Samuel L Jackson nettovarallisuus

Paljonko Samuel L Jackson on arvoinen?

Samuel L Jacksonin nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Samuel L.Jacksonin nettovarallisuus

Samuel L.Jackson on tuottelias amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja, jolla on esiintymisiä yli 150 elokuvassa uransa aikana. Hän on yksi kaikkien aikojen eniten tuottaneista näyttelijöistä, ja hänen elokuviensa maailmanlaajuinen lipputulot ovat yli 16,7 miljardia dollaria. Samuel L.Jackson -elokuvat ovat tuottaneet keskimäärin 89,9 miljoonaa dollaria elokuvaa kohden. Hän ansaitsee 10-20 miljoonan dollarin palkan yhdestä pääroolista suuressa tuotannossa. Taidon neuvottelun ansiosta Samuel ansaitsee 4-6 miljoonaa dollaria aina, kun hän esiintyy Nick Furyna Marvel-elokuvassa, vaikka se olisi lyhyt lopputekniikan kohtaus yhdellä tai kahdella rivillä.

Tämän kirjoituksen jälkeen Samuel L.Jacksonin nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja aktivismi

Samuel Leroy Jackson syntyi Washingtonissa 21. joulukuuta 1948 vanhempiensa Elizabethin ja Royn ainoana lapsena. Äiti kasvatti häntä Chattanoogassa, Tennessee, rajoitetusti kosketuksissa isänsä kanssa. Hän osallistui useisiin erillisiin kouluihin ja valmistui lopulta Riverside High Schoolista Chattanoogassa. Myöhemmin hän ilmoittautui Morehouse Collegeen Atlantassa, Georgiassa, missä hän aloitti ensin meribiologian tutkinnon. Liityttyään paikallisiin näyttelijäryhmiin ansaitakseen ylimääräistä luottoa luokalle, Jackson löysi kiinnostuksen näyttelemiseen ja päätti vaihtaa päätoimialaa.

Opiskellessaan Morehousessa Jackson toimi yhtenä vartijana Martin Luther King, Jr: n hautajaisissa Atlantassa vuonna 1968. Kampuksella vuonna 1969 järjestettyjen mielenosoitusten jälkeen, kun Jackson ja useat muut opiskelijat pitivät Morehouse Collegen johtokunnan jäseniä panttivangina, Kun vaaditaan uudistuksia koulun opetussuunnitelman ja hallinnon suhteen, Jackson syytettiin ja tuomittiin laittomasta synnytyksestä, toisen asteen rikos. Hänet myös keskeytettiin kahdeksi vuodeksi. Lopulta hän palasi yliopistoon ja valmistui vuonna 1972 draaman kandidaatin tutkinnosta. Keskeytettyään hän työskenteli sosiaalityöntekijänä Los Angelesissa.

Näyttelijäura

Jackson aloitti rooleilla erilaisissa näytelmissä ja televisio-elokuvissa, ennen kuin muutti Atlantasta New Yorkiin vuonna 1976. Seuraavan vuosikymmenen hän vietti näyttämöesityksissä. Vuoden 1981 Soldier's Play -esityksen jälkeen Jackson esiteltiin ohjaaja Spike Leen, joka jatkoi häntä pienissä rooleissa elokuvissaan 'School Daze' (1988) ja 'Do the Right Thing' (1989). Tänä aikana Jackson kamppaili myös heroiini- ja kokaiiniriippuvuuksien kanssa, lopulta pääsemällä kuntoutukseen ja suorittamalla sen onnistuneesti.

1990-luvun alussa hän sai enemmän tunnustusta elokuvilla, kuten Goodfellas (1990), 'Jungle Fever' (1991), 'Patriot Games' (1992), 'Amos & Andrew' (1993), 'True Romance' (1993) ) ja 'Jurassic Park' (1993). Hän on esiintynyt useissa menestyksekkäissä franchising-toimissa, mukaan lukien George Lucasin Star Wars -universumissa jedimestari Mace Winduna ja ohjaaja Nick Fury Marvel Cinematic Universumissa. Alun perin hän antoi suostumuksensa Marvel Comicsille suunnitella heidän Ultimate-versionsa hahmosta Nick Fury hänen kaltaisensa mukaan.

Muita merkittäviä elokuvia Jackson on esiintynyt muun muassa Aika tappaa (1996), Neuvottelija (1998), Käärmeet lentokoneella (2006) ja Kong: Kallosaari (2017). Hän on tunnettu myös yhteistyöstään ohjaajan Quentin Tarantinon kanssa: 'Pulp Fiction' (1994), 'Jack Brown' (1997), 'Django Unchained (2012) ja' Hateful Eight '(2015). Näytöllä näyttämisen lisäksi Jackson on työskennellyt ääninäyttelijänä useissa animaatioissa, mukaan lukien The Incredibles (2004) ja sen jatko-osa Incredibles 2 (2018), Star Wars: The Clone Wars (2008). ja 'Turbo' (2013).

Joihinkin hänen eniten tuottaneisiin elokuviinsa kuuluu Avengers: Endgame (2019), jonka koko elinkaaren bruttosumma on 803 395 591 dollaria Avengers: Infinity War (2018), ja eliniän brutto 678 815 482 The Avengers (2012), eliniän ajan `` Incredibles 2 '' (2018), elinkaaren brutto 608 581 744 dollaria ja `` Kapteeni Marvel '' (2019), elinkaaren brutto 425 917 079 dollaria, Box Office Mojo kertoo.

Samuel L.Jackson

(Kuva: Frazer Harrison / Getty Images)

Muut harrastukset

Jackson ei ole pelkästään antanut ääntään erilaisissa animaatioelokuvissa, vaan myös ilmaissut videopelin 'Grand Theft Auto: San Andreas' pääantagonistin. Lisäksi hän ilmaisi Jumalalle 'Raamatun kokemuksen', Uuden testamentin äänikirjan version Raamatusta. Hän äänitti myös Audible.com-äänikirjan Go the Fuck to Sleep.

Jacksonin merkittävin hyväksymissopimus on Capital Onen kanssa, joka maksaa hänelle raportoidut kahdeksan lukua vuodessa. Hän on esiintynyt myös Adidaksen, Applen ja Brionin mainoksissa. Kesäkuun 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana hän ansaitsi 30 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan, mikä riitti tekemään hänestä yhden 15 eniten palkatusta näyttelijästä.

Henkilökohtainen elämä

Jackson meni naimisiin näyttelijän ja urheilukanavien tuottajan LaTanya Richardsonin kanssa vuonna 1980. Pariskunta tapasi opiskellessaan Morehouse Collegessa Atlantassa, ja heillä on tytär Zoe, joka syntyi vuonna 1982. Kaikki kolme Jacksonia osallistuvat aktiivisesti useisiin hyväntekeväisyystapauksiin. He ovat antaneet miljoonia dollareita vuosien varrella koulutukseen, Alzheimerin tautiin ja yhtäläisiin oikeuksiin liittyviin syihin. DNA-testien mukaan Jackson voi jäljittää osan esi-isistään takaisin Gabonin bengalaisiin, ja hänestä tuli Gabonin kansalainen vuonna 2019.

Kiinteistöt

Vuonna 2000 Jackson ja hänen vaimonsa maksoivat Roseanne Barrille 8,35 miljoonaa dollaria Beverly Hillsissä vuoren huipulla sijaitsevan Beverly Parkin yksityisessä porteilla sijaitsevasta 12 000 neliömetrin kartanosta. Nykyään tämän kiinteistön arvo on todennäköisesti 20-30 miljoonaa dollaria. Vuonna 2005 Jackson ja hänen vaimonsa käyttivät 4,8 miljoonaa dollaria hankkiakseen monen yksikön huoneisto Manhattanin Upper East Side -alueelta. He listasivat myytävän talon marraskuussa 2018 hintaan 13 miljoonaa dollaria.

Palkan kohokohdat

Samuel L.Jackson ansaitsi 75 000 dollaria tähdittämään vuoden 1992 White Sands -elokuvaa. Hän ansaitsi 10 miljoonaa dollaria Shaftille, 7 miljoonaa Unbreakableille, 6 miljoonaa No Good Deedille ja 5 miljoonaa Kong: Skull Islandille. Hän ansaitsi 4-6 miljoonaa dollaria (bonusten jälkeen) joka kerta, kun hän esiintyi Marvel-elokuvassa Nick Fury.

Yhteenveto

Samuel L.Jacksonin nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Tähtien sota-, Marvel-elokuvien ja Uskomaton kaltaisten franchising-roolien ansiosta hän on yksi kaikkien aikojen eniten tuottaneista toimijoista pääroolien maailmanlaajuisen lipputulon bruttomuodossa. Hänen peruspalkka pääosassa elokuvaroolista on 10 miljoonaa dollaria. Hän voi ansaita jopa 20 miljoonaa dollaria, kun taustapisteet sisältyvät. Tiettynä vuonna hän voi myös ansaita kymmeniä miljoonia dollareita merkinnöistä sellaisten yritysten kanssa kuin Capital One ja Apple. Jackson ja hänen vaimonsa omistavat kiinteistöjä vähintään 30 miljoonan dollarin arvosta pelkästään Yhdysvalloissa.

Samuel L Jackson nettovarallisuus

Samuel L.Jackson

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. joulukuuta 1948 (72 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,89 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, televisiotuottaja, ääninäyttelijä, laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Samuel L Jacksonin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Ei hyvää tekoa 6 000 000 dollaria
  • Rikkomaton 7 000 000 dollaria
  • Akseli 10 000 000 dollaria
  • Valkoinen hiekka 75000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu