Sandra Bullock Nettovarallisuus

Paljonko Sandra Bullock on arvoinen?

Sandra Bullock Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria

Sandra Bullock nettovarallisuus ja palkka : Sandra Bullock on Virginiassa syntynyt näyttelijä ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 250 miljoonaa dollaria. Sandra Bullock syntyi 26. heinäkuuta 1964 Arlingtonin piirikunnassa Virginiassa. Muutettuaan Los Angelesiin Bullock säilytti tasaisen luettelon pienistä rooleista, kunnes laskeutui pääosa 1993: n Demolition Man -sivulle Sylvester Stallonea ja Wesley Snipesiä vastapäätä. Seuraavana vuonna Bullock näytteli yhdessä Keanu Reeves nopeudessa, joka tuotti 350,4 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Bullockin ura räjähti yön yli stratosfääriin.

Aikainen elämä: Sandra Annette Bullock syntyi Arlingtonissa, Virginiassa, 26. heinäkuuta 1964. Hän on yhdysvaltalaisen äänivalmentajan ja armeijan työntekijän John W. Bullockin ja saksalaisen oopperalaulajan Helga Mathilde Meyerin tytär. Sandra vietti suuren osan nuoruudestaan ​​laulamassa kuorossa Nürnbergissä, Saksassa, missä hänen isänsä sijaitsi ja vastasi armeijan sotilaspostista. Täällä hänen isänsä ja äitinsä olivat tavanneet ja menneet naimisiin. Hänet kasvatettiin elämänsä ensimmäisen vuosikymmenen ajan Nürnbergissä, Vienassa ja Salzburgissa. Perhe palasi Arlingtoniin, kun Sandra oli noin 12-vuotias, ja hänen isänsä tuli Pentagonin urakoitsija. Bullock osallistui Washington-Lee-lukioon, jossa hän oli cheerleader ja osallistui koulun näytelmiin. Hän valmistui vuonna 1982 ja meni Itä-Carolinan yliopistoon Greenvillessä, Pohjois-Carolinassa. Hän sai draama-alan tutkinnon vuonna 1987.

Ura: Jatkaakseen näyttelijäuraa Bullock muutti yliopiston jälkeen New Yorkiin, jossa hän työskenteli, osallistui näyttelijätunneille ja osallistui koe-esiintymisiin ottamalla rooleja näyttämölle ja opiskelijaelokuville. Hän työskenteli baarimestarina, cocktail-tarjoilijana ja takkitarkastajana maksamaan laskuja kuunnellessaan erilaisia ​​rooleja. Hän osallistui myös näyttelijäluokkiin Sanford Meisnerin kanssa.

Muutettuaan Los Angelesiin Bullock säilytti tasaisen luettelon pienistä rooleista. Ohjaaja Alan J.Levi vaikutti hänen esityksestään Off-Broadwayn näytelmässä, jonka hän oli nähnyt, ja tarjosi hänelle osan vuonna 1989 tehdystä TV-elokuvasta Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and Bionic Woman.

Tämä johti altistumiseen, joka turvasi hänen monet pienet roolinsa useissa pienissä elokuvissa (ja NBC: n televisio-version elokuvasta Working Girl vuonna 1990), kunnes hän laskeutui suurelle osalle vuoden 1993 Demolition Man -tapahtumassa Sylvester Stallone ja Wesley Snipes.

Seuraavana vuonna Bullock näytteli yhdessä Annie Porterina vastapäätä Keanu Reeves nopeassa menestyksessä, joka tuotti maailmanlaajuisesti 350,4 miljoonaa dollaria. Breakock-esityksellään Bullockin ura räjähti yön yli stratosfääriin.

Speedin jälkeen Sandran ura vakiintui Hollywoodin johtavana näyttelijänä. Seurasi monia korkean profiilin rooleja erittäin onnistuneissa ja monipuolisissa elokuvissa, mukaan lukien nukkuessasi (182 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti ja ansaitsi hänelle Golden Globe -ehdokkaan), Ajan tappaa (152,2 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti), Miss Congeniality (212,7 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti) ja kaksi Viikkoilmoitus (199 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti). Hän esiintyi myös 1995 The Net -ohjelmassa tietokoneohjelmoijana, joka törmää salaliittoon. Kriitikot raivoivat hänen suorituskykyään ja The Net toi 110,6 miljoonaa dollaria Yhdysvalloissa vuonna 1997, kun Bullock toisti roolinsa Speed ​​2: Cruise Control -elokuvassa. Myöhemmin hän ilmoitti katuvansa jatko-osan tekemistä. Vuonna 1998 Bullock tuotti ja näytti elokuvassa Hope Floats, joka tuotti 81,4 miljoonaa dollaria. Samana vuonna hän näytti elokuvassa Practical Magic yhdessä Nicole Kidmanin kanssa, kun taas tänään jotkut saattavat pitää sitä kulttiklassikkona, se räpytteli lipputuloissa.

Bullock sai kiitosta tukevasta roolistaan ​​vuoden 2005 elokuvassa Crash, joka ansaitsi kolme Oscar-palkintoa. Bullockin draama Gravity on hänen tähän mennessä eniten tuottanut johtava elokuva, joka tuotti 700 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisessa lipputulossa. Hänen vuoden 2009 elokuvansa The Blind Side ansaitsi noin 309 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisista lipputuloista ja sai Bullockille Golden Globe -palkinnon, Screen Actors Guild -palkinnon ja Oscar-palkinnon parhaasta näyttelijästä. Samana vuonna hän esiintyi myös Ehdotuksessa Ryan Reynoldsin kanssa, joka keräsi lipputuloissa 317 miljoonaa dollaria. Vuonna 2013 Bullock näytteli tohtori Ryan Stoneä Gravityssä, joka otti huikeat 716 miljoonaa dollaria lipputuloissa maailmanlaajuisesti. Hänet nimitettiin useille palkinnoille, mukaan lukien Oscar parhaaksi naispääosaksi. Vuonna 2015 Bullock ilmaisi konna Minions-animaatiossa. Minionsista tuli hänen tähän mennessä eniten tuottanut elokuva, joka tuotti hämmästyttävän 1,1 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti.

Bullock johtaa myös Fortis Filmsia ja oli George Lopez Show'n vastaava tuottaja.

Anthony Harvey / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Sandra oli kerran kihloissa Tate Donavonin kanssa. He olivat yhdessä kolme vuotta. Sandra oli naimisissa West Coast Choppersin perustajan kanssa Jesse James . He menivät naimisiin 16. heinäkuuta 2005. Maaliskuussa 2010 James myönsi olevansa uskoton Bullockiin useiden naisten kanssa. Bullock haki avioeroa 23. huhtikuuta 2010 Austinissa, Texasissa (jossa hän aloitti pari yritystä). Hän on sittemmin adoptoinut kaksi lasta yksin.

Sandra on erittäin antelias hyväntekijä. Muiden hyväntekeväisyysjärjestöjen ja järjestöjen tukemisen lisäksi hän on pitkään tukenut Amerikan Punaista Ristiä lahjoittamalla järjestölle vuosien varrella yhteensä vähintään 5 miljoonaa dollaria.

Sandra Bullock Gravity Paycheck : Vuonna 2014 paljastettiin, että Sandra ansaitsi tähtitieteellisen palkan Gravity-elokuvasta. Tuoreen parhaan naispääosan Oscar-voitonsa jälkeen Sandra pystyi värjäämään sopimuksen, joka takasi hänelle 20 miljoonaa dollaria plus 15% Gravityn bruttokassatuloista sekä tavaroista, TV-sopimuksista ja DVD-myynnistä. Tähän mennessä Sandra on ansainnut 70 miljoonan dollarin pohjoispuolella Gravity. Se riittää olemaan yksi niistä suurimmat palkkiot yhdestä näyttelijäroolista Hollywoodin historiassa.

Muut palkan kohokohdat: Sandra ansaitsi 500000 dollaria vuoden 1994 nopeudesta. Se on sama kuin noin 900 000 dollaria tänään inflaation mukauttamisen jälkeen. Seuraavana vuonna hän ansaitsi 250 000 dollaria Netille. Tämä palkka neuvoteltiin ennen Speedin valtavaa menestystä. Viimeinkin kyennyt hyödyntämään suosiotaan Sandra ansaitsi 8 miljoonaa dollaria vuoden 1996 A Time To Kill -elokuvasta. Hän ansaitsi 10,5 dollaria uudestaan ​​roolistaan ​​Speed ​​2: Cruise Control -elokuvassa. Hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria The Blind Side, 15 miljoonaa dollaria Murder by Numbers, 17,5 miljoonaa dollaria Miss Congeniality 2, 10 miljoonaa dollaria Minions. Pelkästään vuosina 1994-2009 hän ansaitsi 150 miljoonaa dollaria palkkaa. Suurelta osin Gravityn ansiosta hän ansaitsi vielä 120 miljoonaa dollaria vuosina 2009--2019 pelkästään elokuvapalkkoina, mikä nosti hänen kokonaisuransa noin 300 miljoonaan dollariin, kun kaikki bonukset sisältyvät. Tv-sarjan johtajana George Lopez hän ansaitsi vähintään 10 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt : Sandra Bullockilla on yksi Hollywoodin näyttelijöiden vaikuttavimmista kiinteistösalkkuista. Sandra omistaa noin 20 kiinteistöä ympäri Yhdysvaltoja. Yhteensä Sandra Bullockin kiinteistösalkun arvo on konservatiivinen 80 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2019 hän listasi 3 hehtaarin kiinteistön Georgian saarella 6,5 ​​miljoonalla dollarilla. Omaisuus on tosiasiallisesti yhdeksän vierekkäistä ominaisuutta, joissa on 200 jalkaa rannan julkisivu. Hän osti kiinteistöt useilla tapahtumilla vuosina 2001 ja 2002 yhteensä 4,5 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2018 hän myi talon Los Angelesissa Sunset Stripin yläpuolella, jonka hän osti 1,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2011 2,9 miljoonalla dollarilla.

Myös vuonna 2018 hän maksoi 8,5 miljoonaa dollaria merenrantakodista Malibun porteilla. Kaksi vuotta myöhemmin hän maksoi 5,3 miljoonaa dollaria toisesta merenrannan kiinteistöstä samassa yhteisössä.

Hänellä on yli tusina kiinteistöjä Teksasissa, lähinnä Austinin ympäristössä.

Hänen ensisijainen asuinpaikkansa on Beverly Hillsissä sijaitseva kartano, jonka hän osti 16,2 miljoonalla dollarilla vuonna 2011. Tämän 3,4 hehtaarin kokoisen kiinteistön arvo on mahdollisesti 25-30 miljoonaa dollaria. Hän omistaa kaksi yksikköä läheisessä ylellisessä tornissa ja maksoi maaliskuussa 2021 2,7 miljoonaa dollaria läheisen 2 800 neliömetrin omakotitalosta.

Sandra omistaa viiden hehtaarin vuoristopaikan Jackson Hole, Wyoming, 4 miljoonan dollarin rivitalo Manhattanilla ja 3 miljoonan dollarin viktoriaaninen kartano New Orleansissa.

Sandra Bullock Nettovarallisuus

Sandra Bullock

Nettovarallisuus: 250 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. heinäkuuta 1964 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,71 m)
Ammatti: Elokuvatuottaja, näyttelijä, televisiotuottaja, yrittäjä, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Sandra Bullock Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Sokea puoli 20 000 000 dollaria taustasta
 • George Lopezin 10 000 000 dollarin syndikaattisopimus
 • Murha numeroiden mukaan 15 000 000 dollaria
 • 28 päivää 12 500 000 dollaria
 • Hope Floats on 11 000 000 dollaria
 • Nopeus 2: Vakionopeudensäädin 11 000 000 dollaria
 • Rakkaudessa ja sodassa 10 500 000 dollaria
 • Aika tappaa 8 000 000 dollaria
 • Netto 250 000 dollaria
 • Nukkumisen aikana 1 200 000 dollaria
 • Nopeus 500000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu