kuluttajia harhaanjohtavasta mainoksesta, jonka suurelta osin rahoittivat lääkeyritykset, jotka halusivat edistää osteoporoosihoitojaan. Kampanjassa taisteltiin myös taudin varhaisen havaitsemisen edistämiseksi luun tiheysskannausten ja siihen liittyvän tekniikan avulla. Field ilmoitti myöhemmin, että hän pysyi aktiivisena ja käytti erilaisia ​​menetelmiä pysyäkseen osteoporoosioireidensa päällä.

Kiinteistöt: Sally Field myi talonsa Malibussa Kaliforniassa vuonna 2011 5,51 miljoonalla dollarilla. Alun perin hän oli listannut kiinteistön vuonna 2009 6,95 miljoonalla dollarilla, mutta ilman ottajia hänet pakotettiin listattamaan uudelleen vuonna 2011 5,9 miljoonalla dollarilla. Lopulta hinta nostettiin kokonaan alas yli 5,5 miljoonaan dollariin. Hänen Malibu-kiinteistössään on lähes 6000 neliömetriä asuintilaa, uima-allas ja tenniskentät. Lisäksi laaja kiinteistö istuu lähes 3 hehtaarin eristäytyneellä maalla.

Vuonna 2012 Field osti kiinteistön Los Angelesin Tyynenmeren Palisades -alueelta 2,3 miljoonalla dollarilla. Hotellissa on 2800 neliömetriä asuintilaa, poreamme ja kauniit näkymät läheisiin kanjoneihin ja kaupunkiin.

Sally Fieldin nettovarallisuus

Sally Field

Nettovarallisuus: 55 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. marraskuuta 1946 (74 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 2 tuumaa (1,59 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, elokuvatuottaja, elokuvaohjaaja, televisio-tuottaja, käsikirjoittaja, televisio-ohjaaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Sally Field -tulot

Napsauta laajentaaksesi
  • Brothers & Sisters 100 000 dollaria / jakso
  • Paikkoja sydämessä 1 500 000 dollaria
  • Flying Nun 4500 dollaria / jakso
  • Gidget 500 dollaria viikossa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu